Salut,
Crezi ca are relevanta varsta mea? (sun insurat si cu copil)
1. nu ma deranjeaza cei care au cabane la Belis, ii inteleg si cred ca fiecare vrea un colt de liniste.
2.povestea "bradului de craciun" este dureroasa si ea, sper sa nu ajungem ca prin Harghita, insa este o problema tangenta...
3.povestea ta cu Dunarea este credibila insa nu cred ca pe Belis este loc de "nave mari" care sa plece unde? - pe Tarnita la comert?

4.la moda sau nu , hai sa fim toti la fel; sa investim in barci cu motor termic (performante) si garantez ca in 10 ani o sa ne lovim barcile una de alta; ce am rezolva?
Aceasta ultima remarca a ta ma duce cu gandul la o comparatie: daca pe drumurile publice am circula cu o masina de ultima generatie, cu emisii infime insa nu este inmatriculata , de ce sa nu circule, nu?
R: pentru ca legea interzice asta...
Asa si cu motoarele daca este interzis cu motoare termice, de ce sa zicem ca al meu polueaza mai putin; interzice-i lu' badea Gheorghe ca al lui uite cat consuma....

Inca ceva, o veste buna pentru unii:- pentru moment cei care au motoare termice nu au de ce sa se teama intrucat asa cum spunea si d-nul Tudor Stancu "sunt destule persoane si sunt si influente" (echipati cu ambarcatiuni cu motoare termice si cabane la Belis) - cunosc si eu vreo 5-6 familii in acest capitol.
Cu speranta ca m-am facut inteles...
Fir Intins !