Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 09 Ian 2011, 12:23

Nemernic scrie:
vasilepop_65 scrie:
Nemernic scrie:De profesie biolog ? :?

Spune-mi, te rog, la ce te-ai gandit sau de unde ideea de a-ti pune username-ul acesta, electrofishing ?
Probabil de la o activitate onorabila de evaluare a unui fond piscicol folosind curentul electric :?: !
Tu crezi ?
Lucrez in Administratia Nationala "Apele Romane", in cadrul institutiei avem si noi un compartiment care se ocupa cu asa ceva. Acum ce sa zic, imi place sa cred asta.
Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Ian 2011, 12:30

vasilepop_65 scrie: Lucrez in Administratia Nationala "Apele Romane", in cadrul institutiei avem si noi un compartiment care se ocupa cu asa ceva. Acum ce sa zic, imi place sa cred asta.
Si mie mi-ar place asta.... Dar ... ma mai uit o data la poza cu acel mascul de 7 kg ... si la felul in care este tinut bietul peste..... greu-mi vine a crede ca a fost eliberat ....Poate ca sunt eu prea nemernic.....dar asta cred... asta scriu
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 09 Ian 2011, 12:59

sunteti mereu aceiasi useri buni de critici o gloata de ...... care inca nu au inteles nimic din toata treaba asta si nu va puteti imagina cat de bine imi pare continuati mereu asa si o sa fie bine in tara vreti poze cu eliberari uitati-va la discovery sau youtube da nici de ciuda nu le postez asa numai sa va roada innauntru nemernicia pe care o aveti in voi voi chiar credeti ca nu stiu ce inseamna sa pescuiesti acest peste sau sa postezi anumite poze IN TERMENI LEGALI doar ca am facut-ooo in locul gresit nu meritati sa aveti aceasta onoare nici macar sa le vedeti...
beast master huchohucho

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Ian 2011, 13:43

@marinica, eu nu inteleg de ce ai sustinut destul de vehement ca locatia e in slovenia, chiar tu zici ca locuiesti in italia si ca ai venit de sarbatori acasa :P chiar asa de multe ai uitat de zici ca bistrita curge prin slovenia? :D ... in rest te cred ca ai eliberat pestele, poate te-ar crede si altii daca ti-ai explica minciuna cu locatia :lol:

pehep
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pehep » 09 Ian 2011, 13:46

da maaaa ...tu si electropansat ala sunteti pescati supremi .. sunteti de toata jena .. i ati o plasa ( vezi ca este una pe la anunturi ) puneti o in cap si aruncate in apa ....ati eliberat voi pesti aia cand oi face io lansete de lansat parasute ...ba mancavaj pe zi ce trece imi vine sa imi bag **** in el de pescuit cand vad omi destia care vin ei din tooocma italiaaa si merg ei la un pescuit de relacsare :wink: si ce sa vezi ...sa terminat filmu de la aparat cand sa elibereze bestia .. mi e sila :wallbash: ca aveti acces la internet ...

pehep
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pehep » 09 Ian 2011, 13:57

aaa.... am uitat ma pij pe onoarea de nu ati vedea electrocapturile alea in termeni legali .. saracilor costa 10 lei kilu de pejte :roll: pe aci ... poate pe la macaronari e mai mult si nu va permiteti ..

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Ian 2011, 14:07

johnnybravo scrie:@marinica, eu nu inteleg de ce ai sustinut destul de vehement ca locatia e in slovenia,...
...n-ai vrea coordonatele locatiei pe GPS?
...macar atata lucru bun sa faca si asta sa nu desconspire locul , ca "flamanzi" sunt destui
...sa inteleg ca te freaca gandu' ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Ian 2011, 14:45

voi chiar credeti ca nu stiu ce inseamna sa pescuiesti acest peste sau sa postezi anumite poze IN TERMENI LEGALI
Da, este foarte legal sa pescuiesti acest peste si sa pui poze LEGAL..in Romania, deci chiar stii bine..ce sa zic.

Minciuna cu locatia a fost nu doar sa nu desconspire locul...ci mai ales ca stie foarte bine ca e ilegal sa prinzi lostrita in tara....Ca, nu se spune locul ...sunt total de acord, este mai bine asa...desi daca deja e "ocupat" de ei, nu stiu ce relevanta mai are..cate lostrite avem in tara , ajunge si 3-4 insi pusi pe "vanatoare", sa le extermine.

Ajungea o poza cu eliberarea si nu se mai ivea discutia asta...Daca era adevarat, punea...sau daca are si nu pune, face doar sa mai bage batul prin gard :D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

electrofishing
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de electrofishing » 09 Ian 2011, 15:32

Credeti ma ca daca as fii facut poza cu eliberarea as fi puso prima data. Cativa oameni cu <cunostintele necesare>pot pot face masacru printre lostrite din acest motiv n a divulgat marinica locatia.cativa de pe forum si au dat seama unde e si ei dau dovada de mai multa maturitate si responsabilitate decat noi doi,i mi torn cenusa n cap.Totusi ma bucur ca exista interes macar din partea catorva pentru protectia aceste specii.Referitor la cum <tine> pestele ca sigur la mancat , si alte prostii ,trebuie sa stiti ca i un peste foarte puternic si daca l scapi ai faci mai mult rau, si va asigur ca pestii amandoi au ajuns in apa foarte repede si nevatamati.

electrofishing
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de electrofishing » 09 Ian 2011, 15:34

Eu cred ca prea putini oameni de pe forumul asta prind pesti ca sa i manance.

Scrie răspuns