Poate Silviu Neagu, ca din cate am auzit el a fost.Cucu Ionel scrie:Vad ca topicul a luat-o razna de tot, nu stiu de ce nu intervine niciun moderator??![]()
Acum nu stiu daca nu cumva am devenit eu off-topic cu o informatie cum ca, saptamana trecuta, s-a prins o buc. de 18,2 kg., de catre cineva din Tm., stie cineva ceva mai concret??![]()
Stiuci la Jezero Joca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Stiuci la Jezero Joca
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Dar el nu prea spune... 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
probabbil nu esti in stare sa intelegi diferenta... , asa ca-ti m-ai iexplic odata... : tu folosesti gripul unde e interzis de folosit pe motiv ca nu esti in stare sa ti stiuca cu mina si ca-ti incurca plasa la minciogsemlecangheorghe scrie:Tu n-ar trebui sa vorbesti de grip,caci eu cind am zis ca e greu sa tii in miinile goale o stiuca ,ca sa-i scoti triplele sau sa-i faci o poza ai ris de mine zicind ca-s neindeminatec,ca nu pot fara grip..Si atunci Tavi cum e cind tine un clean cu grip-ul??gigi... venind vorba de grip... , Tavi vorbea in contextul in care la voi pe vladimirescu era interzis prin regulament ( aia critica el ! caci tu incalci regulamentul ! ) , pe cind tu te iei de el ca-l foloseste unde are![]()
![]()
Si apropo,voi astia cari ma tot asemuiti cu Gerula,vaz ca unii va puteti lauda cu aceleasi capturi ca si Gerula himself(bah,invat iengleza,)....cleanul..![]()
Era cumva prin poze ,colo si Hell,sau mi s-a parut mie?Ia zii ca tu stii mai bine ca ti-e coleg de club..Poi ,brae, si Gerula tot cu cleni se lauda..
![]()
![]()
![]()
![]()
..maretu-i biceps din profil,intretinut cu ...cleni la kil..
![]()
![]()
![]()

macar acu... ai inteles ?

Deci a luat si nu spune?!...pai face el de-astea?!razvan m. scrie:Dar el nu prea spune...

...si puteam sa jur ca nu o sa prinda nimic, desi i-au fost furnizate informatii pe surse despre ce, cu ce si mai ales unde mananca.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
puah... in sfirsit ati aflat si voi unde locuiesc gagicile pe incinte private si acu chipurile faceti schimb de adrese... , asta mai zic si io " next level "

Nu am apucat sa salvez filmarea de pe GoPro cu stiuca aceea, incerc in seara asta. Si nu avea 18,2 kg ci 18,3
Indubitabil!
Gigi, am sa-ti reiau un raspuns primit pe un topic primit pe un topic deschis de tine, poate din a doua incercare pricepi ceva, ti-am bolduit speciile diferite :semlecangheorghe scrie:Tu n-ar trebui sa vorbesti de grip,caci eu cind am zis ca e greu sa tii in miinile goale o stiuca ,ca sa-i scoti triplele sau sa-i faci o poza ai ris de mine zicind ca-s neindeminatec,ca nu pot fara grip..Si atunci Tavi cum e cind tine un clean cu grip-ul??gigi... venind vorba de grip... , Tavi vorbea in contextul in care la voi pe vladimirescu era interzis prin regulament ( aia critica el ! caci tu incalci regulamentul ! ) , pe cind tu te iei de el ca-l foloseste unde are![]()
![]()
tudor scrie:Tocmai cu cat e stiuca mai mare cu atat e mai usor de prins cu mana. Pentru ca ai loc sa i-o vari unde trebuie. Bine inteles ca pot avea loc si accidente. Dar astea se pot intampla si acasa.ULK scrie:Da,pana la o anumita marime,merge ok cu mana....
Personal am tot timpul un Boga cu mine. Il utilizez la clenii mari, pentru ca nu am de ce sa-i apuc, si la lavraci din acelasi motiv. Clenii se zbat exact vrei sa le scoti carligul sau cand vrei sa faci poza. Daca nu vrei sa cada si n-ai grip trebuie sa-i strangi de-i omori. Pe toti ceilalti rapitori de apa dulce ii iau cu mana goala. Pe somni tot mana goala pana la al patrulea. Dupa al patrulea ori schimb mana ori pun o manuse (dac-o am la mine).
Deci cine posteaza poze cu cleni seamana cu Gerula. La fel si aia care au un cap, maini si picioare, nu?semlecangheorghe scrie: Si apropo,voi astia cari ma tot asemuiti cu Gerula,vaz ca unii va puteti lauda cu aceleasi capturi ca si Gerula himself(bah,invat iengleza,)....cleanul..![]()
Era cumva prin poze ,colo si Hell,sau mi s-a parut mie?Ia zii ca tu stii mai bine ca ti-e coleg de club..Poi ,brae, si Gerula tot cu cleni se lauda..
![]()
![]()
![]()
![]()
..maretu-i biceps din profil,intretinut cu ...cleni la kil..
![]()
![]()
![]()
![]()
Din ciclul unde dai si unde crapa, eu cred ca trebuie sa instituim premiul Gigi Semlecan pentru cele mai inteligente postari si cele mai rationale concluzii.

Ca sa-l parafrazez pe Plesu care vorbea despre engleza lui Crin, si tu iubesti atat de mult logica incat insisti sa o folosesti chiar daca nu o ai.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- semlecangheorghe
- veteran

P.S.Clenii lu Gerula erau mai mari..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
probabbil nu esti in stare sa intelegi diferenta... , asa ca-ti m-ai iexplic odata... : tu folosesti gripul unde e interzis de folosit pe motiv ca nu esti in stare sa ti stiuca cu mina si ca-ti incurca plasa la minciog
Dunitre,orice regulament e perfectibil..gata,nu mai e interdictie..Da puteti sa va legati de cheie..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
probabil... dar tu ai calcat pi biec cind era filamientu aprins ! deci ai cazut cu ... in sula...
hai pa !
ps: barbete se fac din propionat... , forma sa ai... sau sa-ti faci dupa alte barbete de pe piata...

hai pa !
ps: barbete se fac din propionat... , forma sa ai... sau sa-ti faci dupa alte barbete de pe piata...