Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucutabogdan
- utilizator constant
pai cum adica ce cautam in mijlocul lacului?lucutabogdan scrie:Salut,
Lee Lee ce cauti tu in mijlocul lacului?
Cleanul si pistruiatii sunt mai activi in golfuri)
E vina ta ca pescuiesti in mijlocul lacului si daca nu ai bani de barca cu motor ca nu e scumpa doar vreo 3-4000 euro , cine e de vina ?(seccond-hand)
Acum sa vorbim serios.... asta e Romania, o stii prea bine insa eu sper sa nu devina aceiasi cacealma care este si pe Tarnita...
Fir Intins !

stiu ca pestii nu tre' cautati in mijlocul lacului,nu-mi facea placere sa vaslesc ca nebunu pana acolo la golfulet si inapoi.
Catch & relax
Nu vreau sa ma cert cu nimeni dintre cei care scriu aici dar am si eu o nedumerire: lacul Belis este unul dintre lacurile mari de la noi, oricum mult peste 10Km lungime. Daca nu-i permis motorul termic, cum fac sa ma deplasez in diverse puncte ale lacului PENTRU PESCUIT, ca poate vreau sa incerc si altundeva decat in jurul locului unde mi-am pus cortul? NU ma dau cu barca sa "fac valuri", urasc si eu treaba asta da` nici nu vreau sa vaslesc 10km sau sa umplu barca de acumulatori si sa-mi petrec juma` de zi pe drum. Daca merg cu masina zilnic aia nu-i tot poluare sau daca nu-i pe apa nu conteaza? Iar la cata galagie fac aia care fura lemn cu drujbele prin padure dupa care imping plutele de busteni cu motoare termice "impecabile" tot pe apa, ce sa mai vorbim....
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
-
- utilizator nou
- lucutabogdan
- utilizator constant
"informer"
Salut,
Sa mai vorbim.....
Lacul Belis are o lungime de aprox. 18 Km; nu trebuie sa vaslesti 10km ca nu mai ai timp si de pescuit; deplasarea se face cu masina, iar de la amplasarea cortului nu cred ca este vreo problema sa te deplasezi spre golfuri si nu numai cu o barca cu vasle sau motor electric (daca ai auzit, exista si asa ceva).
Daca consideri ca este acelasi lucru (poluarea) cu masina atunci ia una pe baterii iar daca nu esti absurd te rog sa nu compari poluarea lacului cu barcile (fonica si nu numai) cu poluarea masinii care se face si la Balis si la Cluj etc...
Pentru cei care se ocupa cu exploatarea lemnului exista si pentru ei legi si sper sa le aplice organele abilitate; datorita faptului ca eu nu merg la Belis pentru a taia lemne nu ma pot razvrati la fel de tare pe ei precum ma pot razvrati pe cei care "deranjeaza" pestii intr-un mod voit.Cu alte cuvinte vibratia si poluarea barcilor afecteaza direct pestii , iar "drujba" afecteaza mult mai putin si despre plutele impinse cu MOTOARE asta e intra si ei aceeasi categorie insa nu cred ca fac acei 10 KM de care zici tu/zi.
Salut,
Sa mai vorbim.....
Lacul Belis are o lungime de aprox. 18 Km; nu trebuie sa vaslesti 10km ca nu mai ai timp si de pescuit; deplasarea se face cu masina, iar de la amplasarea cortului nu cred ca este vreo problema sa te deplasezi spre golfuri si nu numai cu o barca cu vasle sau motor electric (daca ai auzit, exista si asa ceva).
Daca consideri ca este acelasi lucru (poluarea) cu masina atunci ia una pe baterii iar daca nu esti absurd te rog sa nu compari poluarea lacului cu barcile (fonica si nu numai) cu poluarea masinii care se face si la Balis si la Cluj etc...
Pentru cei care se ocupa cu exploatarea lemnului exista si pentru ei legi si sper sa le aplice organele abilitate; datorita faptului ca eu nu merg la Belis pentru a taia lemne nu ma pot razvrati la fel de tare pe ei precum ma pot razvrati pe cei care "deranjeaza" pestii intr-un mod voit.Cu alte cuvinte vibratia si poluarea barcilor afecteaza direct pestii , iar "drujba" afecteaza mult mai putin si despre plutele impinse cu MOTOARE asta e intra si ei aceeasi categorie insa nu cred ca fac acei 10 KM de care zici tu/zi.
Nu stiu ce varsta ai dar eu am trait destul sa-mi dau seama ca este mult mai EFICIENT sa FACI pasi mici decat sa visezi la cai verzi pe pereti si sa mori cu sperantalucutabogdan scrie:deplasarea se face cu masina, iar de la amplasarea cortului nu cred ca este vreo problema sa te deplasezi spre golfuri si nu numai cu o barca cu vasle sau motor electric (daca ai auzit, exista si asa ceva).

Stiu ca sa fii "green" ii la moda da` lupta cu morile de vant nu-i ce-mi doresc... mi se pare ca ce s-a propus cu limitarea circulatiei functie de performante ar avea oricum mai multe sanse, chit ca nesemnificative dupa umila mea parere.
----
- lucutabogdan
- utilizator constant