discutii si povestiri de la pescuit...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
rine
- veteran

ce sanse mici ai avut sa te ghicesca baietii astia

mai mici ca la loto,dar ai "castigat"

-
marinica
- utilizator constant

-
e foarte simplu icrele ies instantaneu cand se zbate pe uscat pe urma vad ca a luat amploare postul meu de ce nu imi spuneti voi unde au fost facute pozele daca nu credeti ? asa peste 2 saptamani o sa avem 3.000 de forumisti cu poze bahh si eu am fost acolo da nu am prins nimic hai cine stie SPUNET-IMI SI MIE CARE E LOCATIA UNDE S-A PESCUIT !!! nu intelegeti nimic sunteti mereu aceiasi clienti de forumuri cu polemici si idei care de care mai bune aceleasi chestii daca stau b ine sa ma gandesc imi pierd timpul cu voi si nu stiti sa apreciati un gest cooperativ decat prin ciuda si gelozie ! am vazut destule poze catch & release cu peste tinut de coada in apa va era de ajuns ? sau trebuia sa-l tin doar la vrajeala in apa si sa spun da uite bah k l-am eliberat cand colo era legat cu fir transparent si deabea se mai tinea in echilibru... sunteti patetici toti cei care ati postat din neincredere si putini cei care si-au impartit cvu mine entuziasmul vai de steaua voastra si mai vb de pescari romani minciuni si cine stie mai ce !!!
beast master huchohucho
-
danielcocea
- veteran

adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!
-
IlieNeamt
- veteran

-
Si ca sa te convingi ca e Romania uite si "gunoaiele" din/de pe apele noastre

www.pentrupescuit.ro
-
marinica
- utilizator constant

-
pai hai colega ilarion de ce nu spui la lume unde este locatia vazand ca stii atatea despre locul acesta vad ca te-ai documentat f bine sunt totiu nerabdatori sa afle daca eu am spus adevarul !!!!!!!!! SPUNENE SI NOUA UNDE DRACU O FIII FACUTE POZELE !!!

beast master huchohucho
-
edi_curiosul
- veteran

-
danielcocea scrie:adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!
ti cu ursu ...probabil nu stii ce e lostrita, e pestele care se prinde o data in viata la 1milion de pescari, in romania ca si anghila/tziparu sau mihaltzul, lostrita e
legenda la noi
-
stefanflorin
- veteran

Bravo lui ca vrea sa tina secreta locatia, Romania, neromania, e treaba lui unde l-a prins. Iti dai seama ca atat ar lipsi sa spuna e prins pe raul cutare in cutare locatie sa vezi invazie de cetchi end rilisari d-astia. Parerea mea e ca scrieti cu rautate si cu invidie in loc sa multumiti ca ati vazut o poza cu o raritate. Stiu ca multi d-aici fac catch and release decat din taste.
-
edi_curiosul
- veteran

-
recunosc sunt invidios,
dar ma bucur ca inca mai exista asa ceva la noi, ii respec norocul de pescar
-
vleydyx
- veteran

-
Superb peste! Si eu sunt de acord ca ar fi mai bine sa nu se publice locatia
-
danielcocea
- veteran

edi_curiosul scrie:danielcocea scrie:adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!
ti cu ursu ...probabil nu stii ce e lostrita, e pestele care se prinde o data in viata la 1milion de pescari, in romania ca si anghila/tziparu sau mihaltzul, lostrita e
legenda la noi
stiu ce e lostrita probabil mult inaintea la altii...poate chiar si a ta .....intr adevar ar fi trebuit aliberata...dar de unde stim noi ca n a fost eliberata...?..nu putem decat sa credem omu pe cuvant....!....facem prea mult caz din asta....si ca sa stii ...se fac populari cu lostrita ...

...da ...lostrita se poate creste si in captivitate....doar cu puiet viu , dar se poate creste....si chiar cineva se ocupa chiar si acum de bunastarea ei....