Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 25 Oct 2009, 21:14

pai dupa concursul de ieri, 17 barci x2 pescari in fiecare barca , plus arbitrii cu motoarele ... e si normal sa fie speriate inca. :? si ieri nu poti zice ca s-a prins cine stie ce, cre ca vreo 60 de bucati plus minus 3... nu stiu sigur, dar peacolo ma gandesc...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Oct 2009, 00:44

Socatule, cand le rupi prinzi 20 pe zi, mai ales la Sacalaia, unde este stiuca. Cand castigi un concurs e super ok, inseamna ca ai prins mai multe sau mai mari decat restul prezenti in ziua aia, da nu neaparat le-ai rupt.

De zalturi nu mai vorbesc ca suntem creca satui toti. Pescuite corect sunt foarte prinzatoare si sunt multumit de ele. Punct.

Iarasi faptul ca eu sau cutare nu a prins si a dat cu detoate e relativ pentru ca sunt multe naluci, multe stiluri, multe locuri, multe adancimi, multe tactici, multe tehnici, deci e irelevant. Daca merg maine si dau cu detoate toata ziua sau merg poimaine si dau numai cu lingura 2 ore pot avea aceleasi rezultate. Mai e si inspiratia si norocul desi in inspiratie cred si in noroc nu... prea multe, prea multi factori.

Ma voi duce cateva zile in noiembrie si cateva in decembrie si imi voi face parerea personala. Pana una alta stiuca este, sa ne apucam de pescuit nu de atacuri si contre.

Va pup baieti!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 26 Oct 2009, 07:56

p5ih0 scrie:pai dupa concursul de ieri, 17 barci x2 pescari in fiecare barca , plus arbitrii cu motoarele ... e si normal sa fie speriate inca. :? si ieri nu poti zice ca s-a prins cine stie ce, cre ca vreo 60 de bucati plus minus 3... nu stiu sigur, dar peacolo ma gandesc...
34 pescari, 6 ore, 24 stiuci, marea majoritate la gume.

Foarte putin pentru ce era anul trecut acest lac. Nu mai e ce-a fost! Am aflat de la mai multi ca se pleaca cu stiuca acasa pe la debarcader! Pacat! :cry:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 26 Oct 2009, 09:01

Salut. AM auzit si eu de la cineva (!!!) ca a "luat" 2 stiuci acasa...m-a mirat faptul ca se mai si lauda cu asta...din pacate paznicii se pot schimba, dar mentalitatea ba!!!

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 26 Oct 2009, 10:41

Am fost si eu duminica pe Sacalaia, dimineata de la 6.30 pana la 11.30. am fost 2 pescari in barca, ne-am distrat cu toate nalucile din dotare, e drept nu foarte multe, dar singura captura a fost o singura marlita pe la 9 - 9.30 cred (cred ca de mine zicea georcaef). inafara de asta, a mai fost o singura urmarire pana la barca, o stiuca ce parea mai rasarita decat ce am prins, undeva la 60 cm poate. Cam o ora jumate am dat si la musca, dar aveam un singur streamere, :D, asa ca nu ma mir ca ala n-a pacalit nimic. sunt curios si eu daca pescarul celalalt ce a mai fost la musca a prins ceva.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 26 Oct 2009, 14:19

bondan scrie: singura marlita pe la 9 - 9.30 cred (cred ca de mine zicea georcaef).
salut. precis de tine ziceam, imi amintesc ca si tu ai dat la musca in mijocul lacului :wink:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 26 Oct 2009, 14:41

dr.pike scrie:Salut. AM auzit si eu de la cineva (!!!) ca a "luat" 2 stiuci acasa...m-a mirat faptul ca se mai si lauda cu asta...din pacate paznicii se pot schimba, dar mentalitatea ba!!!
un rauvoitor poate oricand scoate stiuca pe la debarcaderul scaldatorilor, mai nou am vazut ca vin stationari ce dau direct de pe ponton, unul ieri distrugea stuful ca sa ajunga langa apa, a si reusit din pacate. de ce se tolereaza aceasta situatie?

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 26 Oct 2009, 15:28

Ar trebui facut gard pe partea cu soseaua ca sa nu existe acces de acolo. si niste pitt bulli vreo 5 care sa patruleze pe langa gard, poate poate nu mai vin "taranii".

bondan
senior
senior

Mesaj de bondan » 26 Oct 2009, 16:40

georcaef scrie: salut. precis de tine ziceam, imi amintesc ca si tu ai dat la musca in mijocul lacului :wink:
:). am dat si pe langa stuff cu acelasi succes ca in mijlocul lacului. :). omu cat traieste invata . :))

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 26 Oct 2009, 22:33

Kriss, nici pitbulii nu rezolva problema. Noi putem in schimb sa-i aratam cu degetul cand ii prindem cu ratza-n gura si sa ii tragem de urechi. Daca in tara astepti sa se sesizeze cineva sau sa-i puna cineva la respect (ma refer la vreo autoritate) poti sa stai linistit. Fomistii vor rade si noi vom ramane cu frustrarea si buzele umflate. Daca mai luam un pic "legea" in maini nu cred ca facem rau. Sa mearga la METRO sa dea un ban cinstit sau sa ii prinda pe apele bogate ale ANPA, nu sa fure de la altii sau sa ia din ce se chinuie altii sa protejeze.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns