Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 17 Aug 2010, 18:08

nu te plange ariane ...

eu am avut o ancora de hornet de 6 cm ( nu de 3 :P ) infipta in nas si am ajuns la spital dupa 12 ore ... asta nu pt ca era departe, ci pt ca am stat sa termin partida de pescuit :D ....

si era din cauza unui somn de vreo 15 kile la ochi asa, pe care vroiam sa mi-l scot singur cu mana .... nu de la un clean :D :D :D

deci , nu te plange, pescuitul cere sacrificii ...

ps: s-au prabusit de ras gagigile de la urgenta cand m-au vazut :D :D

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 17 Aug 2010, 18:22

nu ma plang tati,doar voiam sa va impartasesc ce am patit azi.Am vazut multe evenimente de genu asta pe youtube.De la obraz si pana la picioare ancore infipte in om.Na sacrificii,corect!!!!
Imagine

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 17 Aug 2010, 20:53

Ariann scrie:Am prins si eliberat un clean.De fapt s-a eliberat singur si mie mi-a lasat 2 ancore de la vobler infipte in mana.....naspa moment........
...te compatimesc si o spun la modul cel mai serios
...exemplul asta poate o sa dea de gandit , unora , ca nu degeaba s-a inventat gripul si pensa
...in cazul exemplarelor mici nu mai folosesc decat pensa cu care prind ancora si apoi pun mana pe peste
...sorry pentru accident ! :(

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 17 Aug 2010, 20:58

@Old Radu
Asa e .Gripul si pensa te poate scoate din asemenea accidente la pescuit.Chiar ma uitam pe youtube la astfel de accidente.Nu sunt caz singular,vad ca multi pescari o patesc.Si tu poate ai patit-o Radu si stii ce inseamna.Zicea prietenul nostru Arn azi dupa ce am patit:Iti dai seama saraci pesti prin ce trec cand se agata in ancorele de la vobler.?!?!!?
Am sa ma gandesc serios la un grip si o pensa .!!!
Imagine

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 18 Aug 2010, 13:31

eddiero scrie:Ba al dracu shalau zici ca e manechin asa sta la poza.
nu e manechin ... e impaiat :lol:
S'altare și bunăstare !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 18 Aug 2010, 13:39

edy.tm scrie:
Probabil era mort... :lol:
E prins in 9 decembrie pe la ora 15 - afara maxim . 2- 3 grade celsius - cred ca de frig statea asa batos pentru ca era foarte viu atunci cand a stat la poza ... nici cand l-am pus la cuptor nu a miscat :lol:
S'altare și bunăstare !

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 18 Aug 2010, 13:57

taicanoe scrie:
edy.tm scrie:
Probabil era mort... :lol:
E prins in 9 decembrie pe la ora 15 - afara maxim . 2- 3 grade celsius - cred ca de frig statea asa batos pentru ca era foarte viu atunci cand a stat la poza ... nici cand l-am pus la cuptor nu a miscat :lol:
O fost c-am inghetat, daca l-ai prins tocmai in Decembrie... l-ai adus la mal ca pe o buturuga... asa-i ??? ... :lol: am glumit :P :P :P :P

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Aug 2010, 14:10

Ariann scrie:@Old Radu
Asa e .Gripul si pensa te poate scoate din asemenea accidente la pescuit.Chiar ma uitam pe youtube la astfel de accidente.Nu sunt caz singular,vad ca multi pescari o patesc.Si tu poate ai patit-o Radu si stii ce inseamna.Zicea prietenul nostru Arn azi dupa ce am patit:Iti dai seama saraci pesti prin ce trec cand se agata in ancorele de la vobler.?!?!!?
Am sa ma gandesc serios la un grip si o pensa .!!!
Asa este..
am patit-o si eu cu un avat de 500g l-am scapat din mana si mi s-a oprit tripla cu 2 carlige in mana pestele zbatandu-se... am tras cu patentul de m-au trecut toate caldurile pana am scos tripla din mana...
de atunci la vobler si peste in carlig, grip si cleste cu ciocuri lungi
altfel se lasa cu capsa ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 18 Aug 2010, 14:13

prima data am crezut ca pot sa scot eu ancorele.Pe naiba.....Nu am crezut ca e asa tare carnea de om.L-am rugat si pe un prieten,hai trage de el tu,poate reusesti sa le scoti.Nu a reusit.Si mare noroc am avut cu el ca mi-a facut intrarea la spital si m-a dus cu masina.
Imagine

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Aug 2010, 14:26

acum cand imi amintesc, imi dau seama cata vointa am avut..ma durea de-mi curgeau lacrimile..dar am facut manevre din alea ca atunci cand agati rochia nevestei si un vrei sa o desiri...
sus jos...mai curgea putin transpiratie...
am largit putin gaura.dar una din triple avea fashie de carnita..e frumos la pescuit :D dar nu mai gresesc a2a oara
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns