totusi paza a fost defectuoasa si multi au plecat cu stiuci acasa.Este o trupa prin Aiud care se lauda ca merg la Sacalaia pentru ca "si-au rezolvat" cu scosul pestelui de pe balta...Poate e numai gura de ei, dar poate...
Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Hai ma!!!MihaiV scrie:, nu au mai fost vazute acele stiuci adevarate, de peste un metru, care s-au prins relativ frecvent in anul precedent.
Pacat!
Eu in doua partide anul asta am asistat la scaparea unei stiuci de metru si la un atac al unei stiuci de metru asupra uneia de exact 41 de tenti...Si numai 2 partide ...deci...A, ca nu au fost pozate si postate stiuci la metru...asta-i alta poveste. Dar au fost vazute...sunt acolo...pandesc...asteapta...
Hm... am fost doua zile, luni si marti. Impreuna cu cei doi amici ai mei suntem tot mai sceptici, umbla vorba ca se scot stiuci si se baga setci in coada lacului noaptea. Ei au avut doua agataturi pe fund, aproape de peretele de stuf opus pontonului si a cedat firul stren de 0,25, mai sunt pari infipti cica de pescarii de stationar, si mai se scapa cate un localnic. Stii cum e la frizer, auzi multe, se mai vad lanterne noaptea in coada lacului, nu stiu care, nu stiu cine... Hm... sincer nu stiu ce sa cred dar unde nu faci foc nu iese fum si plus de asta am cunoscut oameni din Sic total dezinteresati care sustneau aceleasi teorii, nu cred ca aveau de ca sa dea informatii eronate, decat daca nu se urmareste inlaturarea actualului cabanier si aducerea unuia care sa fie pe o mana cu Ritzi sau Udrea...
) Glumesc... ati inteles voi...

asai in tara asta lucrurile bune nu pot sa mearga pt ca suntem un neam prost si needucat singura lege care merge la noi e legea parului, binenteles mai sunt si excepti pt care vorba lu astia de la tv jos palaria dar cu 3 flori nu se face primavara.visez asa cateodata cum ar fi daca macar jumate din pesti bagati la sac(mat)s-ar fi intors vi in mediu lor cum ar fi...si aici nu ma refer doar la sacalaia ci la toate apele noastre
- kriss-wolf
- veteran
Ce bine ar fi sa fie legea martiala in vigoare si braconaju delict capital, si sa poti executa pe loc infractorii
te-ai duce la peste cu lanseta si pusca cu luneta.
La sacalaia zic eu primul lucru care ar trebui facut este gard inalt cu sarma ghimpata si niste volti prin ea si ai rezolva o mare parte din problema. restu problemei s-ar rezolva odata cu angajarea unui administrator competent si caruia sa ii pese de ce e acolo.

La sacalaia zic eu primul lucru care ar trebui facut este gard inalt cu sarma ghimpata si niste volti prin ea si ai rezolva o mare parte din problema. restu problemei s-ar rezolva odata cu angajarea unui administrator competent si caruia sa ii pese de ce e acolo.
-
- senior