Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
.poate chiar si a ta .....intr adevar ar fi trebuit aliberata...dar de unde stim noi ca n a fost eliberata...?..nu putem decat sa credem omu pe cuvant....!....
Dane
cum poti sa crezi in cuvantul lui cand a fost prins cu minciuna?
Pe mine asta ma deranjeaza ca minte.Ce o fi facut cu pestele sa fie sanatos,dar a fost prins cu minciuna si continua sa minta,
Sper sa nu divulgati locatia !
Dane
Pe mine asta ma deranjeaza ca minte.Ce o fi facut cu pestele sa fie sanatos,dar a fost prins cu minciuna si continua sa minta,

- danielcocea
- veteran
nici mie nu imi place minciuna , dar prefer sa nu ma macine treaba asta....am si altele pe cap....este un peste frumos , punct.Pe mine nu ma intereseaza locatia.....Ariann scrie:.poate chiar si a ta .....intr adevar ar fi trebuit aliberata...dar de unde stim noi ca n a fost eliberata...?..nu putem decat sa credem omu pe cuvant....!....
Dane
deci ilarion te-ai potolit sau ai mai fugit la apa sa mai faci o poza eu nu inteleg de unde chestia cu da PACAT CA NU A FOST ELIBERATA CE DOVEZI AVETI ?????? de ce nu taceti din gura si va aptineti sa vb aiureli sau va multumiti sa ma invinovatiti pe mine iar cei care stiu tac din gura atunci cine e mincinos ? va mai spun inca o data sunteti penibili si sper pt voi sa va schimbati comportamentul sau mai cititi si alte forumuri prin lume sa vedeti cum se comporta lumea nu sar toti cu critici si acuze la prima poza !!! oricum astea fiind spuse va salut si va urez un an nou plin de senzatii placute la pescuit !!!!!
beast master huchohucho
oameni buni ! ce-i a lui marinica e a lui marinica .a avut momentul lui de fericire pe care putini dintre noi l-a avut ,si da, sunt invidios .am prins si mihalt (nu-i asa de rar, cum s-ar crede) si anghila care macar ofera drill ca de gust...cam ca siliconul cu care am luat-o.n-am inteles de ce a ascuns ca a prins-o in ro.oare stia el ceva? 

- danielcocea
- veteran
sunt de parere ca toti de aici suntem un pic sau mai mult invidiosi...si eu am prins mihalt (Dunare parca) si anghila (e plin lacul Babadag) ....poate din invidie atatea discutii,,,,sincer si eu daca asi fi prins o nu asi fi zis ca e in Romania....mai bine asa...multi pescari de aici nu sunt chiar sportivi...cunosc destul de multi.....fir intins la lostrita , celor care cunosc locatia ...dar luati aminte....este ceva ilegal pescuitul ei...dar asta nu i o problema la noi....rine scrie:oameni buni ! ce-i a lui marinica e a lui marinica .a avut momentul lui de fericire pe care putini dintre noi l-a avut ,si da, sunt invidios .am prins si mihalt (nu-i asa de rar, cum s-ar crede) si anghila care macar ofera drill ca de gust...cam ca siliconul cu care am luat-o.n-am inteles de ce a ascuns ca a prins-o in ro.oare stia el ceva?

multumesc colegilor care au respectat gestul meu in orice sens si sau aptinut la polemici si condamne toti in anumite momente facem cea ce credem mai bine si daca cineva vine facut mincinos e destul de grav din pacate nu toti au placerea sa fie pescari in adevaratul sens al cuvantului si stau pe forumuri sa rupa **** la altii cu critici si aberatii de tot genul... voi vb de catch & release cand habar nu aveti ce inseamna sa ai placerea de a elibera un peste si sa stii ca undeva traieste inca asta e mandria unui pescar cand arati poza cuiva si spui acest peste mi-a dedicat cateva clipe de neuitat si pe undeva inca traieste
salutari tuturor...

beast master huchohucho
imi spui te rog cum iti permiti sa ma acuzi cu ce motiv cu care dovada ? sa inteleg si eu cum functioneaza cei care au postat pozele ulterior cu locatia nu mai tin minte numele lor ma rog sau prin intermediul altora cu ce drept isi permit sa ma faca mincinos pt k am ales sa scriu ce am crezut eu ca e de cuviinta in anumite situatii...? pai de ce nu imi spuneti voi UNDE AU FOST FACUTE POZELE vazand ca sunt mai multi cei care stiu si tac din gura ! atunci ma intreb de ce deschideti anumite subiecte banale si pe urma taceti din gura gen SPER SA NU SE DIVULGE LOCATIA pai scz baieti dar eu chiar nu mai inteleg ce trebuia sa scriu scuzati-maaaaa....

imi spui te rog cum iti permiti sa ma acuzi cu ce motiv cu care dovada ? sa inteleg si eu cum functioneaza cei care au postat pozele ulterior cu locatia nu mai tin minte numele lor ma rog sau prin intermediul altora cu ce drept isi permit sa ma faca mincinos pt k am ales sa scriu ce am crezut eu ca e de cuviinta in anumite situatii...? pai de ce nu imi spuneti voi UNDE AU FOST FACUTE POZELE vazand ca sunt mai multi cei care stiu si tac din gura ! atunci ma intreb de ce deschideti anumite subiecte banale si pe urma taceti din gura gen SPER SA NU SE DIVULGE LOCATIA pai scz baieti dar eu chiar nu mai inteleg ce trebuia sa scriu scuzati-maaaaa....

beast master huchohucho
eu am ales sa imartasesc pozele si emotiile cu pescariii de pe forum nu cu persoane care nu au nimic de a face cu aceasta placuta pasiune ati face bine sa taceti din gura chestia e una cand omul nu stie ca sa faca isi arata toata prostia din el succes la viitoarele postari asa zisii pescari invidiosi !!! cat despre colegul care a facut pozele stiu cine este sper sa am ocazia sa ma intalnesc cu el la apa sa clarificam situatia ... 

beast master huchohucho