Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Ian 2011, 16:32

marinica scrie:l.... un simplu meps nr 3 care e pt clean :twisted:
Oare cati dintre pescari la clean dau cu meps nr.3 la clean ?

Cat despre lostrita ... indiferent unde a fost prins, un asemenea exemplar merita sa fie liber !
Sper ca data viitoare sa postezi si poze cu eliberarea pestelui :lol:...

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 08 Ian 2011, 16:32

Eu ma multumesc cu poza... Rar peisaj! Chiar si in poze!
Recunosc sincer ca am incercat sa prind (trena iarna cu voblere mari) si nu am reusit. Am inghetzat de nenumarate ori fara rezulatat, mi-au degerat degetele, am construit voblere speciale si am vaslit zeci de kilometrii fara un rezultat. Am prins pastrav mare dar nu lostrita(o singura data am vazut clenii sarind pe ghiata atacati de "cineva" din adancuri).
Nu pot sa categorisesc gestul celui in cauza, dar pozele mi-au uns sufletul!
Merci

electrofishing
utilizator nou
utilizator nou

eu am facut poze in locatia respectiva

Mesaj de electrofishing » 08 Ian 2011, 17:22

kzoli scrie:
marinica scrie:l.... un simplu meps nr 3 care e pt clean :twisted:
Oare cati dintre pescari la clean dau cu meps nr.3 la clean ?

Cat despre lostrita ... indiferent unde a fost prins, un asemenea exemplar merita sa fie liber !
Sper ca data viitoare sa postezi si poze cu eliberarea pestelui :lol:...

electrofishing
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de electrofishing » 08 Ian 2011, 17:29

ipocrizia ajunge , de nedescris e o chestie nationala CRED CA ASTEPTAM O DEMONSTRATIE GEN,PIXELUL ALBASRU

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 08 Ian 2011, 17:43

marinica scrie:vad ca iarasi nu ma intelegeti cei care vin cu idei si sugesti sau genul mustrari de constiinta sunt rugati sa le pastreze pt ei la fel comenturile gen acuzator la adresa mea cei care ganditi ca nu trebuia sa postez doar daca... si doar daca si sa te bucuri cu familia si vecinu si nepotiii si alte sugestii asa faceti voi cand veniti cu ea in sac pe ascunse acasa iar daca eu am ales sa le postez nu imi este rusine si nici nu vreau sa ma laud asa cum cineva a spus e o mandrie si ma mandresc cu asta tot ce scrieti sunt vb pline de ciuda si gelozie fata de mine putini au fost bucurosi sa isi imparta entuziasmul lor impreuna cu mine cu un simplu FOARTE FRUMOASA COMPLIMENTE nimic mai mult sunteti majoritatea paine pt dintii forumului bla bla bla bla NU O SA VA EMANCIPATI NICIODATA !!!! si nu va necajiti ca autoritatile isi fac treaba in asa fel incat totul sa fie ok pt toti unde se mananca bine toti vor sa guste ... si inca ceva eu nu umblu anapoda pe langa apa mai ales in miezul iernii e clar ca un pescar in adevaratul sens al cuvantului stie ce face deci chesti de genul vobler expre pt lostrita si alte aberatiii pastratile pt voi chiar din contra am pus si o poza cu el destul de bine vizibil asa ca va mai spun inca o data vb mai putin si mai iesiti si voi la pescuit cand alti stau si rup p...a pe net altora...

1. daca ai pescuit special la lostrita - si din ceea ce vad + ceea ce afirmi inclin 99,9% sa cred ca asa e - ai comis o fapta de natura penala.
2. ce inseamna emancipare dupa tine? procedezi ca multi din cei plecati afara: in Italia mielusel, respectand legile, in Romania zmeu, ca astia care o respecta sunt mai fraieri... pe asa considerent, ar trebui sa renuntam toti la pescuitul sportiv si sa trecem pe braconat, doar n-om fi noi fraierii Romaniei.
3. continui sa minti fara rusine: ala nu-i nici vobler pt clean, nici pentru pastrav.

