Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am pierdut ceva timp sa citesc tot ...Tavi scrie:Zamfi, e next level doar daca te-ai plictisit de stationar, de crap, de spin si nu gasesti niciun motiv rational sa treci la castZamfi scrie: Stii cum e... si sa spui ca fly e pasul urmator e tot un fel de ..."decret"! Sau ma rog, nu pot sa nu ma intreb cine stabileste aceste ierarhii...Sa nu mi-o spuneti pe aia cu lantul trofic ca scartie![]()
Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 aniSi nu as avea deloc sentimentul ca m-am injosit! Auzi la ei ...next level ! Sa fim seriosi
. Altfel flyul e o chestie aiurea rau.
![]()
Am auzit si eu de la niste meseriasi ca pescuitul la scobar e un fel de next level al stationarului.
Dar cum eu nu prea ma stiu nici la stationar ...am zis sa nu ma injosesc ...sa fim seriosi.![]()
![]()
Andrei, poti sa dai un exemplu ?Andrei scrie: Ce mi se pare mai grav, si ce vad ca va framanta de fapt sunt persoanele care fac ceva in tara asta pentru a promova sportul... este un lucru pe care nu l-am inteles niciodata, si nu-l pot pune decat pe seama invidiei...
Tu n-ar trebui sa vorbesti de grip,caci eu cind am zis ca e greu sa tii in miinile goale o stiuca ,ca sa-i scoti triplele sau sa-i faci o poza ai ris de mine zicind ca-s neindeminatec,ca nu pot fara grip..Si atunci Tavi cum e cind tine un clean cu grip-ul??gigi... venind vorba de grip... , Tavi vorbea in contextul in care la voi pe vladimirescu era interzis prin regulament ( aia critica el ! caci tu incalci regulamentul ! ) , pe cind tu te iei de el ca-l foloseste unde are
Cucu Ionel scrie:Vad ca topicul a luat-o razna de tot, nu stiu de ce nu intervine niciun moderator??![]()
Acum nu stiu daca nu cumva am devenit eu off-topic cu o informatie cum ca, saptamana trecuta, s-a prins o buc. de 18,2 kg., de catre cineva din Tm., stie cineva ceva mai concret??