Stiuci la Jezero Joca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Re: Stiuci la Jezero Joca

Mesaj de Leba » 29 Oct 2012, 09:58

MuskMd scrie:[...]
Sa zici ca ce face alalalt e de kko cand habar nu ai ce face e ok si nu tine de loc de tara manelelor :lol: .... aaa si am uitat, nu e in avp sau pe blog inseamna ca nu exista ...
.
Haidi sporuri si o saptamana usoara domnilor ......
MuskMd scrie:ma.... o sa se opreasca cand o sa ne dam seama de diferenta dintre o gluma buna si una proasta :lol: .... si cand n-o sa mai fie manele :twisted: ...si o sa se termine caramizile de batut in chept.... :lol:
Noah, ia combina matale cele do afirmatii de mai sus si vezi ce-ti da. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2012, 10:08

tu de retoric ai auzit ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Oct 2012, 10:14

MuskMd scrie:tu de retoric ai auzit ? :lol:
numai in flai, draga musk, numai in flai. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2012, 10:23

eu tot te astept :P

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 29 Oct 2012, 10:27

Nu sunt nici eu intru totul de-acord cu viziunea lui Adelin despre fly.... Dar de acolo pana sa zici ca e next level.... mi se pare deplasat. Fiecare considera ca pescuitul pe care il practica este the next level...

Important este sa practice vre-un gen de pescuit.... si sa nu faca pe desteptul in ceea ce nu conoaste...

Inteleg dnii flieri ca credeti ca ati atins absolutul.... dar ati atins absolutul din punctul vostru de vedere... ca daca era asa... poate ca se apucau si snowborderii si ciclistii si cataratorii de stanci de fly... si atingeau si ei absolutul...

Ce mi se pare mai grav, si ce vad ca va framanta de fapt sunt persoanele care fac ceva in tara asta pentru a promova sportul... este un lucru pe care nu l-am inteles niciodata, si nu-l pot pune decat pe seama invidiei...

E bai ca cineva scrie pe blog, ca scrie un articol la revista. Primim articole de la orisicine care are bunavointa sa scrie, ba mai mult chiar incurajam acest curent si incercam sa-i si premiem pe cei care dau dovada ca se implica. La AVP... la fel, poate scrie orisicine.... dar lipseste initiativa.... Nu scriem de dragul "next level-ului" scriem pentru ca vrem sa impartasim si noi la randul nostru ce ni s-a impartasit si noua candva de altcineva. Pentru ca si cu noi a avut cineva, candva rabdare sa ne explice una alta, chiar daca sunt elemente de baza, au fost cele care ne-au initiat in pescuit la urma urmei.

Vorbiti atat de "frumos" despre fly..... de ce nu incercati sa-l faceti mai cunoscut, sa promovati acest sport? Mai bine bagati de vina la vecinu ca pescuie la cast sau la spinning, ca-si face poze..... care sa poata fi publicate undeva... Asa ceva va spun sincer dragii mei... este specific romanului.... sa te caci in curtea vecinului ca tie ti ciuda ca prinde peste...

Pana una alta... si Tavi... zici ca prinzi la fly, dar cei mai mari pesti ai tai(cel putin asa presupun).... sunt prinsi tot la spinning.... semn ca nu ai rabdare sa aprofundezi nici acel fly despre care vorbesti atat de frumos, ca sa nu zic la superlativ.... si pe care il consideri atat de next level..... Ah... ca tu crezi ca este next level... si ca inca esti la primul nivel.... e altceva... :roll: :roll:

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 29 Oct 2012, 10:51

Adelin, Andrei: faza cu pasul urmator si ce am mai zis pe langa era reactia ironica la aprecierile pe care le-a facut Adelin si concluziile lui la adresa fly-ului - ca e de kk. fara sa stie cu ce se mananca.

zeii, integrarea in absolut si alte aberatii n-au nicio legatura cu ce am zis eu sau Tavi sau Andrei (muskmd) sau Dumitru. daca pt voi esenta pescuitului e galeria cu pesti la metru, astept momentul in care o sa va certati al cui metru e mai lung ...

iar apropo de cine ce face pentru pescuit, unii scriu la reviste iar altii cheltuie bani si timp si energie sa opreasca distrugerea raurilor cu micro-hidrocentrale. fara sa se bata cu caramida in piept ...

