bine ati venit !

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Adelin: daca voiaia sa vezi pesti seriosi prinsi la fly (stiuci, avati, somni ...) gaseai inclusiv pe acest forum; evident pe topicuri de flyAdelin scrie:Nu zic ca ceea ce faceti voi nu e frumos, e fain si blogu', dar cum spui si tu pescuitul pe care il faci e tot bambilici. Fara suparare si fara misto, sa faci fly in tara manelelor e pierdere de vreme...aici unde apele de munte is hacuite de la curent, perdea, lindavet, carbit...petarde militare si alte shmecherii cu care faci cantitate.
Eu nu am incercat sa decretez nimic, insa parerea pot sa mi-o spun, ca e voie...dar mana pe fly nu o pun...pt ca nu am de ce. Prea multa agitatie pt nimic, iar daca fly-ul e pasul urmator ma las acuma de pescuit.vgb scrie:[n-ai cum sa intelegi pana nu pui manutza sa incerci ... s-ar putea sa ramai surprins ... sau sa-ti dai seama ca baitcastu' e maxim ce potiapropo, din ce-am citit pe wsb, de-a lungul timpului v-ati cam facut un titlu de glorie din a decreta ca diverse chestii (ultra light, baitcast, acuma fly) nu sunt suficient de ...
noroc ca se mai schimba omul, mai invata
Cred ca se intelege gresit termenul.Zamfi scrie:Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 aniSi nu as avea deloc sentimentul ca m-am injosit! Auzi la ei ...next level ! Sa fim seriosi