Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
e foarte simplu icrele ies instantaneu cand se zbate pe uscat pe urma vad ca a luat amploare postul meu de ce nu imi spuneti voi unde au fost facute pozele daca nu credeti ? asa peste 2 saptamani o sa avem 3.000 de forumisti cu poze bahh si eu am fost acolo da nu am prins nimic hai cine stie SPUNET-IMI SI MIE CARE E LOCATIA UNDE S-A PESCUIT !!! nu intelegeti nimic sunteti mereu aceiasi clienti de forumuri cu polemici si idei care de care mai bune aceleasi chestii daca stau b ine sa ma gandesc imi pierd timpul cu voi si nu stiti sa apreciati un gest cooperativ decat prin ciuda si gelozie ! am vazut destule poze catch & release cu peste tinut de coada in apa va era de ajuns ? sau trebuia sa-l tin doar la vrajeala in apa si sa spun da uite bah k l-am eliberat cand colo era legat cu fir transparent si deabea se mai tinea in echilibru... sunteti patetici toti cei care ati postat din neincredere si putini cei care si-au impartit cvu mine entuziasmul vai de steaua voastra si mai vb de pescari romani minciuni si cine stie mai ce !!!
beast master huchohucho
- danielcocea
- veteran

adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!
- edi_curiosul
- veteran

ti cu ursu ...probabil nu stii ce e lostrita, e pestele care se prinde o data in viata la 1milion de pescari, in romania ca si anghila/tziparu sau mihaltzul, lostrita e legenda la noidanielcocea scrie:adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!
- stefanflorin
- veteran

Bravo lui ca vrea sa tina secreta locatia, Romania, neromania, e treaba lui unde l-a prins. Iti dai seama ca atat ar lipsi sa spuna e prins pe raul cutare in cutare locatie sa vezi invazie de cetchi end rilisari d-astia. Parerea mea e ca scrieti cu rautate si cu invidie in loc sa multumiti ca ati vazut o poza cu o raritate. Stiu ca multi d-aici fac catch and release decat din taste.
- edi_curiosul
- veteran

- danielcocea
- veteran

stiu ce e lostrita probabil mult inaintea la altii...poate chiar si a ta .....intr adevar ar fi trebuit aliberata...dar de unde stim noi ca n a fost eliberata...?..nu putem decat sa credem omu pe cuvant....!....facem prea mult caz din asta....si ca sa stii ...se fac populari cu lostrita ...edi_curiosul scrie:ti cu ursu ...probabil nu stii ce e lostrita, e pestele care se prinde o data in viata la 1milion de pescari, in romania ca si anghila/tziparu sau mihaltzul, lostrita e legenda la noidanielcocea scrie:adevarat ...parca e la politie...omu a prins un peste extraordinar de frumos...intr adevar este femela...si va luati de el , ca nu stiu ce ....l a prins ..cinste lui ..si gata...e problema lui ce a facut cu pestele....cati de aici nu fac lucruri ilicite intr un mod sau altul....parca saracul om e la inchizitie si noi suntem judecatorii...frumos peste 10 ++++ !!!!