danone
Dar pentru ce -ti trebuie marimea 7 ?? Vrei sa bagi cumva spaima in bibaneii de pe Belis cu el??
Salut,
Astept targul din aceasta saptamana la Expotransilvania; din cate m-am interesat nici la Bucuresti nu este probabil va veni Rapala cu un stand la targ.
Lacul Belis este minunat , nu a mai crescut dar este linistit -pana la ora 9 dimineata cand ies barcile zgomotoase (nu cele cu motor electric) la plimbare; din acel moment cam PA pescuit linistit, sincer de la pana la 12 am dat la bibanei care au intrat la GREU (asa ca se justifica achizitia unui CD7:) - am un CD5 pastrav curcubeu insa nu l-am dat la apa prea mult) .
Sambata seara am avut placerea sa ofer o gura de aer unui clean de 34 cm luat din golf ; a fost super !!! precum si vreo 3-4 mai potriviti :Dasa ca ma pot declara multumit chiar daca nu am prins un sac de peste doar de dragul de a lua peste acasa (dealtfel bibaneii i-am gratarit si la Cluj n'am luat nimic

).
Deoarece am vazut ca pana si lemnele se transporta mai nou pe apa, zgomotul de Harley Davdison a motoarelor ma distrugea psihic, am ajuns la concluzia ca aceste zile au fost destul de "neBUNE" culminand cu plonjarea in lac a unei masini in aceasta dimineata, desi apa este destul de rece pentru baie !!! (sper ca nu au patit ceva cei din masina) .
Cam atat am avut sa va spun... ; pe saptamana viitoare !
Fir Intins !