Stiuci la Jezero Joca

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Re: Stiuci la Jezero Joca

Mesaj de bradypus » 27 Oct 2012, 22:09

http://musca13.ro/forum/

bine ati venit ! :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Oct 2012, 22:12

:|
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 28 Oct 2012, 05:24

:lol: :lol: :lol:

n-ai blog...nu existi ....

Adelin daca asta e giga nivelul la care ar trebui sa aspir...multumesc nu ! o sa practic in continuare bambiliciul de pescuit pe care il practic de ceva vreme ..........
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Oct 2012, 12:15

Nu zic ca ceea ce faceti voi nu e frumos, e fain si blogu', dar cum spui si tu pescuitul pe care il faci e tot bambilici. Fara suparare si fara misto, sa faci fly in tara manelelor e pierdere de vreme...aici unde apele de munte is hacuite de la curent, perdea, lindavet, carbit...petarde militare si alte shmecherii cu care faci cantitate.
:oops:
WSB CLUB

vgb
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vgb » 28 Oct 2012, 16:49

Adelin scrie:Nu zic ca ceea ce faceti voi nu e frumos, e fain si blogu', dar cum spui si tu pescuitul pe care il faci e tot bambilici. Fara suparare si fara misto, sa faci fly in tara manelelor e pierdere de vreme...aici unde apele de munte is hacuite de la curent, perdea, lindavet, carbit...petarde militare si alte shmecherii cu care faci cantitate.
:oops:
Adelin: daca voiaia sa vezi pesti seriosi prinsi la fly (stiuci, avati, somni ...) gaseai inclusiv pe acest forum; evident pe topicuri de fly :wink: sunt si poze si filmulete; sunt si pe musca13 - iti recomand sa cauti inainte sa tragi concluzii finale.

pe aceleasi ape braconate dam toti; n-ai niciun argument aici :roll:

iti zic ca am dat destul de mult la spinn (ba ma mai spurc inca), da' fly e pasul urmator. n-ai cum sa intelegi pana nu pui manutza sa incerci ... s-ar putea sa ramai surprins ... sau sa-ti dai seama ca baitcastu' e maxim ce poti :mrgreen: apropo, din ce-am citit pe wsb, de-a lungul timpului v-ati cam facut un titlu de glorie din a decreta ca diverse chestii (ultra light, baitcast, acuma fly) nu sunt suficient de ...

noroc ca se mai schimba omul, mai invata :lol1:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 28 Oct 2012, 18:07

Daca n-ar exista impedimentul cu aruncatul firului de musca la distanta convenabila...pffff...cite sute de pescari nu ar fi trecut la fly deja? Da nu vrea fuckin musca sa mearga unde vrei tu nici de-al drecu.. :mrgreen:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Oct 2012, 19:11

vgb scrie:[n-ai cum sa intelegi pana nu pui manutza sa incerci ... s-ar putea sa ramai surprins ... sau sa-ti dai seama ca baitcastu' e maxim ce poti :mrgreen: apropo, din ce-am citit pe wsb, de-a lungul timpului v-ati cam facut un titlu de glorie din a decreta ca diverse chestii (ultra light, baitcast, acuma fly) nu sunt suficient de ...
noroc ca se mai schimba omul, mai invata :lol1:
Eu nu am incercat sa decretez nimic, insa parerea pot sa mi-o spun, ca e voie...dar mana pe fly nu o pun...pt ca nu am de ce. Prea multa agitatie pt nimic, iar daca fly-ul e pasul urmator ma las acuma de pescuit. :lol: ...si nu inseamna ca eu am dreptate, poate ca gresesc, dar daca e asa, atunci vreau sa gresesc.Nu toti trebuie sa ajungem la ultimul nivel, unii vrem sa ne plafonam si sa prindem pesti.
Va respect nebunia, respectati-o si voi pe a mea, doar nu trebuie sa gandim toti la fel. :mrgreen:
WSB CLUB

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Oct 2012, 19:55

Stii cum e... si sa spui ca fly e pasul urmator e tot un fel de ..."decret"! Sau ma rog, nu pot sa nu ma intreb cine stabileste aceste ierarhii...Sa nu mi-o spuneti pe aia cu lantul trofic ca scartie :lol:

Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 ani :cry: Si nu as avea deloc sentimentul ca m-am injosit! Auzi la ei ...next level ! Sa fim seriosi :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 28 Oct 2012, 20:07

Zamfi scrie:Eu de exemplu daca maine ar trage scobarul pe Mures as fi acolo la un pescuit pe care mi-l doresc de 2-3 ani :cry: Si nu as avea deloc sentimentul ca m-am injosit! Auzi la ei ...next level ! Sa fim seriosi :wink:
Cred ca se intelege gresit termenul.
La pluta poate pescui oricine, la fel ca la spinn sau cast. La fly e mai greu...si placerea devine si mai mare ca la fly sunt niste situatii cand nu le poti egala cu nimic altceva. Asta cred ca inseamna ultimul nivel.
Nu cred ca e vorba de injosit, nici pe departe ...

Fire intinse, fie ca la capatul lor e mamaliga, vierme, lingura sau musca ! :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 28 Oct 2012, 20:32

mai greu e in mod cert. un nivel superior? nu stiu...probabil daca iei tot pachetul cu casting, facut de muste , pescuit cu ele , prins, probabil e intradevar mai mult ca in alte parti.....

si in mod cert e un moment pt fiecare naluca .... si a dracului azi s-o nimerit sa fie de musca :lol: ....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns