aici sunt pozele,poate apare vreun articolmarinica scrie:cateva informatii : 70cm. 4,80 kg temperatura apei -2 grade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: hucho hucho
-
electrofishing
- utilizator nou

Eu am fost la pescuit cu marinica si pacat ca nu am putut face o poza si cu eliberarea ,chiar daca e greu de crezut ,am facut si o baie pana la brau ca sa pot elibera pestele in conditii sigure ,putini stiu ca pentru eliberarea unui asemenea peste e nevoie de tinerea lui ,mai degraba sustinerea in curent pentru cateva minute, am eliberat impreuna cu marinica mai multi pesti decat au prins multi dintre respectabilii colegi de forum sunt de profesie biolog , si inteleg destul de bine pericolul la care este expusa aceasta specie inj romania, in alte state din europa situatia e destul de buna .
Cred ca am actionat gresit pescuind acest peste , pana la urma nu ne am putut abtine, e regretabila fpta la fel cum e si ilegala, dar ma bucur ca mai exista asa exemplare frumoase si sper ca intr o zi v om putea sa pescuit sportiv acest incredibil peste.
Cred ca am actionat gresit pescuind acest peste , pana la urma nu ne am putut abtine, e regretabila fpta la fel cum e si ilegala, dar ma bucur ca mai exista asa exemplare frumoase si sper ca intr o zi v om putea sa pescuit sportiv acest incredibil peste.
De profesie biolog ?
Spune-mi, te rog, la ce te-ai gandit sau de unde ideea de a-ti pune username-ul acesta, electrofishing ? Te intreb ptr ca in nemernicia mea, ma gandesc doar la baterii .... cabluri..... you know ... chestii de genu'
Spune-mi, te rog, la ce te-ai gandit sau de unde ideea de a-ti pune username-ul acesta, electrofishing ? Te intreb ptr ca in nemernicia mea, ma gandesc doar la baterii .... cabluri..... you know ... chestii de genu'
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
E adevarat ca pescuitul stintific se face cu metoda curentului electric insa un user de genul Darwin sau Racovita era mai potrivit poate, domnule biolog.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- vasilepop_65
- senior

Esti mare. Descurca-te!marinica scrie:speram sa am o conversatie decenta cu majoritatea in acest forum despre pescuit despre experienta frumoasa de a pescuii un peste care trebuie sa-l cunosti bine si sa-l respecti pt cea ce este si multe altele ma rog dar m-am inselat se pare ca sunt prea putini cei care mai cred in bun simtul unui pescar care se respecta ma irita prostia omeneasca de pe acest forum cu tot respectul pot cei in minoranta din pacate asta este realitatea cum cineva indrazneste sa faca ceva mai extravagant te sufoaca fara drept de apelnu vreau sa dovedesc nimic nimanui si poate am facut prea mult caz pe seama acestui subiect si trebuia sa o las balta de mult sa va contraziceti intre voi... nu inteleg de ce vin interpretate atat de negativ anumite chestiiii... probabil sunt pe forumul gresit...
Voiai apreciere? Respect? lacrimi de recunostinta? ca ce? ca ai postat o fotografie cu un peste rar?
Frumos peste, intr-adevar...eu nu am vazut decat foarte rar poze cu lostrita... in realitate niciodata... e drept ca nici nu o "vanez" cu indarjire cum se pare ca faci tu si amicii tai.
Daca ai eliberat-o sau nu, e treaba ta.
Cum ziceam, esti mare. Descurca-te...
Daca tot voiaia sa ai o discutie decenta, constructiva, inaltatoare, invata-ne cum sa prindem lostrita. La ce tip de vobler, culori, gramaje, marimi...recuperare... Eu as vrea sa prind si eu cate 2-3 losrtrite /zi ..mai ales ca acum Dunarea are 1'C si nu se prinde mai nimic.
Da-o naibii de lege...de prohibitie... prindem si noi un baboi si punem pozele pe forummuri din alte tari..ca astia din Ro , numai invidiosi ...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Tu crezi ?vasilepop_65 scrie:Probabil de la o activitate onorabila de evaluare a unui fond piscicol folosind curentul electricNemernic scrie:De profesie biolog ?![]()
Spune-mi, te rog, la ce te-ai gandit sau de unde ideea de a-ti pune username-ul acesta, electrofishing ?!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
electrofishing
- utilizator nou