Stiuci la Jezero Joca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Stiuci la Jezero Joca

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Oct 2012, 08:59

Ahaaa...carevasazica,Tavi zice di mini ca tin stiucile de la Vladi cu gripu...ahaaa..

Da ieel perversu' tini cleanu'cela .....cu gripu.. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Brae Tavi,iera clean 'ucigas',de ala ce musca pescarii de mina?? :lol: :lol: De aia tineai asa speriat de iel cu mina la capatul
iextrem al grip-ului??

Si cum iera aia cu pastravul prins pa lingura in contextul in care se vorbea de peste prins la flly??

Tu ala care ai fost atit de ager si justitiar pus pe ale mele urme,cind am pus doua poze diferite cu acelasi cheste pe cind ma razboiam de la distanta cu Gerula??O trebuit sa faci tu pa justitiaru',da' nah ,nici tu nu iesti mai bun cu nic'...vorbesti de pesti adevarati prinsi la fly in Rominica,si vii cu pastravi prinsi la o banala lingura???Tocmai tu??? :lol1: :lol1: :lol1:

Inca odata ,cleanul ala 'imens' tinut in grip,iechivaleaza cu o stiuca prinsa la Jezero Joca,tinuta cu gripul de....buza de sus..10+,10+'10+....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Oct 2012, 09:01

Muzco,nu ti baga...nu-i razbelu'tau..
Mai ghini puni nisti poze faini cu strimere..

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Oct 2012, 09:03

MuskMd scrie:intradevar e asa :
Dar faptul ca la un moment dat zii : ma, mie nu imi place , parerea mea, si in secunda doi treci : e de kkt total si nu ai ce face cu stilul asta, dupa care ne batem un pic cu pumnul in piept cu "auuu inimaaaa meaaa, pozele meeeleeeeeeeeeee, sa moara dujmaniiiiii " :lol: imi da o imagine foarte clara despre cat de bine te incadrezi tu in peisajul actual :D ......

Sa stii si tu ca anumite specii se prind intradevar f bine intr-un anume stil. Personal gasesc ca orice incercare reusita de a prinde pestele respectiv in alt stil, mai dificil nu aduce decat un plus valoare respectivului ( si aci nu ma refer la crapii care dau ciocan cu carca in jig ... :idea: ) . Ca nu e o parere impartasita la nivel general, sau de cine decide ce se publica in AVP , mi se rupe , si repet, nu face decat sa traga o linie mai clara :D ...... plus ca eu nu cumpar sau citesc AVP :D.

Sa zici ca ce face alalalt e de kko cand habar nu ai ce face e ok si nu tine de loc de tara manelelor :lol:
Hai sa iti concluzionez ca sa nu mai rastalmacesti vorbe: nu am spus ca fly-ul e de kkt, nici ca nu imi place stilul, doar ca nu ii vad rostul aici unde nu ai ce prinde in afara de pesti de dat la gaini...dupa ce sa dau la fly la salau de exemplu cand il pot prinde de 100 de ori mai bine la jig, sau la vobler?!...doar ca sa aduc acel "plus de valoare " si sa ma dau ciumeg imbracat in izmene pana la gat, geaca cu 4 numere mai mici si bocanci cu 2 numere mai mari?! :cry: ...pai prefer sa spun: "pas" si sa imi vad de treaba mea. Ce faceti voi, e ok, iti repet: "e ok" si nu e de kkt, in fond e bine sa ai o pasiune in viata asta, si mai ales una frumoasa, dar nu mai spuneti ca sunteti la un nivel superior ca asta e mai de kkt decat pestisorii aia ce-i prindeti, aia numa buni de pus in borcan.

Deci chiar nu am nimic cu fly-eri, doar cu cei inchipuiti care macar din cand in cand ar trebui sa mai calce si pe pamant sa vada ca mai e mult de muncit pana sa ajungi zeu.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Oct 2012, 09:03

Tavi ,daca te intereseaza are un pretin model de grip cu coada di juma'de metru...E bun la Jezero Joca,Vladi, sau .....la cleni de aia rai ce musca pescarii di manutze...Iti trimet numarul lui???

.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Oct 2012, 09:10

semlecangheorghe scrie:Inca odata ,cleanul ala 'imens' tinut in grip,iechivaleaza cu o stiuca prinsa la Jezero Joca,tinuta cu gripul de....buza de sus..10+,10+'10+....
...da ma hai ca sa revenim la topic ala de tinea la Jezero Joca stiuca cu gripu' de ciocul de sus nu era super-pescarul Ghenadie?!
:lol: :lol: :lol:

http://www.ifish.ro/jezero-joca/
...simpatic foc! :lol: :lol: :lol: Iarta-l Doamne, ca nu stie ce face! :cry:

:lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 29 Oct 2012, 09:20

Super pescar poate te crezi tu, eu nu.
Cum tin stiuca e problema mea sau poate esti ruda cu Dabija?
Esti Moderator in sectiunea asta? Te-am rugat sa faci curat !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2012, 09:26

:lol: sa stii ca daca scrii ingrosat si cu rosu e mai important si plin de esenta :) ....

Bre : bullshit se mananca din toate partile. Generalizarile dauneaza grav ... In rest URA! si mult mai multe realizari pt "fenomen" doresc la toti :lol: . Ca glumim sau dam la gioale nu mai e nici o diferenta si oricum nu conteaza pt ca fazele alea cu respect si camaraderie intre pescari au murit demult :lol: ....

Gata ma intorc la bambilici ca ma inchin la o joarda de trei luni de zile sa o termin si nu am cu ce da la obleti .... :twisted:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Oct 2012, 09:30

Aia asa ieste...

Ca amintiti,Muzco.Tavi,Dumitru,si altii,misthou-rile pe cari le mitraliati of topic,cind am pus io poze cu gliderele si cu capturile lor??

Nah,ale voastre erau mai ..ielegante..mai
pt ca fazele alea cu respect si camaraderie intre pescari au murit demult ....
....

Ma intreb cind bulgarele asta,o sa capete o latura mai plana ca sa se opreasca din rostogolit?? :!: :!:

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2012, 09:33

ma.... o sa se opreasca cand o sa ne dam seama de diferenta dintre o gluma buna si una proasta :lol: .... si cand n-o sa mai fie manele :twisted: ...si o sa se termine caramizile de batut in chept.... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Oct 2012, 09:48

Hai Sa revenim la subiect si sa lasam fly-iul pt la iarna. :-)
WSB CLUB

Scrie răspuns