"@marinica - vad ca la locatie ai scris Italy, nimic despre locul unde a fost prinsa "lostrita" . Se asociaza gresit locatia (Italy) cu locul unde s-a prins pestele (Romania). Prinderea si retinerea acestei specii este interzisa in Romania.
Era foarte corect din partea ta daca postai si o poza cu eliberarea acestui exemplar.
Daca nu l-ai eliberat parerea mea era ca trebuia sa tii pentru tine pozele."
Eu am postat o poza care seamana izbitor cu cea postata de tine. Fiecare si-a dat cu parere. Ca lumea spune ca e aceeasi locatie asta e alta problema.
Nu te-am acuzat ca nu l-ai eliberat (eu am sperat ca raspunsul tau va fi pozitit legat de eliberarea pestelui) : sincer e problema ta ce ai facut cu pestele. L-ai eliberat, i-ai rupt capul, l-ai facut acasa umplut cu legume, pe gratar e strict problema ta, nu trebuie sa-mi dai mie explicatie si altucuiva. Nu suntem noi in masura sa te judecam din spatele pc-ului.
Locatia ramane secreta pentru a proteja specia. Nu vreau sa fiu partas la un "genocid"marinica scrie:pai hai colega ilarion de ce nu spui la lume unde este locatia vazand ca stii atatea despre locul acesta vad ca te-ai documentat f bine sunt totiu nerabdatori sa afle daca eu am spus adevarul !!!!!!!!! SPUNENE SI NOUA UNDE DRACU O FIII FACUTE POZELE !!!
"cat despre colegul care a facut pozele stiu cine este sper sa am ocazia sa ma intalnesc cu el la apa sa clarificam situatia ... "
Era corect daca recunosteai din prima ca a fost prinsa in Romania si eliberata ! (chiar in postul in care ai postat pozele)
Nu are rost sa recurgi la amenintari ca nu rezolvi nimic. Fapta a fost consumata...
Repet : Daca nu l-ai eliberat parerea mea era ca trebuia sa tii pentru tine pozele nu sa ne arati cat de mare pescar esti !
Daca l-ai eliberat ma inclin !