aici sunt pozele,poate apare vreun articolmarinica scrie:cateva informatii : 70cm. 4,80 kg temperatura apei -2 grade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
aici sunt pozele,poate apare vreun articolmarinica scrie:cateva informatii : 70cm. 4,80 kg temperatura apei -2 grade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Esti mare. Descurca-te!marinica scrie:speram sa am o conversatie decenta cu majoritatea in acest forum despre pescuit despre experienta frumoasa de a pescuii un peste care trebuie sa-l cunosti bine si sa-l respecti pt cea ce este si multe altele ma rog dar m-am inselat se pare ca sunt prea putini cei care mai cred in bun simtul unui pescar care se respecta ma irita prostia omeneasca de pe acest forum cu tot respectul pot cei in minoranta din pacate asta este realitatea cum cineva indrazneste sa faca ceva mai extravagant te sufoaca fara drept de apelnu vreau sa dovedesc nimic nimanui si poate am facut prea mult caz pe seama acestui subiect si trebuia sa o las balta de mult sa va contraziceti intre voi... nu inteleg de ce vin interpretate atat de negativ anumite chestiiii... probabil sunt pe forumul gresit...
Tu crezi ?vasilepop_65 scrie:Probabil de la o activitate onorabila de evaluare a unui fond piscicol folosind curentul electricNemernic scrie:De profesie biolog ?![]()
Spune-mi, te rog, la ce te-ai gandit sau de unde ideea de a-ti pune username-ul acesta, electrofishing ?!