Zamfi, e next level doar daca te-ai plictisit de stationar, de crap, de spin si nu gasesti niciun motiv rational sa treci la castZamfi scrie: Stii cum e... si sa spui ca fly e pasul urmator e tot un fel de ..."decret"! Sau ma rog, nu pot sa nu ma intreb cine stabileste aceste ierarhii...Sa nu mi-o spuneti pe aia cu lantul trofic ca scartie![]()
Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 aniSi nu as avea deloc sentimentul ca m-am injosit! Auzi la ei ...next level ! Sa fim seriosi

Am auzit si eu de la niste meseriasi ca pescuitul la scobar e un fel de next level al stationarului.
Dar cum eu nu prea ma stiu nici la stationar ...am zis sa nu ma injosesc ...sa fim seriosi.

O fi senzitiv batzu asta?

N-are cum, e prea moale, mai ales ca dadeam cu mono. Poate ca pestele asta e un rapitor agresiv si da un tzack hotarat, altfel nu se explica

Sau poate a fost un accident.
Ca si asta:

Iata un motiv sa emigrezi, la noi nu se poate face fly adevarat:

Inca un clenisor subtirel prins pe o balta privata:

Inca o dovada ca e o pierdere de vreme fly-ul in tara manelelor

La spin in schimb se prind la greu dinastia.., la cast ce sa mai zic.
Asa intre noi fie vorba, pozele de mai sus sunt facute in extrasezon, de fapt eu de cativa ani ma ocup cu asa ceva:

Stiu ca nu se ridica la nustiu ce nivel, nu sparg niciun clasament cu pestele asta si nici nu impresionez pe nimeni. Dar no, asta imi place.