Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 18 Aug 2010, 14:34

Pfuu Ovidiu....Asemenea transpiratii am avut ieri cand tragea doctorul cu pensa de ancore.M-a chinuit vreo 5 minute si dupa aceea si-a adus aminte ca are si bisturiu sa decupeze un pic pe langa piele sa poata scapa barbeta ancorei din carne.Foarte naspa momente!!!
Imagine

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 18 Aug 2010, 15:24

Am patit sambata si eu ceva urat...aveam un avat la mal si asteptam pe colegu cu gripu sa il scoata,cand i-a sarit pilkeru din gura si mi s'a oprit mie in gura,bine ca nu mi-a rupt vreun dinte si bine ca nu s-a infipt ancora....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Aug 2010, 15:45

Ete ca io am gasit puterea sa fac si poze:
http://www.easteam.ro/?p=251
glumesc, fireste... :)
Am stat atat de mult cu ala-n dejt de m-a fulgerat sa scriu doo vorbe despre asta...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Aug 2010, 15:46

Ariann scrie:@Old Radu
...Nu sunt caz singular,vad ca multi pescari o patesc.Si tu poate ai patit-o Radu si stii ce inseamna....
...prima data am crezut ca pot sa scot eu ancorele.Pe naiba.....
...am patit-o si eu ...in deget , un singur carlig de la ancora
...port totdeauna la pescuit un patent universal cu mai multe accesorii...cu ala esti "chirurg desavarsit" , dar ramane o gaura... :?

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Aug 2010, 16:08

hai ca ma agit sa gasesesc pozele cu ancora in nas, sa va vad ce chirurgi ati fi fost voi in situatia aia :D :D :D

@ daredevil

in genul ala am patit-o si eu, tinand de peste, cu lanseta mega tensionata, m-am aplecat sa-l iau de buza cu mana, prostul a dat din cap si s-a dezagatat hornetul de 6 ... s-a destins lanseta ... iar primul obiect solid intalnit de oabler a fost nasul meu ...

nu vreau sa ma gandesc, ca era noapte si nu aveam ochelari de soare ... si ca stanga dreapta de nasul ala, erau doua obecte care sigur nu as fi vrut sa le pierd ....

nu-mi bagati acu cu grip , gafa sau ce o mai fi ( da, am si gafa, chiar 2 , de barca si de uscat :P :P :P ) , ca stiam si eu de ele, doar ca scoteam pestele 50 de m mai jos de unde am intzepat ... si eram singur ... asa ca nu prea aveam alternativa ....

oricum, am bagat la cap , si nu mai fac asa data viitoare .... cand pescuiesc singur dupa somn, o sa tin gripul sau gafa mica legate de vesta ...

acu, sariti toti pe mine ca sunt braconier :P :P :P :P

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Aug 2010, 16:08

deci e clar... nu e pescar care nu a patit-o macar odata...
totusi cel mai grav mi-am tras-o in tinerete cu o dandineta cu un carlig 5/0 c(carligul se folosea la somni in Irak) care avea un spin enorm... am crezut ca-mi iese sufletul... si gros tare... la fel cu patentul extras :D

Oricum ma uit la nebunul assta de avat...nu sta calm ca salaul... da di el se foieste..etc..si in grip face pe turbatul. asa ca patentul cu ciocuri lungi si aia e... am doar cateva degete... :P
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Aug 2010, 16:14

asa ovidiu, am calcat si eu pe o lingura de stiuk de a lui tata, cand aveam fo 5-6 ani , si mi-a intrat un brat in talpa vreo 2-2.5 cm , ca era ancora mare ...

da mia-u facut anestezie la scos, si nu am simtit nimic :D :D :D

chiar zicea doctorita ca poate era mai bine pe viu, sa tin minte sa nu mai rascolesc prin trusele lu babacu cand e el la scarbici :D :D :D

dar nu se compara faza cu asta cu nasu :D :D :D

@ mihai florescu : misule, daca citesti posttul si mai ai pozele, lipeste si tu aci sa vada oamenii si sa se rada ....

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 18 Aug 2010, 17:46

sambata am lansat prost si am agatat dolingerul in pom , trag ,scapa ,si cu viteza luminii se infige in calcaiul meu,noroc ca nu a trecut de barbeta.
Fishermen are born honest, but they get over it.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Aug 2010, 17:48

sa stii ca noroc ...

mai bine in nas decat in calcai ... ca nu vreau sa ma gandesc cum ai fi condus pana la spital cu un doli in calcai :D

eddiero
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de eddiero » 18 Aug 2010, 18:09

cred ca il desfaceam si lasam doar ancora , oricum a curs o gramada de sange
dar a fost cu noroc pt ca pana la urma am prins si o cumatra de 1.5 kg si am mai scapat una
basca ca am prin pt prima data la spinnerbait
Fishermen are born honest, but they get over it.

Scrie răspuns