4. nu in ultimul rand pun punct aici, fara a mai raspunde vreunei replici viitoare, cu atat mai mult cu cat de atata emancipare ai uitat si cum se scrie corect in limba romana, limba acestui forum.

p.s.1. daca crezi ca toti cei care au luat pozitie sunt invidiosi, gelosi (sic!) :lol: sau mai stiu eu cum, n-ai inteles nimic din ceea ce s-a scris. uite, daca vrei, iti vand un pont cu locul in care mai exista cu siguranta o lostrita pe valea Bistritei.
p.s.2. decat asa EMANCIPARE, mai bine lipsa...

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 08 Ian 2011, 18:07

BOISTEANEEEEE CONTROLEAZATI AFIRMATIILE ! SI IMI CER SCZ PT ORTOGRAFIE IN FATA TUTUROR dupa 10 ani cred ca amestec un pic felul de a scrie si de a gandii se mai intampla ! v-am mai spus tineti-va pt voi anumite afermatiii inca nu intelegeti ca voi o sa dati toata viata la acest peste pe furis cu toate nalucile imaginare si nu o sa-l prindeti de aia am si pus poze cu voblerul sa-l vedeti bine pt k nu am nimic de ascuns cum probabil fac multi deci vad ca nu ati inteles nimic pana acum vai de steaua voastra :lol: si chestia hazlie este ca se mai gaseste cate unul sa tot dea din gura aiurea ...dreacu pielea pe voi sunteti incapatanati rau .... si unde scrie ca daca agat o naluca model X la capatul agrafei sunt braconier de unde frectiile astea mentale de unde le mai scoateti dau la mreana de ce nu se poate ? :evil: cea ce cu siguranta eu nu fac am vrut doar sa va explic un pic felul de a gandii unii dintre voi... pescari de stationar si mai stiu eu ce care iti dau lectii de viata unui spiner :lol:
beast master huchohucho

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 08 Ian 2011, 18:16

eu cred ca sunt destui pescari pe forum care au incercat sa prinda lostrita dar nu au reusit sau daca au reusit s-au ascuns pe furis cu ea si nu stie nimeni ca asa e mai bine pai eu am vrut sa o vada toti si sa ma mandresc cu ea si putin ma intereseaza daca credeti ca nu am eliberat-ooo si ma condamnati in fel si chip e doar gelozie sa puna si altii poze pe forum cu ceva asemanator sa vad daca au coaie in pantaloni !!!!!! si daca nu au nimic de ascuns !!!!! :lol:
beast master huchohucho

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Ian 2011, 19:51

marinica scrie:.....sa vad daca au coaie in pantaloni !!!!!!

totzi avem dar putzini stiu sa le foloseaska....

eu zik sa termini ca nu mai e cazul sa faci valuri,drilul de 30 min s-a terminat,eu ma bucur ca za quinn a avut amabilitatea de a se arata si a ne demonstra ca inca exista chiar daca asta a fost prin intermediul unuia cu coaie in pantaloni

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 08 Ian 2011, 20:20

:lol: ok baieti mi-a facut placere sa traiesc un pic de senzatii tari impreuna cu voi sper k data viitoare sa fiti mai indulgenti cu mine toti sunt buni sa critice si sa-si spuna propria parere asa cum cred de cuviinta am mai vrut sa pun niste poze cu un alt exemplar mascul de 7kg dar mai bine le arat doar la prieteni si nepoti voi intre timp faceti cea ce stiti mai bine.... :twisted: fir intins... :wink:
beast master huchohucho

gregorio
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gregorio » 08 Ian 2011, 20:52

De fapt ce te derajjaza mai tare faptul ca ai fost prins sau faptul ca ai fost mustrat de colegi de forum?!...din cate vad dupa cum te manifesti esti vizibil iritat de faptul ca ai fost dovedit.E un comportament tipic de hotz.

Scrie răspuns