bine ati venit !
Stiuci la Jezero Joca
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Stiuci la Jezero Joca
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
n-ai blog...nu existi ....
Adelin daca asta e giga nivelul la care ar trebui sa aspir...multumesc nu ! o sa practic in continuare bambiliciul de pescuit pe care il practic de ceva vreme ..........
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Nu zic ca ceea ce faceti voi nu e frumos, e fain si blogu', dar cum spui si tu pescuitul pe care il faci e tot bambilici. Fara suparare si fara misto, sa faci fly in tara manelelor e pierdere de vreme...aici unde apele de munte is hacuite de la curent, perdea, lindavet, carbit...petarde militare si alte shmecherii cu care faci cantitate.

WSB CLUB
WSB CLUB
Adelin: daca voiaia sa vezi pesti seriosi prinsi la fly (stiuci, avati, somni ...) gaseai inclusiv pe acest forum; evident pe topicuri de flyAdelin scrie:Nu zic ca ceea ce faceti voi nu e frumos, e fain si blogu', dar cum spui si tu pescuitul pe care il faci e tot bambilici. Fara suparare si fara misto, sa faci fly in tara manelelor e pierdere de vreme...aici unde apele de munte is hacuite de la curent, perdea, lindavet, carbit...petarde militare si alte shmecherii cu care faci cantitate.
pe aceleasi ape braconate dam toti; n-ai niciun argument aici
iti zic ca am dat destul de mult la spinn (ba ma mai spurc inca), da' fly e pasul urmator. n-ai cum sa intelegi pana nu pui manutza sa incerci ... s-ar putea sa ramai surprins ... sau sa-ti dai seama ca baitcastu' e maxim ce poti
noroc ca se mai schimba omul, mai invata
Daca n-ar exista impedimentul cu aruncatul firului de musca la distanta convenabila...pffff...cite sute de pescari nu ar fi trecut la fly deja? Da nu vrea fuckin musca sa mearga unde vrei tu nici de-al drecu.. 
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
Eu nu am incercat sa decretez nimic, insa parerea pot sa mi-o spun, ca e voie...dar mana pe fly nu o pun...pt ca nu am de ce. Prea multa agitatie pt nimic, iar daca fly-ul e pasul urmator ma las acuma de pescuit.vgb scrie:[n-ai cum sa intelegi pana nu pui manutza sa incerci ... s-ar putea sa ramai surprins ... sau sa-ti dai seama ca baitcastu' e maxim ce potiapropo, din ce-am citit pe wsb, de-a lungul timpului v-ati cam facut un titlu de glorie din a decreta ca diverse chestii (ultra light, baitcast, acuma fly) nu sunt suficient de ...
noroc ca se mai schimba omul, mai invata
Va respect nebunia, respectati-o si voi pe a mea, doar nu trebuie sa gandim toti la fel.
WSB CLUB
WSB CLUB
Stii cum e... si sa spui ca fly e pasul urmator e tot un fel de ..."decret"! Sau ma rog, nu pot sa nu ma intreb cine stabileste aceste ierarhii...Sa nu mi-o spuneti pe aia cu lantul trofic ca scartie
Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 ani
Si nu as avea deloc sentimentul ca m-am injosit! Auzi la ei ...next level ! Sa fim seriosi 
Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 ani
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Cred ca se intelege gresit termenul.Zamfi scrie:Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 aniSi nu as avea deloc sentimentul ca m-am injosit! Auzi la ei ...next level ! Sa fim seriosi
La pluta poate pescui oricine, la fel ca la spinn sau cast. La fly e mai greu...si placerea devine si mai mare ca la fly sunt niste situatii cand nu le poti egala cu nimic altceva. Asta cred ca inseamna ultimul nivel.
Nu cred ca e vorba de injosit, nici pe departe ...
Fire intinse, fie ca la capatul lor e mamaliga, vierme, lingura sau musca !
mai greu e in mod cert. un nivel superior? nu stiu...probabil daca iei tot pachetul cu casting, facut de muste , pescuit cu ele , prins, probabil e intradevar mai mult ca in alte parti.....
si in mod cert e un moment pt fiecare naluca .... si a dracului azi s-o nimerit sa fie de musca
....
si in mod cert e un moment pt fiecare naluca .... si a dracului azi s-o nimerit sa fie de musca
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez