Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Re: hucho hucho

Mesaj de edâ„¢ » 09 Ian 2011, 11:08

marinica scrie:cateva informatii : 70cm. 4,80 kg temperatura apei -2 grade :lol:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
aici sunt pozele,poate apare vreun articol :twisted:

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 09 Ian 2011, 11:56

Martinica
Lostrita de 7 kg prinsa de colegul tau ,tot in Slovenia a prins-o?
Imagine

electrofishing
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de electrofishing » 09 Ian 2011, 12:05

Eu am fost la pescuit cu marinica si pacat ca nu am putut face o poza si cu eliberarea ,chiar daca e greu de crezut ,am facut si o baie pana la brau ca sa pot elibera pestele in conditii sigure ,putini stiu ca pentru eliberarea unui asemenea peste e nevoie de tinerea lui ,mai degraba sustinerea in curent pentru cateva minute, am eliberat impreuna cu marinica mai multi pesti decat au prins multi dintre respectabilii colegi de forum sunt de profesie biolog , si inteleg destul de bine pericolul la care este expusa aceasta specie inj romania, in alte state din europa situatia e destul de buna .
Cred ca am actionat gresit pescuind acest peste , pana la urma nu ne am putut abtine, e regretabila fpta la fel cum e si ilegala, dar ma bucur ca mai exista asa exemplare frumoase si sper ca intr o zi v om putea sa pescuit sportiv acest incredibil peste.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Ian 2011, 12:08

De profesie biolog ? :?

Spune-mi, te rog, la ce te-ai gandit sau de unde ideea de a-ti pune username-ul acesta, electrofishing ? Te intreb ptr ca in nemernicia mea, ma gandesc doar la baterii .... cabluri..... you know ... chestii de genu'
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 09 Ian 2011, 12:12

E adevarat ca pescuitul stintific se face cu metoda curentului electric insa un user de genul Darwin sau Racovita era mai potrivit poate, domnule biolog.
8)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 09 Ian 2011, 12:13

Nemernic scrie:De profesie biolog ? :?

Spune-mi, te rog, la ce te-ai gandit sau de unde ideea de a-ti pune username-ul acesta, electrofishing ?
Probabil de la o activitate onorabila de evaluare a unui fond piscicol folosind curentul electric :?: !
Imagine

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 09 Ian 2011, 12:14

marinica scrie:speram sa am o conversatie decenta cu majoritatea in acest forum despre pescuit despre experienta frumoasa de a pescuii un peste care trebuie sa-l cunosti bine si sa-l respecti pt cea ce este si multe altele ma rog dar m-am inselat se pare ca sunt prea putini cei care mai cred in bun simtul unui pescar care se respecta ma irita prostia omeneasca de pe acest forum cu tot respectul pot cei in minoranta din pacate asta este realitatea cum cineva indrazneste sa faca ceva mai extravagant te sufoaca fara drept de apel :? nu vreau sa dovedesc nimic nimanui si poate am facut prea mult caz pe seama acestui subiect si trebuia sa o las balta de mult sa va contraziceti intre voi... nu inteleg de ce vin interpretate atat de negativ anumite chestiiii... probabil sunt pe forumul gresit... :cry:
Esti mare. Descurca-te!
Voiai apreciere? Respect? lacrimi de recunostinta? ca ce? ca ai postat o fotografie cu un peste rar?
Frumos peste, intr-adevar...eu nu am vazut decat foarte rar poze cu lostrita... in realitate niciodata... e drept ca nici nu o "vanez" cu indarjire cum se pare ca faci tu si amicii tai.
Daca ai eliberat-o sau nu, e treaba ta.
Cum ziceam, esti mare. Descurca-te...

Daca tot voiaia sa ai o discutie decenta, constructiva, inaltatoare, invata-ne cum sa prindem lostrita. La ce tip de vobler, culori, gramaje, marimi...recuperare... Eu as vrea sa prind si eu cate 2-3 losrtrite /zi ..mai ales ca acum Dunarea are 1'C si nu se prinde mai nimic.
Da-o naibii de lege...de prohibitie... prindem si noi un baboi si punem pozele pe forummuri din alte tari..ca astia din Ro , numai invidiosi ...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 09 Ian 2011, 12:14

Nu mai fiti rai, eu cred ca s-a gandit la "pestele electric", tziparul ala sau cum naiba ii zice... :)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Ian 2011, 12:15

vasilepop_65 scrie:
Nemernic scrie:De profesie biolog ? :?

Spune-mi, te rog, la ce te-ai gandit sau de unde ideea de a-ti pune username-ul acesta, electrofishing ?
Probabil de la o activitate onorabila de evaluare a unui fond piscicol folosind curentul electric :?: !
Tu crezi ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

electrofishing
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de electrofishing » 09 Ian 2011, 12:16

Prin electrofishing se captureaza pestii destinati cercetarii , e o metoda care face cel mai putin rau pestelui asta daca nu e facut cu curent de generator sau de pe stalpi e metoda de braconaj foarte raspandita in romania

Scrie răspuns