Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Ian 2011, 20:12

ce sanse mici ai avut sa te ghicesca baietii astia :!: mai mici ca la loto,dar ai "castigat" :twisted:

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 07 Ian 2011, 20:14

e foarte simplu icrele ies instantaneu cand se zbate pe uscat pe urma vad ca a luat amploare postul meu de ce nu imi spuneti voi unde au fost facute pozele daca nu credeti ? asa peste 2 saptamani o sa avem 3.000 de forumisti cu poze bahh si eu am fost acolo da nu am prins nimic hai cine stie SPUNET-IMI SI MIE CARE E LOCATIA UNDE S-A PESCUIT !!! nu intelegeti nimic sunteti mereu aceiasi clienti de forumuri cu polemici si idei care de care mai bune aceleasi chestii daca stau b ine sa ma gandesc imi pierd timpul cu voi si nu stiti sa apreciati un gest cooperativ decat prin ciuda si gelozie ! am vazut destule poze catch & release cu peste tinut de coada in apa va era de ajuns ? sau trebuia sa-l tin doar la vrajeala in apa si sa spun da uite bah k l-am eliberat cand colo era legat cu fir transparent si deabea se mai tinea in echilibru... sunteti patetici toti cei care ati postat din neincredere si putini cei care si-au impartit cvu mine entuziasmul vai de steaua voastra si mai vb de pescari romani minciuni si cine stie mai ce !!!
beast master huchohucho

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 07 Ian 2011, 20:19

adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 07 Ian 2011, 20:19

Si ca sa te convingi ca e Romania uite si "gunoaiele" din/de pe apele noastre

Imagine
www.pentrupescuit.ro

marinica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marinica » 07 Ian 2011, 20:29

pai hai colega ilarion de ce nu spui la lume unde este locatia vazand ca stii atatea despre locul acesta vad ca te-ai documentat f bine sunt totiu nerabdatori sa afle daca eu am spus adevarul !!!!!!!!! SPUNENE SI NOUA UNDE DRACU O FIII FACUTE POZELE !!!
:lol:
beast master huchohucho

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 07 Ian 2011, 20:30

danielcocea scrie:adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!
ti cu ursu ...probabil nu stii ce e lostrita, e pestele care se prinde o data in viata la 1milion de pescari, in romania ca si anghila/tziparu sau mihaltzul, lostrita e legenda la noi

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 07 Ian 2011, 20:34

Bravo lui ca vrea sa tina secreta locatia, Romania, neromania, e treaba lui unde l-a prins. Iti dai seama ca atat ar lipsi sa spuna e prins pe raul cutare in cutare locatie sa vezi invazie de cetchi end rilisari d-astia. Parerea mea e ca scrieti cu rautate si cu invidie in loc sa multumiti ca ati vazut o poza cu o raritate. Stiu ca multi d-aici fac catch and release decat din taste.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 07 Ian 2011, 20:37

recunosc sunt invidios,

dar ma bucur ca inca mai exista asa ceva la noi, ii respec norocul de pescar

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 07 Ian 2011, 20:40

Superb peste! Si eu sunt de acord ca ar fi mai bine sa nu se publice locatia

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 07 Ian 2011, 20:41

edi_curiosul scrie:
danielcocea scrie:adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!
ti cu ursu ...probabil nu stii ce e lostrita, e pestele care se prinde o data in viata la 1milion de pescari, in romania ca si anghila/tziparu sau mihaltzul, lostrita e legenda la noi
stiu ce e lostrita probabil mult inaintea la altii...poate chiar si a ta .....intr adevar ar fi trebuit aliberata...dar de unde stim noi ca n a fost eliberata...?..nu putem decat sa credem omu pe cuvant....!....facem prea mult caz din asta....si ca sa stii ...se fac populari cu lostrita ... :shock: ...da ...lostrita se poate creste si in captivitate....doar cu puiet viu , dar se poate creste....si chiar cineva se ocupa chiar si acum de bunastarea ei....

Scrie răspuns