marinica scrie:vad ca iarasi nu ma intelegeti cei care vin cu idei si sugesti sau genul mustrari de constiinta sunt rugati sa le pastreze pt ei la fel comenturile gen acuzator la adresa mea cei care ganditi ca nu trebuia sa postez doar daca... si doar daca si sa te bucuri cu familia si vecinu si nepotiii si alte sugestii asa faceti voi cand veniti cu ea in sac pe ascunse acasa iar daca eu am ales sa le postez nu imi este rusine si nici nu vreau sa ma laud asa cum cineva a spus e o mandrie si ma mandresc cu asta tot ce scrieti sunt vb pline de ciuda si gelozie fata de mine putini au fost bucurosi sa isi imparta entuziasmul lor impreuna cu mine cu un simplu FOARTE FRUMOASA COMPLIMENTE nimic mai mult sunteti majoritatea paine pt dintii forumului bla bla bla bla NU O SA VA EMANCIPATI NICIODATA !!!! si nu va necajiti ca autoritatile isi fac treaba in asa fel incat totul sa fie ok pt toti unde se mananca bine toti vor sa guste ... si inca ceva eu nu umblu anapoda pe langa apa mai ales in miezul iernii e clar ca un pescar in adevaratul sens al cuvantului stie ce face deci chesti de genul vobler expre pt lostrita si alte aberatiii pastratile pt voi chiar din contra am pus si o poza cu el destul de bine vizibil asa ca va mai spun inca o data vb mai putin si mai iesiti si voi la pescuit cand alti stau si rup p...a pe net altora...
1. daca ai pescuit special la lostrita - si din ceea ce vad + ceea ce afirmi inclin 99,9% sa cred ca asa e - ai comis o fapta de natura penala.
2. ce inseamna emancipare dupa tine? procedezi ca multi din cei plecati afara: in Italia mielusel, respectand legile, in Romania zmeu, ca astia care o respecta sunt mai fraieri... pe asa considerent, ar trebui sa renuntam toti la pescuitul sportiv si sa trecem pe braconat, doar n-om fi noi fraierii Romaniei.
3. continui sa minti fara rusine: ala nu-i nici vobler pt clean, nici pentru pastrav.
4. nu in ultimul rand pun punct aici, fara a mai raspunde vreunei replici viitoare, cu atat mai mult cu cat de atata emancipare ai uitat si cum se scrie corect in limba romana, limba acestui forum.
p.s.1. daca crezi ca toti cei care au luat pozitie sunt invidiosi, gelosi (sic!)

sau mai stiu eu cum, n-ai inteles nimic din ceea ce s-a scris. uite, daca vrei, iti vand un pont cu locul in care mai exista cu siguranta o lostrita pe valea Bistritei.
p.s.2. decat asa EMANCIPARE, mai bine lipsa...