Stiuci la Jezero Joca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Re: Stiuci la Jezero Joca

Mesaj de Adelin » 29 Oct 2012, 01:10

Tavi scrie: La spin am prins si eu cativa, daca stiam sa fac poze wsb style asta avea 1 kil in plus. :D
Imagine
Intre timp poate nu uiti sa ma incanti cu ceva pastravi prinsi de tine.
Da, iti dau dreptate, tu nu sti sa ti de peste! :lol: :lol: :lol: parca pozezi in onor cu mitraliera :lol: :lol: :lol: :lol: esti super-simpatic. Lasa nu te necaji ca toate se rezolva cu timpul....dar intrebarea e de ce la spinning de astia mai rasariti?!...oare si somnul cu care te laudai mai devreme o fi tot la fly?! :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ia 2 pistruiati ca sa nu ma faci ca is habarnist si ca nu am prins, ca nu stiu cu ce se mananca, bla ,bla...bag sama ca asta era glontul din mitraliera, nu?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine
Imagine

Si am si o dedicatie pt tine ca de la coleg la coleg:
http://www.youtube.com/watch?v=9_zxYRPo6r8
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Oct 2012, 01:22

Tavi scrie:Imagine
No acum e randul tau sa pui o poza cu un mioritic dinasta, nu e musai sa fie la metru, dar asa te voi crede si eu ca stii despre ce vorbesti, n-as vrea sa concluzionez ca vorbesti din auzite :D :
Imagine
Deci astia sunt prinsi la Fly nu?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine
....si asta la oscilanta... :lol1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...Tavi tu ma iei de prost?!...prinzi somn noaptea la rama de parc si pastrai la oscilanta si ti pledoarie pt fly in tara manelelor?!!! :oops:
WSB CLUB

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 29 Oct 2012, 01:31

Adelin scrie:
...de ce neaparat cu un pistruiat?!... daca apar cu un pistruiat is mai meserias?!...am prins pastravi multi la viata mea...foarte multi, toti la spinning, dar acum am trecut la alt nivel... :mrgreen:
de ce neaparat un metru? nu ala era glontul, eu nu vreau sa te impusc :P faine pozele cu pastravii, ma intreb totusi la ce nivel ai trecut.
sunt prinsi la spin amandoi, am zis eu cumva ca-s prinsi la fly? si somnu tot la spin e prins ...asta era si ideea, la spin prinde oricine, chiar si eu :wink:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Oct 2012, 01:40

Adelin scrie: http://flytying-zsolt.blogspot.ro/2010/ ... -post.html
http://www.spanglefish.com/thezandersoc ... eid=127665
http://dgfishtales.blogspot.ro/2010_11_01_archive.html
http://www.flyforums.co.uk/news/flyfish ... aters.html
Ei bine daca niste baieti din astia care apar cu salai si stiucane de metru mi-ar fi spus ca: "fly-ul e next level", poate ca i-as fi crezut...dar nu pot sa inghit asa ceva de la cineva care nu au tinut niciodata un peste la metru in brate.
Imagine
Adelin scrie:
Tavi scrie:Adelin, daca iti pun o poza cu un peste la metru in brate ma crezi? :D

Daca in poza esti tu cu un peste prins la fly pe plaiuri mioritice, jur ca te cred....daca nu...te cred, dar nu prea! :lol: :lol: :lol:
...era vorba de pesti de metru prinsi la fly, acuma nu o suci ca da mai rau decat a dat, ca doar de asta vorbeam in link-urile cu nemtzalai aia care prind salai la fly, nu vorbeam de spinning.
Hai ca te las sa te odihnesti ca daca mai o tinem mult nu iti mai ramane puf in perna... Noapte buna!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2012, 06:44

intradevar e asa :
Fara suparare si fara misto, sa faci fly in tara manelelor e pierdere de vreme...aici unde apele de munte is hacuite de la curent, perdea, lindavet, carbit...petarde militare si alte shmecherii cu care faci cantitate.
de aia unii baieti o chisca pe afara, cum ai aratat si tu. Dar faptul ca la un moment dat zii : ma, mie nu imi place , parerea mea, si in secunda doi treci : e de kkt total si nu ai ce face cu stilul asta, dupa care ne batem un pic cu pumnul in piept cu "auuu inimaaaa meaaa, pozele meeeleeeeeeeeeee, sa moara dujmaniiiiii " :lol: imi da o imagine foarte clara despre cat de bine te incadrezi tu in peisajul actual :D ......

Sa stii si tu ca anumite specii se prind intradevar f bine intr-un anume stil. Personal gasesc ca orice incercare reusita de a prinde pestele respectiv in alt stil, mai dificil nu aduce decat un plus valoare respectivului ( si aci nu ma refer la crapii care dau ciocan cu carca in jig ... :idea: ) . Ca nu e o parere impartasita la nivel general, sau de cine decide ce se publica in AVP , mi se rupe , si repet, nu face decat sa traga o linie mai clara :D ...... plus ca eu nu cumpar sau citesc AVP :D.

Sa zici ca ce face alalalt e de kko cand habar nu ai ce face e ok si nu tine de loc de tara manelelor :lol: .... aaa si am uitat, nu e in avp sau pe blog inseamna ca nu exista ...
.
Haidi sporuri si o saptamana usoara domnilor ......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

devalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de devalin » 29 Oct 2012, 08:11

"Stiuci la Jezero Joca"................?!!!! :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 29 Oct 2012, 08:46

Adelin scrie: Ia 2 pistruiati ca sa nu ma faci ca is habarnist si ca nu am prins, ca nu stiu cu ce se mananca, bla ,bla...bag sama ca asta era glontul din mitraliera, nu?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Imagine
Imagine
Eu sunt de parere ca intr-o buna zi , o sa-ti ramana bratele lungite . :lol:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 29 Oct 2012, 08:51

tema tututa...
mai grav e ca tuterea e sustinuta de un Moderator :wallbash:
Dl. Adelin, nu ai vrea, te rog, sa faci curat ?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Oct 2012, 08:52

No...stai sa-i zic si io fo doua lu'Tavi,dupa aia poa sa stearga..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 29 Oct 2012, 08:59

:lol: :lol: :lol:

zi c-ai scris si sa stearga oricum ....
same thing :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...