inainte sa ne faceti aroganti, cititi cine a inceput discutia si a folosit mai multe kk.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2012, 11:06

Adelin scrie:Hai Sa revenim la subiect si sa lasam fly-iul pt la iarna. :-)

deci mai bagam sau ne oprim ? :lol1: :lol1:

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 29 Oct 2012, 11:22

Oricine face ceva pt pescuit cheltuie bani si f-te timp... Ca unu a cheltuit mai mult si altu mai putin asta e.... , intentia conteaza:P

Nu eu am inceput arogantele, nu ma bat cu caramida in piept, ci voi o faceti... ma trageti pe mine sau alti membrii din club de obraz... ca mah... avetti blog, scrieri la revista... ...... si sunt obisnuit sa mi-o iau la picioare pentru ca fac ceva (indiferent despre ce este vba), pentru ca asa merg lucrurile... Nu poti baga de vina la unu care nu face nimica, este greu, ca sa nu zic imposibil :roll:, si pur si simplu nu imi sta in fire sa bag de vina... decat daca n-o face corespunzator.... ... m-am obisnuit cu gandul ca o iau la picioare... dar de acolo pana la declaratii ca daca nu ai blog sau nu scri la revista nu existi... este clar ca la mijloc sunt anumite frustrari. De ce natura... nu voi mai dezvolta... Nu m-am batut in piept ca am scris... scriu si gata... cine vrea citeste, cine nu ... nu citeste...

Nu stiu cine s-a implicat in oprirea distrugerii padurilor sau a distrugerii raurilor de munte, si nici n-am sa-i bag de vina ca o face. Nu am sa vin cu comentarii de genul ca daca nu te implici in oprirea distrugerii habitatului "nu existi" cum o fac Tavi, Andrei sau Dumitru... Chiar imi doresc sa o vad si pe asta, ceva ce nu ai sa vezi decat de la oameni cu bani, resurse financiare relatii mai suspuse. Cine doreste si are bunavointa se implica la maxim, la nivelul la care poate si isi permite...

Mai uramresc si eu 2-3 topicuri si mereu aceeasi oameni au ceva de bagat de vina!... Pe majoritatea nu-i cunosc, dar se pare ca ei "ma cunosc" pe mine si tot timpul gasesc ceva de bagat de vina la adresa mea sau a clubului West Spinning Brigade... ca vezi doamne au prins peste si au scris despre asta.... WTF... :lol: :lol: :lol: ... Ei nu citesc revista, nu citesc http://www.wsbteam.com , dar cu toate astea ... ei stiu... hai mah..... de unde... daca ei nu citesc, nu urmaresc?!... si se bat in piept ca ei nu fac asa ceva.

Si inca o chestiune... prin scris nu se intelege intotdeauna ceea ce a vrut sa comunice emitatorul..... probabil asa s-a intamplat si in postarile precedente.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2012, 11:41

ba tu , ba tu :lol: :lol:

De ce simti nevoia sa justifici daca ce am spus eu e asa pe langa ? :twisted:

Adeliiiiin ma jur ca vreau sa ma opresc :P , dar se pare ca sunt frustrat si nu pot :lol1:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 29 Oct 2012, 12:18

fly-ul e un pescuit elegant care nu e potrivit oriunde si oricum
fly-ul este f productiv la multe alte specii , dar Adelin e vulpe batrina si joaca cartea aia cu salaul unde pescuitul la fly poate nu e cel mai cel.. , oricum ar fi .. e cel mai verstail ! adica la fly se prind toate speciile de la rapitori la pajnici pe cind la spinn si cast canci !

Fly -ul nu numai ca e mult mai elegant dar are multe alte aspecte de finete care nu se intilnesc la spinn sau cast
e o poezie sa vezi o prezentare frumoasa cu o musca uscata pe cirlig de 22 deci asadar putem vorbi oarecum de un " next level "
Daca pui in cintar arta, finetea , poezia cu cantitatea la jalo nah... care trage mai tare ?

gigi... venind vorba de grip... , Tavi vorbea in contextul in care la voi pe vladimirescu era interzis prin regulament ( aia critica el ! caci tu incalci regulamentul ! ) , pe cind tu te iei de el ca-l foloseste unde are voie... :D :lol1: :headbash:

Scrie răspuns