intradevar e asa :
Fara suparare si fara misto, sa faci fly in tara manelelor e pierdere de vreme...aici unde apele de munte is hacuite de la curent, perdea, lindavet, carbit...petarde militare si alte shmecherii cu care faci cantitate.
de aia unii baieti o chisca pe afara, cum ai aratat si tu. Dar faptul ca la un moment dat zii : ma, mie nu imi place , parerea mea, si in secunda doi treci : e de kkt total si nu ai ce face cu stilul asta, dupa care ne batem un pic cu pumnul in piept cu "auuu inimaaaa meaaa, pozele meeeleeeeeeeeeee, sa moara dujmaniiiiii "

imi da o imagine foarte clara despre cat de bine te incadrezi tu in peisajul actual

......
Sa stii si tu ca anumite specii se prind intradevar f bine intr-un anume stil. Personal gasesc ca orice incercare reusita de a prinde pestele respectiv in alt stil, mai dificil nu aduce decat un plus valoare respectivului ( si aci nu ma refer la crapii care dau ciocan cu carca in jig ...

) . Ca nu e o parere impartasita la nivel general, sau de cine decide ce se publica in AVP , mi se rupe , si repet, nu face decat sa traga o linie mai clara

...... plus ca eu nu cumpar sau citesc AVP

.
Sa zici ca ce face alalalt e de kko cand habar nu ai ce face e ok si nu tine de loc de tara manelelor

.... aaa si am uitat, nu e in avp sau pe blog inseamna ca nu exista ...
.
Haidi sporuri si o saptamana usoara domnilor ......