Vesti de pe lacul Belis -jud Cluj

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
informer
senior
senior

Mesaj de informer » 20 Aug 2010, 21:26

adriand, vad ca ai net acolo si banui ca prin reteaua de telefonie (sau?)... spune-mi si mie ce ar merge, ca am doua modemuri d-alea GSM: RDS si Vodafone, care are rost sa-l iau? (sper ca nu-mi zici Orange... :lol: ).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 21 Aug 2010, 08:17

Eu am retea pe Vodafone
Merge relativ bine.
Adran
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 22 Aug 2010, 22:02

M-am reintors pe lac.
iN SEARA aceasta(duminica 22 aug) foarte slab.
3 pesti din care 2 bibi si un clean destul de frumusel.
Explicatia- nu stiu care ar fi- poate agitatia de duminica sau or fi alte cauze pe care doar de la vre-un peste amputea sa le aflam.
Adrian

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 22 Aug 2010, 22:20

adriand scrie: Explicatia- nu stiu care ar fi- ...
Poate se pastreaza pentru cand ajung eu :lol: ... glumesc, da` abia astept, mai ales ca-n premiera vreau sa incerc la fly... pe rau sau chiar pe lac (practic intai o sa incerc pe iarba) :wink: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 22 Aug 2010, 22:47

in 14.08 am dat cam 3 ore jumate pe lac, la musca ... atacuri destul de rare, multe ratari, am luat 5 cleni maxim, destul de mici intre 20-24 cm.

Vineri, 20.08, am intrat pe lac la 6 seara, o ora jumate nu prea am avut nici atacuri, ca in ultima jumate de ora sa incep sa iau primii cleni frumosi de anul asta, pana in 30 cm (din pacate nu mai mari) oricum destul de frumosi sa ofere niste adrenalina pe batul de clasa 3 ... f slab an ...

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 23 Aug 2010, 11:30

m-am decis si eu in cele din urma sa ma duc la pescuit pe Belis la Doda Pilii.am mers la coada lacului unde apa era de 2-3 m si chiar 4 m adanca.sambata dupa-masa am inceput pescuitul,dar numai bibani am prins.cineva langa mine a prins 4-5 cleni frumusei la porumb,dar in rest numai bibani s-au prins.duminica dimineata la 6 am iesit la pescuit,dar degeaba m-am trezit asa devreme.nu tragea nimic.am incercat la porumb,vierme,broscuta dar nimic,nici macar la fund.pe la vreo 9,9:30 cand a iesit soarele din ceata a inceput sa manance pestii,dar preponderent bibanii.am prins un clean frumusel,dar in rest dupa aceea numai bibani,dar una-n-truna.nici altii nu prea s-au laudat cu clean sau pastrav,eventual cu bucati mai mici.alti prieteni de-ai mei care au pescuit sambata si duminica, pe parau de la Doda Pilii in jos,se plangeau ca nu prea se prinde clean.dar pt mine oricum a fost ok,am avut activitate si vreme frumoasa.m-am relaxat cat mai tine vremea buna.
poate mai urc saptamana asta o zi sa mai pescuiesc putin.
fir intins

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 24 Aug 2010, 14:02

Incep sa cred in solunare daca mai stau mult aici.
Azi era trecuta pe GPS- good day si timp bun de pescuit intre 5 si 6 -sau cam asa ceva.
Am iesit pe la 6 pe lac si de obicei merg ceva mai departe de cabanele din zona dar azi nici n-am aruncat bine voblerul in apa ,ca sa merg la trena pana la locurile de la distanta mai mare, unde pescuiesc de obicei, ca am si avut un atac destul de violent- clean 300-400 g.
Am inceput sa dau la spinnig imediat langa cabane si de la ora 6.30 pana pe la 9 am prins vreo 25 de buc din care de retinut ar fi vreo 20 buc.
Am mai prins si vreo 20 bibani asa ca a fost o zi memorabila .
maine este tot dupa GPS excelent Day, sa vedem ce va fi.
Adrian

kzoli
veteran
veteran

...

Mesaj de kzoli » 25 Aug 2010, 10:25

Buna tuturor .
..... pe Belis -Tarnita ce taxe de pescuit se platesc ? cam ce pesti pot prinde ..... si e vre-o posibilitate de cazare in zona ? Se poate inchiria barci in zona ?
Multumesc

adriand
senior
senior

Mesaj de adriand » 25 Aug 2010, 15:21

Eu pe Belis am platit ANAPA dar nu m-au intrebat de permis nimeni cunm nici pe cei care se dau cu barca pe lac nu-i intreaba nimeni de sanatate.
La pensiunea din Dealu Botii au barci, nu stiu peturile dar pe www.dealubotii.ro cred ca sunt .
Azi dimineata chiar a fost o zi excelenta asa cum a zis solunarul.
Au fost multe atacuri si pesti si mici si mari.
De retinut vre-o 20 ca si ieri dar destul de mari.
Mai am 3 zile de concediu aici asa ca va voi tine la curent cu ce se intampla.
Acum prepar conserva de clean care este o delicatesa pentru toti prietenii mei.
Adrian

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 25 Aug 2010, 15:35

poate ne dai si noua reteta de clean...
vreau sa stiu daca numai din barca pescuiesti,daca tot te lauzi cu asa capturi,atat ca si dimensiuni cat si ca numar.mergi in golfuri si acolo dai la vobler,sau..?
fir intins

Scrie răspuns