Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 18 Mai 2011, 08:49

Salut,

Nu uitati de targul de vanatoare si pescuit:

http://www.vinsieu.ro/eveniment/cluj/cl ... 907/e.html

http://www.transilvaniahuntingandfishin ... acces.html

http://www.transilvaniahuntingandfishin ... _targ.html

Sper sa se organizeze ca nu am vazut sa fie postat(cuprins) in programul cadru al Expo Transilvania Cluj.

Fir intins!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 20 Mai 2011, 07:22

Bogdane

Nu am fost la targ anul asta dar am fost acum vreo doi ani si am ramas dezamagit. Am vazut ceva scule dar mult sub asteptarile mele. Prezentarile au fost in proportie de 80% pentru domeniul pescuitului la stationar, respectiv crap. Nu cred ca merita sa-mi sacrific weekendul asta pt asta.

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 20 Mai 2011, 07:28

danone scrie:Bogdane

Nu am fost la targ anul asta dar am fost acum vreo doi ani si am ramas dezamagit. Am vazut ceva scule dar mult sub asteptarile mele. Prezentarile au fost in proportie de 80% pentru domeniul pescuitului la stationar, respectiv crap. Nu cred ca merita sa-mi sacrific weekendul asta pt asta.
Salut,

Sunt dezamagit; in acest an nu se tine VIPENA - neserosi...
Am fost si am vazut un gol imens :)). Sincer nici eu nu sacrific week-endul prin magazine (asta fac in timpul saptamanii) ; in week-end este vremea de pescuit!!! Magazinul vizitat ieri a fost decathlon intrucat caut o barca gonflabila la un pret bun dar ce au pe stoc este hobby. Stiti voi de unde as putea sa achizitionez barca gonflabila de calitate si la un pret foarte bun? -si motor electric.

Fir Intins!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 20 Mai 2011, 07:33

Salut Bogdane

Cam ce barca te intereseaza si cam la ce pret?
Eu mi-am luat acum 2 ani un Seahawk II din Cluj la un pret de 700 lei in care era inclus si suportul de motor electric. daca te intereseaza iti dau amanunte pe adresa personala (mp)

SICOOL
junior
junior

Mesaj de SICOOL » 20 Mai 2011, 07:40

e ok seahawk-ul.o am si eu de 2 luni chiar in weekend am iesit cu ea.tot 700 a ramas ,cel putin atat am dat eu pe ea.mi-au aduso acasa....le-am platit si o folosesc....m-am lasat pe Somes cu ea...nici o problema.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 25 Mai 2011, 07:53

In weekend am fost pe Belis . Nivelul apei apei era la fel de scazut ca si acum doua saptamani si ca si acum doua luni. Stie cineva ce se intampla cu lacul? Se preconizeaza ceva lucrari hidro sau pur si simplu e ceva normal?

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 25 Mai 2011, 08:35

Motivul oficial este ca a scazut debitul Dunarii si au trebuit sa compenseze centralele mari din tara. Oricum au lucrat in draci acum atat de mic este debitul ca nu mai pot sa lucreze decat cu un singur grup.

Motivul real cine poate sti care este? Poate ni se pregateste o scumpire a curentului electric. :?:

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 25 Mai 2011, 09:48

Acum doua saptamani m-am intalnit cu paznicul care icaseaza taxa si mi-a spus ca asa vreau cei de la Electrica sa-l la se mai jos ca sa nu aiba surpriza ca anul trecut "sa iasa apa peste baraj"
Mi s-a parut o prostie asa de mare ca nu am mai avut raspuns.
Doar de la Hiroelectrica putem afla.
Am sa incerc sa-l sun pe directorul de acolo, dar am mai incercat si nu am reusit.
Daca altcineva afla ceva va rog sa ne comunicati.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

cristi_vi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristi_vi » 25 Mai 2011, 10:14

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 25 Mai 2011, 11:48

Multumesc mult .
Am lamurit-o si pe asta .
sacrificam un lac ca sa facem curent de parca cantitatea de apa care se poate uzina nu este aceeasi.
Bineinteles ca-l lasam jos cand pastravii depun icrele ca sa nu mai avem probleme cu ei in viitor.
Astia suntem.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

Scrie răspuns