Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- kriss-wolf
- veteran
Nici nu ma astept ca autoritatile sa se sesizeze , ala ar fi ultimul lucru...
Daca ti minte la inceputu lu septembrie eu cu Dl Cozma l-am vazut pe jandarnu ala de a vrut sa retina o stiuca si l-a dat in gat Dl Cozma da nu toti sunt responsabili sau nu le pasa, eu zic ca gard nu ar strica sa faca in zona cu soseaua .
Daca ti minte la inceputu lu septembrie eu cu Dl Cozma l-am vazut pe jandarnu ala de a vrut sa retina o stiuca si l-a dat in gat Dl Cozma da nu toti sunt responsabili sau nu le pasa, eu zic ca gard nu ar strica sa faca in zona cu soseaua .
- nicolaesebastian
- junior
Sacalaia este o mare teapa la banii pe care ii dai
acuma se prinde mai rau chiar ca inainte de populare; nu e normal ca sa nu prinda nimeni de pe balta in plin sezon indiferent de scuzele care se pot invoca; am prins acolo stiuca cu orice din toate pozitiile dar acuma canci
parerea mea si a altora e ca de balta asta nu a ramas decat renumele !!!!
cu respect
nicu
acuma se prinde mai rau chiar ca inainte de populare; nu e normal ca sa nu prinda nimeni de pe balta in plin sezon indiferent de scuzele care se pot invoca; am prins acolo stiuca cu orice din toate pozitiile dar acuma canci
parerea mea si a altora e ca de balta asta nu a ramas decat renumele !!!!
cu respect
nicu
Sportiv e pescarul care elibereaza toti pestii
Am fost acolo. Am vorbit cu pescari care au pescuit mult acolo anul asta si anul trecut. Am vorbit cu pescari care au fost la ultimele 4 concursuri de pe Sacalaia. Concluzia generala e ca lacul e doar fantoma a ceea ce era in urma cu un an. Desi Energofish a bagat multa stiuca in lac, desi s-a instituit regimul C&R, totusi paza a fost defectuoasa si multi au plecat cu stiuci acasa. Inca este stiuca, inca poti avea o zi buna in care sa prinzi 5-10 bucati, dar si zile groaznice. Nu mai e ca anul trecut cand au fost multe zile cu 30-40 de stiuci de om, nu au mai fost vazute acele stiuci adevarate, de peste un metru, care s-au prins relativ frecvent in anul precedent.
Pacat!
Pacat!