Stiuci la Jezero Joca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Stiuci la Jezero Joca

Mesaj de Adelin » 29 Oct 2012, 12:21

:lol: :lol: :lol: Io ti-am spus sa te opresti, ca d-aia nu prind oamenii peste la Joca...uite ce praf am facut topicul...nici nu mai stiu baietii unde sa isi lanseze gliderele printre atetea snururi de musca...incalcite ce-i drept. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 29 Oct 2012, 15:17

vrei sa zici printre cuiburile de fire facute de bait casteri meseriasi si desfacute cu unghiera ? :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Oct 2012, 16:59

Tavi scrie:
Zamfi scrie: Stii cum e... si sa spui ca fly e pasul urmator e tot un fel de ..."decret"! Sau ma rog, nu pot sa nu ma intreb cine stabileste aceste ierarhii...Sa nu mi-o spuneti pe aia cu lantul trofic ca scartie :lol:

Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 ani :cry: Si nu as avea deloc sentimentul ca m-am injosit! Auzi la ei ...next level ! Sa fim seriosi :wink:
Zamfi, e next level doar daca te-ai plictisit de stationar, de crap, de spin si nu gasesti niciun motiv rational sa treci la cast :D . Altfel flyul e o chestie aiurea rau. :D

Am auzit si eu de la niste meseriasi ca pescuitul la scobar e un fel de next level al stationarului.
Dar cum eu nu prea ma stiu nici la stationar ...am zis sa nu ma injosesc ...sa fim seriosi. :wink: :D
Am pierdut ceva timp sa citesc tot ... :headbash:

Deci Tavi ...foarte frumoase pozele mai ales cu scobarii(le-am scos din citat ca sa nu mai irit apele :lol: ).Cred ca am inteles mesajul tau ,dealtfel destul de subtil...
In rest ,ca sa nu o mai lungesc, eu deja fac o mica alergie la cuvinte gen cast si fly ,asa ca zic ca ar fi bine sa fiti atenti ca pierdeti clienti pentru aceste stiluri...Tot asa cum fac alergie la grip! Ma rog ,probabil ca sunt eu mai alergic si cineva o sa ma trimita la un doctor :lol: Probabil...
Ma mir insa cat de inversunata e lumea si nu a venit inca iarna...Si nici Fane nu-i prin zona...Sau poate de aceea.Sau poate este un lucru care ne caracterizeaza si probabil ne face placere :wallbash:
Hai ca pierdem stiuca cea mare cu povesti de iarna! Nu la fly , nu la cast ,nu la spinning...La caras atarnat in ancora!Apai daca nici asta nu-i next level :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Oct 2012, 17:59

Andrei scrie: Ce mi se pare mai grav, si ce vad ca va framanta de fapt sunt persoanele care fac ceva in tara asta pentru a promova sportul... este un lucru pe care nu l-am inteles niciodata, si nu-l pot pune decat pe seama invidiei...
Andrei, poti sa dai un exemplu ?

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 29 Oct 2012, 21:09

Vad ca topicul a luat-o razna de tot, nu stiu de ce nu intervine niciun moderator?? :?
Acum nu stiu daca nu cumva am devenit eu off-topic cu o informatie cum ca, saptamana trecuta, s-a prins o buc. de 18,2 kg., de catre cineva din Tm., stie cineva ceva mai concret?? :?:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 29 Oct 2012, 22:05

Daca nu sti exact de la cel de la care a prins... pot sa-ti confirm ca este un zvon:D.... Anul trecut chiar si eu am auzit de la altii ca am prins mai multe stiuci de peste 10kile,.... chiar si una de vreo 12 kile... cand eu nu am vazut asa ceva decat la televizor :lol: :lol: :lol: si ... la Razvan :roll:

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 29 Oct 2012, 22:16

Andrei,daca vrei sa le vada lumea la tine tre sa mergi cu Adelin :mrgreen:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Oct 2012, 22:51

gigi... venind vorba de grip... , Tavi vorbea in contextul in care la voi pe vladimirescu era interzis prin regulament ( aia critica el ! caci tu incalci regulamentul ! ) , pe cind tu te iei de el ca-l foloseste unde are
Tu n-ar trebui sa vorbesti de grip,caci eu cind am zis ca e greu sa tii in miinile goale o stiuca ,ca sa-i scoti triplele sau sa-i faci o poza ai ris de mine zicind ca-s neindeminatec,ca nu pot fara grip..Si atunci Tavi cum e cind tine un clean cu grip-ul?? :lol: :lol:

Si apropo,voi astia cari ma tot asemuiti cu Gerula,vaz ca unii va puteti lauda cu aceleasi capturi ca si Gerula himself(bah,invat iengleza,)....cleanul.. :lol: :lol: Era cumva prin poze ,colo si Hell,sau mi s-a parut mie?Ia zii ca tu stii mai bine ca ti-e coleg de club..Poi ,brae, si Gerula tot cu cleni se lauda.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..maretu-i biceps din profil,intretinut cu ...cleni la kil.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Oct 2012, 22:52

Hai sa revenim la Joca! Daca va mananca la musca hai sa facem un topic separat unde sa discutam despre acest ultim nivel pe care-l putem atinge ca pescari:''Pescuitul la FLY'' :

http://www.rapitori.ro/forum/fly-ultimu ... 22312.html

:lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Oct 2012, 22:53

Cucu Ionel scrie:Vad ca topicul a luat-o razna de tot, nu stiu de ce nu intervine niciun moderator?? :?
Acum nu stiu daca nu cumva am devenit eu off-topic cu o informatie cum ca, saptamana trecuta, s-a prins o buc. de 18,2 kg., de catre cineva din Tm., stie cineva ceva mai concret?? :?:

18 kile e stiuca de poveste.,.tare as vrea sa vad una ,fie si in poza..Daca-i asa ,pescarul merita toate laudele..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns