Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ete ca io am gasit puterea sa fac si poze:
http://www.easteam.ro/?p=251
glumesc, fireste...
Am stat atat de mult cu ala-n dejt de m-a fulgerat sa scriu doo vorbe despre asta...
http://www.easteam.ro/?p=251
glumesc, fireste...

Am stat atat de mult cu ala-n dejt de m-a fulgerat sa scriu doo vorbe despre asta...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
...am patit-o si eu ...in deget , un singur carlig de la ancoraAriann scrie:@Old Radu
...Nu sunt caz singular,vad ca multi pescari o patesc.Si tu poate ai patit-o Radu si stii ce inseamna....
...prima data am crezut ca pot sa scot eu ancorele.Pe naiba.....
...port totdeauna la pescuit un patent universal cu mai multe accesorii...cu ala esti "chirurg desavarsit" , dar ramane o gaura...

hai ca ma agit sa gasesesc pozele cu ancora in nas, sa va vad ce chirurgi ati fi fost voi in situatia aia
@ daredevil
in genul ala am patit-o si eu, tinand de peste, cu lanseta mega tensionata, m-am aplecat sa-l iau de buza cu mana, prostul a dat din cap si s-a dezagatat hornetul de 6 ... s-a destins lanseta ... iar primul obiect solid intalnit de oabler a fost nasul meu ...
nu vreau sa ma gandesc, ca era noapte si nu aveam ochelari de soare ... si ca stanga dreapta de nasul ala, erau doua obecte care sigur nu as fi vrut sa le pierd ....
nu-mi bagati acu cu grip , gafa sau ce o mai fi ( da, am si gafa, chiar 2 , de barca si de uscat
) , ca stiam si eu de ele, doar ca scoteam pestele 50 de m mai jos de unde am intzepat ... si eram singur ... asa ca nu prea aveam alternativa ....
oricum, am bagat la cap , si nu mai fac asa data viitoare .... cand pescuiesc singur dupa somn, o sa tin gripul sau gafa mica legate de vesta ...
acu, sariti toti pe mine ca sunt braconier

@ daredevil
in genul ala am patit-o si eu, tinand de peste, cu lanseta mega tensionata, m-am aplecat sa-l iau de buza cu mana, prostul a dat din cap si s-a dezagatat hornetul de 6 ... s-a destins lanseta ... iar primul obiect solid intalnit de oabler a fost nasul meu ...
nu vreau sa ma gandesc, ca era noapte si nu aveam ochelari de soare ... si ca stanga dreapta de nasul ala, erau doua obecte care sigur nu as fi vrut sa le pierd ....
nu-mi bagati acu cu grip , gafa sau ce o mai fi ( da, am si gafa, chiar 2 , de barca si de uscat

oricum, am bagat la cap , si nu mai fac asa data viitoare .... cand pescuiesc singur dupa somn, o sa tin gripul sau gafa mica legate de vesta ...
acu, sariti toti pe mine ca sunt braconier

deci e clar... nu e pescar care nu a patit-o macar odata...
totusi cel mai grav mi-am tras-o in tinerete cu o dandineta cu un carlig 5/0 c(carligul se folosea la somni in Irak) care avea un spin enorm... am crezut ca-mi iese sufletul... si gros tare... la fel cu patentul extras
Oricum ma uit la nebunul assta de avat...nu sta calm ca salaul... da di el se foieste..etc..si in grip face pe turbatul. asa ca patentul cu ciocuri lungi si aia e... am doar cateva degete...
totusi cel mai grav mi-am tras-o in tinerete cu o dandineta cu un carlig 5/0 c(carligul se folosea la somni in Irak) care avea un spin enorm... am crezut ca-mi iese sufletul... si gros tare... la fel cu patentul extras

Oricum ma uit la nebunul assta de avat...nu sta calm ca salaul... da di el se foieste..etc..si in grip face pe turbatul. asa ca patentul cu ciocuri lungi si aia e... am doar cateva degete...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
asa ovidiu, am calcat si eu pe o lingura de stiuk de a lui tata, cand aveam fo 5-6 ani , si mi-a intrat un brat in talpa vreo 2-2.5 cm , ca era ancora mare ...
da mia-u facut anestezie la scos, si nu am simtit nimic
chiar zicea doctorita ca poate era mai bine pe viu, sa tin minte sa nu mai rascolesc prin trusele lu babacu cand e el la scarbici
dar nu se compara faza cu asta cu nasu
@ mihai florescu : misule, daca citesti posttul si mai ai pozele, lipeste si tu aci sa vada oamenii si sa se rada ....
da mia-u facut anestezie la scos, si nu am simtit nimic

chiar zicea doctorita ca poate era mai bine pe viu, sa tin minte sa nu mai rascolesc prin trusele lu babacu cand e el la scarbici

dar nu se compara faza cu asta cu nasu

@ mihai florescu : misule, daca citesti posttul si mai ai pozele, lipeste si tu aci sa vada oamenii si sa se rada ....