Daca prindeai si una de 7 kile sunt sigur ca pe aia o postai prima data,chiar daca ai fi prins-o ulterior tot puneai poze ca sa-i oftici pe cei care te-au criticat.Eu zic ca minti.Ti-au mai zis-o si altii.Demonstreaza-mi contrariul si pune poza...marinica scrie:ok baieti mi-a facut placere sa traiesc un pic de senzatii tari impreuna cu voi sper k data viitoare sa fiti mai indulgenti cu mine toti sunt buni sa critice si sa-si spuna propria parere asa cum cred de cuviinta am mai vrut sa pun niste poze cu un alt exemplar mascul de 7kg dar mai bine le arat doar la prieteni si nepoti voi intre timp faceti cea ce stiti mai bine....
fir intins...
Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
mha, mi-ar place sa facem cunostinta........ dar la ProTvmarinica scrie:ok baieti mi-a facut placere sa traiesc un pic de senzatii tari impreuna cu voi sper k data viitoare sa fiti mai indulgenti cu mine toti sunt buni sa critice si sa-si spuna propria parere asa cum cred de cuviinta am mai vrut sa pun niste poze cu un alt exemplar mascul de 7kg dar mai bine le arat doar la prieteni si nepoti voi intre timp faceti cea ce stiti mai bine....
fir intins...
.....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
speram sa am o conversatie decenta cu majoritatea in acest forum despre pescuit despre experienta frumoasa de a pescuii un peste care trebuie sa-l cunosti bine si sa-l respecti pt cea ce este si multe altele ma rog dar m-am inselat se pare ca sunt prea putini cei care mai cred in bun simtul unui pescar care se respecta ma irita prostia omeneasca de pe acest forum cu tot respectul pot cei in minoranta din pacate asta este realitatea cum cineva indrazneste sa faca ceva mai extravagant te sufoaca fara drept de apel
nu vreau sa dovedesc nimic nimanui si poate am facut prea mult caz pe seama acestui subiect si trebuia sa o las balta de mult sa va contraziceti intre voi... nu inteleg de ce vin interpretate atat de negativ anumite chestiiii... probabil sunt pe forumul gresit... 

beast master huchohucho
http://i56.tinypic.com/20586tw.jpg
am ales sa pastrez anonimatul amicului meu si am postat poza din respect pt cei care au inteles cu adevarat gestul si repet nu pentru a dovedi ceva cuiva... e vorba de un mascul de 7 kg. care bineinteles a fost eliberat las voua discutiile si criticile salutare colegi pescari !!!!!!
poate de data asta o sa ma credeti pe cuvant !!!!
am ales sa pastrez anonimatul amicului meu si am postat poza din respect pt cei care au inteles cu adevarat gestul si repet nu pentru a dovedi ceva cuiva... e vorba de un mascul de 7 kg. care bineinteles a fost eliberat las voua discutiile si criticile salutare colegi pescari !!!!!!
poate de data asta o sa ma credeti pe cuvant !!!!
beast master huchohucho
offtopic: - sa mor de am vazut o fraza mai lunga ca asta
ontopic: - te citez: "speram sa am o conversatie decenta cu majoritatea in acest forum despre pescuit despre experienta frumoasa de a pescuii un peste care trebuie sa-l cunosti bine si sa-l respecti pt cea ce este si multe altele"
cat de bine cunosti aceasta specie de peste ?
Mda.... se pare ca mergeti "chititi" pe acest peste... si vrei sa-ti zic ceva ? Am curajul sa-mi pun la bataie toata nemernicia mea, ca voi n-ati eliberat niciun peste

ontopic: - te citez: "speram sa am o conversatie decenta cu majoritatea in acest forum despre pescuit despre experienta frumoasa de a pescuii un peste care trebuie sa-l cunosti bine si sa-l respecti pt cea ce este si multe altele"

Mda.... se pare ca mergeti "chititi" pe acest peste... si vrei sa-ti zic ceva ? Am curajul sa-mi pun la bataie toata nemernicia mea, ca voi n-ati eliberat niciun peste

