Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 22 Apr 2011, 22:15

adriand scrie:Mi-am luat un Torqeedo 503 . Este OK si bateria tine foarte mult.
Azi m-am plimbat pe lac de colo colo de la 13 pana seara si am consumat 40% din baterie,.
Lacul este foarte jos si acum .
cam 20 m sub cota maxima.
Pescari in zona asta putini .
Nu prea au prins si au cam plecat catre casele lor.
Inca o data Un Paste Fericit pentru toata lumea!
Adrian
Torqeedo asta e motorul ca nu am auzit de el.bateria e pe gel sau de care e si de cati A sau Ah e?
si totusi pe timp de prohibitie se gasesc pescari pe lac?te numeri cumva printre ei? :roll:
tre' sa ies si eu sa dau cu batzul in balta. :D :D ,daca altii pot,eu de ce nu? :wink:
Catch & relax

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 25 Apr 2011, 17:03

Hristos a-nviat!
Domnule Mariusz
Nu stii dumneata cate geamuri a trebuit sa spal inainte de Paste, pentru a face plimbari pe lac in ziua de Paste.
Ce sa fac daca nu-ti place sa speli geamuri.
Dar cred ca deviem de la subiect ,asa ca vesti:
Lacul creste usor , sper sa nu se opreasca .
Oricum inca este foarte jos, ceea ce face greu accesul cu barca.
Pentru Lee-lee- www.torqeedo.com ,.
Propun sa ne scriem pe mesageria privata subiectele care poate nu intereseaza pe toata lumea.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 26 Apr 2011, 11:03

"adriand"

Salut,
Adevarat a Inviat !
Si eu am spalat la geamuri si nu am avut parte de asa bonus ca si tine :( , dar imediat vine si ziua cea mare :))) si sa vezi atunci noapte si zi pe lac... (numai sa ma lase si nevasta)..
A crescut mult lacul? - ca ultima data cand am fost era ca o prapastie de la marginea malului pana la luciu apei.
Motorul pe care l-ai achizitionat , l-ai luat cumva seccond? (ca nou este "un scump" )

Fir Intins !

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 26 Apr 2011, 20:03

L-am luat nou de la dealer .
Mi-au dat un pret bun pentru el.
Sunt multumit ca tine bateria de nu mai am nevoie de alta de schimb.
Lacul este tot foarte jos , la giurcuta se termina coada lui . dar este in crestere, in ultima saptamana a crescut cam 2 m.
Sper sa o tina tot asa.
Adrian

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 09 Mai 2011, 09:00

Salutare,
Am fost Sambata spre belis dar din cauza ploii m-am oprit un pic pe Tarnita, care m-a dezamagit dpdv al pestelui. Dupa ce am stat 2-3 ore, efectul de ploaie mocaneasca m-a determinat sa ma intorc la Cluj.
Pentru saptamana viitoare voi face deplasarea fara intoarcere pentru un week-end la Belis in speranta unei partide reusite.
Aveti vesti de la Belis?

Fir Intins!

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 09 Mai 2011, 16:34

Lacul este in continuare foarte jos.
Din aceasta cauza sunt barci si pescari putini
In weekendul trecut a fost o frigaraie de nu prea am iesit la pescuit .
Nici iarna nu-mi inghetau mainile asa de tare.
Sufla un vant dinspre munte de-ti pierea cheful de pescuit.
Se poate prinde Clean si pastrav.
Eu am pescuit putin si am prins vre-o 3 pastravi de dimensiuni sub normal si cativa cleni dar care sunt interzisi in aceasta perioada asa ca le-m cam dat drumul.
Padurarii spuneau cel putin sus la Doda Pilii ca sa nu crutam cleanul fiindca asa v-om avea mai mult pastrav.
Nu stiu dupa cine sa ma iau.
Cred ca week-endul asta nu mai merg sus ci cred ca daca mi se arata voi fi in Delta .
Se lauda cu partide de stiuca faine pe acolo.
Adrian

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 09 Mai 2011, 17:17

Adrian

Salut,

In acest week-end cred ca voi participa la o partida pe Belis (se anunta si vreme buna si fara ploi). Sper sa prind si eu macar cateva bucati de clean/pastrav si promit sa le dau drumul exceptand 2-3 buc de clean pe care imi este dor sa il gust ....
Apropo, urmeaza targ de vanatoare si pescuit la Expo Transilvania - Cluij , daca mai aveti de luat ceva voblere, echipamente sau sa va uitati la noutati cerd ca aici ar fi locul potrivit , targul este denumit hunting&fishing si are loc din Joi 19 Mai 2011 10:00 - Duminică 22 Mai. Eu sincer caut Rapala CD7 Browntrout pe care nu il gasesc nicaieri in Cluj.
Adrian - Fir Intins in Delta!
Fir Intins!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 16 Mai 2011, 07:43

lucutabogdan scrie:Adrian

Eu sincer caut Rapala CD7 Browntrout pe care nu il gasesc nicaieri in Cluj.
Adrian - Fir Intins in Delta!
Fir Intins!
Dar pentru ce -ti trebuie marimea 7 ?? Vrei sa bagi cumva spaima in bibaneii de pe Belis cu el?? :lol: Cred ca voblerul tau l-am vazut pe undeva , trebuie sa-mi amintesc unde.

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 16 Mai 2011, 09:50

danone

Dar pentru ce -ti trebuie marimea 7 ?? Vrei sa bagi cumva spaima in bibaneii de pe Belis cu el??

Salut,
Astept targul din aceasta saptamana la Expotransilvania; din cate m-am interesat nici la Bucuresti nu este probabil va veni Rapala cu un stand la targ.

Lacul Belis este minunat , nu a mai crescut dar este linistit -pana la ora 9 dimineata cand ies barcile zgomotoase (nu cele cu motor electric) la plimbare; din acel moment cam PA pescuit linistit, sincer de la pana la 12 am dat la bibanei care au intrat la GREU (asa ca se justifica achizitia unui CD7:) - am un CD5 pastrav curcubeu insa nu l-am dat la apa prea mult) .
Sambata seara am avut placerea sa ofer o gura de aer unui clean de 34 cm luat din golf ; a fost super !!! precum si vreo 3-4 mai potriviti :Dasa ca ma pot declara multumit chiar daca nu am prins un sac de peste doar de dragul de a lua peste acasa (dealtfel bibaneii i-am gratarit si la Cluj n'am luat nimic :) ).
Deoarece am vazut ca pana si lemnele se transporta mai nou pe apa, zgomotul de Harley Davdison a motoarelor ma distrugea psihic, am ajuns la concluzia ca aceste zile au fost destul de "neBUNE" culminand cu plonjarea in lac a unei masini in aceasta dimineata, desi apa este destul de rece pentru baie !!! (sper ca nu au patit ceva cei din masina) .

Cam atat am avut sa va spun... ; pe saptamana viitoare !

Fir Intins !

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 18 Mai 2011, 07:39

Si eu am fost in weekend pe Belis inspre Ciurtuci. Intradevar nivelul lacului este foarte scazut. Cu barca cred ca se intra foarte greu la apa. Avantajul este ca tapinarii nu mai pot baga asa usor busteni la apa.
Am dat de pe mal la voblere de diverse modele si culori, dar nu am avut nici macar o trasatura. In schimb la stationar , se pridea la greu clean la viermusi cred. Abia astept sa vina vara sa iasa cleanul mai la suprafata.

Scrie răspuns