contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
lucutabogdan
- utilizator constant

"danone"
Salut,
Ma bucur ca inca cineva are o parere obiectiva si se pare ca se poate parcurge pana la 15 km cu motor electric (o reala performanta), atunci ma simn nevoit sa va intreb d-nule T : care este scopul de a avea motor termic?
Sugestie raspuns: doar sa impinga o magaoaie de barca "de pescuit" si sa ajungem "mai repede" la alte locuri, sa poluam cat putem, sa rasturnam pescari cu gonflabile sau cu barci mai modeste (echipate insa cu motor electric), sa prindem peste doar cu tsunami creat , etc...
Scuze din nou

a dvs are emisii reduse asa ca dvs aveti voie (vreti nu vreti sunteti in aceiasi "oala" cu cei care creaza valuri fara sa se gandeasca la pescarii din jurul lor, fie ca sunt in barca fie ca sut pe mal )
Fir Intina !
-
informer
- senior

lee lee scrie:
poti sa mergi si mai aproape de Timisoara sa te dai cu barca kilometri pe apa.cine te pune sa vii tocmai 320 km pana aici?chiar nu stii alte lacuri din tara?ar trebui sa te uiti putin pe o harta a Romaniei atunci si vei descoperi.
FYI: merg pe multe lacuri si rauri din RO dar am anumite preferinte ca orice pescar... nu cred ca este treaba altcuiva unde vreau eu sa pescuiesc sau de ce, atat timp cat nu incalc nici vreo proprietatea privata nici legile in vigoare pe locatia respectiva.
lucutabogdan scrie:Cum sta situatia pe lacurile amintite de lee lee ca si recomandare (distanta mai mica), chiar as fi curios sa descriii situatia lacurilor din zona ta! (poate verificam si noi odata acele lacuri )
.
Bogdane, mai in "zona mea" sunt lacurile de la 3 Ape, Valiug, Breazova, Secu sau Poiana Marului. Daca te intereseaza pot sa-ti ofer amanunte cu cea mai mare placere insa pe PM ca sa nu alteram topicul asta (prea mult).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
-
lucutabogdan
- utilizator constant

"informer"
FYI: merg pe multe lacuri si rauri din RO dar am anumite preferinte ca orice pescar... nu cred ca este treaba altcuiva unde vreau eu sa pescuiesc sau de ce, atat timp cat nu incalc nici vreo proprietatea privata nici legile in vigoare pe locatia respectiva.
Salut,
Cred ca incalci doar partea cu circulatia cu barci care aiu motor termic !!!
http://www.petitieonline.ro/petitie/pet ... 61046.html
Ma refeream la lacurile din zona Timisoara daca au ambarcatiuni cu motor termic; citeste acea petitie mai veche din link si poate realizezi care sunt motivele (impartasite de peste 700 oameni) din care rezulta atitudinea mea fata de barcagii indrazneti!
Fir Intins !
-
informer
- senior

Bogdane, eu sunt genul de om care respecta legile, egal ca privesc circulatia pe drumurile publice, taxele si impozitele, pescuitul sau regimul armelor si munitiilor

.
Inainte sa merg cu barca pe Belis ca si pe oricare alt lac, m-am interesat de conditiile specifice la cei in masura sa-mi raspunda (daca doresti, pot sa-ti comunic telefonic inclusiv numele celui cu care am vorbit la Belis).
Cat priveste link-ul mentionat, reprezinta o PETITIE. S-a luat vreo masura legala in urma ei sau nu? (promit c-o respect!) Altfel, daca tu cu mine si mai vreo "3" pescari nu folosim motoare termice, nu cred c-am rezolvat mare lucru.
----
-
lee lee
- senior

-
informer scrie:
Bogdane, eu sunt genul de om care respecta legile, egal ca privesc circulatia pe drumurile publice, taxele si impozitele, pescuitul sau regimul armelor si munitiilor

.
Inainte sa merg cu barca pe Belis ca si pe oricare alt lac, m-am interesat de conditiile specifice la cei in masura sa-mi raspunda (daca doresti, pot sa-ti comunic telefonic inclusiv numele celui cu care am vorbit la Belis).
Cat priveste link-ul mentionat, reprezinta o PETITIE. S-a luat vreo masura legala in urma ei sau nu? (promit c-o respect!) Altfel, daca tu cu mine si mai vreo "3" pescari nu folosim motoare termice, nu cred c-am rezolvat mare lucru.
pot sa-ti spun ca nu te-ai interesat cum trebuie sau unde trebuie.ai fost dezinformat si asta ti-o spun clar si sigur.folosirea motoarelor termice este interzisa cel putin de la inceputul anului 2010.deci nu stiu cum sa-ti zic ca ai cam incalcat legea.deci daca vrei sa respecti legea,ca asa ziceai,atunci anul asta speram sa nu mai faci valuri pe Belis cu motorul termic.fara suparare.
Catch & relax
-
informer
- senior

lee lee scrie:
pot sa-ti spun ca nu te-ai interesat cum trebuie sau unde trebuie.ai fost dezinformat si asta ti-o spun clar si sigur.
In cazul asta nu mai inteleg nimic: tu imi spui ca-i interzis prin lege pe de alta parte persoana OFICIALA pe care am intrebat-o mi-a spus ca nu-i problema la folosirea oricarui motor care nu are "scurgeri" si pe de alta parte am vazut in vara anului 2010 multe zeci de ambarcatiuni cu motoare termice mergand in sus si-n jos pe lac.
Poti fi sigur ca egal cum respecta altii legile, io-ti promit ca nu voi mai folosi motorul pe benzina daca-mi dai macar un link, o imagine scanata, ceva care sa confirme afirmatia ta.
Cat priveste supararea, atat timp cat discutam civilizat si nu ne jignim aiurea, consider ca-i in beneficiul tuturor sa stim exact cum stau lucrurile la Belis.
----
-
lee lee
- senior

-
anul trecut tin minte ca prefectul Clujului domnul Alin Tise declara ca s-a emis o astfel de lege.pentru ca mai demult era interzis,dupa aceea iar s-a permis si ca acum iar este interzis.si eu si multi altii asa stiu care pescuiesc pe Belis ca nu e voie cu motoarele termice.acum nu mai stiu nici eu care e treaba.poate m-am pripit cu declaratia ca a intrat totusi in vigoare legea privind interzicerea lor.
in ceea ce priveste pe cei pe care i-ai vazut ca se dadeau cu astfel de barci pot spune ca si daca ar fi ilegala treaba asta ei tot s-ar da pentru ca multi bogatasi au relatii si atunci ei ,,nu trebuie sa respecte legea'' ca si noi,muritorii de rand.
am observat ca este si o petitie in acest sens,atunci poate inseamna ca eu sunt cel dezinformat.am sa caut totusi,poate gasesc ceva in acest sens.
Catch & relax
-
informer
- senior

lucutabogdan scrie:"informer"
Salut,
Poti sa ne dai numele persoanei "oficiale" ?
Imi pare rau dar asta nu pot sa fac aici pe forum, fara acceptul persoanei in cauza.
Daca crezi ca vorbesc doar sa ma aflu-n treaba, suna-ma la 0741 001526 si-ti dau datele de care ai nevoie.
In orice caz realitatea vizibila cu ochiul liber contrazice afirmatia conform careia folosirea motoarelor termice ar fi
legal interzisa... iar toate link-urile pe care le-am vazut pana acum contin
petitii, proiecte, propuneri etc. dar nici un act oficial... asa ca pana una-alta "discutam discutii".
----