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
[/quote]
Subscriu in totalitate ce scrii tu Nemernic.
Marinica
Ai venit de prin Italy si ai uitat brusc limba romana?Ciudat!Poate si chestia cu Italy e o alta minciuna din multe altele pe care le spui pe forum.Mai era un destept ca tine aici pe forum,dar se pare ca tipul sa auto-exclus.Reactiile lui erau similare cu ale tale.Dai pe ei,ca noi cica am fi invidiosi.Uitate la galeriile membrilor sa vezi ca nu toata lumea vaneaza lostrita ca tine.Se pare ca pentru tine e deja un trend.Si daca esti asa mare c and reu de lostrita,te mandreai cu o poza eliberand minunatia.Asta ca,iar minti,iar minti,iar minti si vezi ca nu ai pe cine.

Subscriu in totalitate ce scrii tu Nemernic.
Marinica
Ai venit de prin Italy si ai uitat brusc limba romana?Ciudat!Poate si chestia cu Italy e o alta minciuna din multe altele pe care le spui pe forum.Mai era un destept ca tine aici pe forum,dar se pare ca tipul sa auto-exclus.Reactiile lui erau similare cu ale tale.Dai pe ei,ca noi cica am fi invidiosi.Uitate la galeriile membrilor sa vezi ca nu toata lumea vaneaza lostrita ca tine.Se pare ca pentru tine e deja un trend.Si daca esti asa mare c and reu de lostrita,te mandreai cu o poza eliberand minunatia.Asta ca,iar minti,iar minti,iar minti si vezi ca nu ai pe cine.

Marinica, doua exemplare nu sunt un "accident"
... voi ati mers chititi, cum spune si Nemernicia-Sa, pescuind cel mai probabil pe zone protejate, prin urmare sunteti penali, deci braconieri...
Nu te astepta ca in conditiile astea, colegii de forum sa fie prea prietenosi, iar emanciparea de care ne vorbesti ti-a tulburat mintea...

Nu te astepta ca in conditiile astea, colegii de forum sa fie prea prietenosi, iar emanciparea de care ne vorbesti ti-a tulburat mintea...
Ordinul nr.126/2010 privind prohibitia pescuitului, publicat in M.Of.109/2010 prevede:
Art. 5. - (1) Se interzice pescuitul comercial, recreativ/sportiv şi familial al speciilor de peşti după cum urmează:
.........
b) lostriţa, păstrăvul de mare şi mihalţul, tot timpul anului;
.........
Iar in O.U.G.nr.23/2008 privind pescuitul si acvacultura, publicata in M.Of.nr.180/2008 se prevede:
Art. 64. - Următoarele fapte constituie infracţiuni şi se sancţionează cu amendă de la 6.000 lei la 10.000 lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani:
...........
b) pescuitul prin orice metode al reproducătorilor, în perioada de prohibiţie, şi distrugerea icrelor embrionate de peşte în zonele de reproducere naturală;
...........
Art. 5. - (1) Se interzice pescuitul comercial, recreativ/sportiv şi familial al speciilor de peşti după cum urmează:
.........
.........
Iar in O.U.G.nr.23/2008 privind pescuitul si acvacultura, publicata in M.Of.nr.180/2008 se prevede:
Art. 64. - Următoarele fapte constituie infracţiuni şi se sancţionează cu amendă de la 6.000 lei la 10.000 lei şi interzicerea dreptului de a pescui pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 3 ani:
...........
b) pescuitul prin orice metode al reproducătorilor, în perioada de prohibiţie, şi distrugerea icrelor embrionate de peşte în zonele de reproducere naturală;
...........
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
razvan m. scrie:Ordinul nr.126/2010 privind prohibitia pescuitului, publicat in M.Of.109/2010 prevede:
.........
.........
...........
...........
banuiesk ca stie lucru asta,si toata tzigania asta era premedita dinainte
la poza copy print si la ziar cu el,sau poate un articol intr-o revista de pescuit si atunci sa vezi reclama marinica si respect din partea pescarilor de nu il potzi duce