Stiuci la Jezero Joca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Stiuci la Jezero Joca
Greu de spus...uita-te pe sit-ul lor la poze cu stiuci,sau si pe Facebook,au un grup,si multi pozeaza acolo cu nalucile care au prins...desi unii fenteaza,iti poti face idee despre ce prefera stiuca pe acolo..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- senior
Daca ai sa urmaresti clipul acesta cu atentie, http://www.youtube.com/watch?v=2GJ7H_R1 ... ure=relmfu , o sa vezi si la ce fel de lingura a prins "crocodilul" .Si, dupa cum a zis si Gigi, sant destule videoclipuri in care apuci sa vezi si unele dintre nalucile folosite.

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
Va multumesc pentru raspunsuri! Daca m-as fi documentat putin in prealabil nu mai era nevoie sa intreb, dar asa a fost mult mai lejer
. Se pare ca nu pot ajunge weekend-ul asta, dar prietenii mei merg oricum, deci va tin la curent (la figurat
) cu activitatea stiucilor. 

-
- senior
Singura parte mai proasta este drumul din sat pana pe balta, aproximativ 5 km.
Ar fi bine sa-l anuntati pe Iota, admin. baltii, ca veniti, va asigura transportul pana pe balta. 

Au fost baietii in weekend, dar cu rezultate destul de slabute: o stiuca, maxim doua de persoana pe zi. Sper sa ajung si eu o tura anu asta pana nu ingheata 

Am fost ieri la Joca. 3 stiuci la 4 oameni din care doar una mai rasarita. O sa pun si niste poze cand le descarc.
-
- senior
Cum ii drumul din sat si pana la lac? 

- semlecangheorghe
- veteran
A fost destul rau ca plouase cu o zi inainte, dar cu putina atentie am reusit sa ajungem cu bine.Cucu Ionel scrie:Cum ii drumul din sat si pana la lac?
Nu mai mananca in draci si nici nu cred c-o sa mai manance pana la primavara, dar cine stie, eu oricum daca mai prind un weekend frumos as mai da o tura.
A fost Andrei in weekend. Drumul e rau. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB