Oricine face ceva pt pescuit cheltuie bani si f-te timp... Ca unu a cheltuit mai mult si altu mai putin asta e.... , intentia conteaza:P
Nu eu am inceput arogantele, nu ma bat cu caramida in piept, ci voi o faceti... ma trageti pe mine sau alti membrii din club de obraz... ca mah... avetti blog, scrieri la revista... ...... si sunt obisnuit sa mi-o iau la picioare pentru ca fac ceva (indiferent despre ce este vba), pentru ca asa merg lucrurile... Nu poti baga de vina la unu care nu face nimica, este greu, ca sa nu zic imposibil

, si pur si simplu nu imi sta in fire sa bag de vina... decat daca n-o face corespunzator.... ... m-am obisnuit cu gandul ca o iau la picioare... dar de acolo pana la declaratii ca daca nu ai blog sau nu scri la revista nu existi... este clar ca la mijloc sunt anumite frustrari. De ce natura... nu voi mai dezvolta... Nu m-am batut in piept ca am scris... scriu si gata... cine vrea citeste, cine nu ... nu citeste...
Nu stiu cine s-a implicat in oprirea distrugerii padurilor sau a distrugerii raurilor de munte, si nici n-am sa-i bag de vina ca o face. Nu am sa vin cu comentarii de genul ca daca nu te implici in oprirea distrugerii habitatului "nu existi" cum o fac Tavi, Andrei sau Dumitru... Chiar imi doresc sa o vad si pe asta, ceva ce nu ai sa vezi decat de la oameni cu bani, resurse financiare relatii mai suspuse. Cine doreste si are bunavointa se implica la maxim, la nivelul la care poate si isi permite...
Mai uramresc si eu 2-3 topicuri si mereu aceeasi oameni au ceva de bagat de vina!... Pe majoritatea nu-i cunosc, dar se pare ca ei "ma cunosc" pe mine si tot timpul gasesc ceva de bagat de vina la adresa mea sau a clubului West Spinning Brigade... ca vezi doamne au prins peste si au scris despre asta.... WTF...

... Ei nu citesc revista, nu citesc
http://www.wsbteam.com , dar cu toate astea ... ei stiu... hai mah..... de unde... daca ei nu citesc, nu urmaresc?!... si se bat in piept ca ei nu fac asa ceva.
Si inca o chestiune... prin scris nu se intelege intotdeauna ceea ce a vrut sa comunice emitatorul..... probabil asa s-a intamplat si in postarile precedente.