30-40 de stiuci de om ?!?! Pe ce planeta traiesti omule ?MihaiV scrie:Am fost acolo. Am vorbit cu pescari care au pescuit mult acolo anul asta si anul trecut. Am vorbit cu pescari care au fost la ultimele 4 concursuri de pe Sacalaia. Concluzia generala e ca lacul e doar fantoma a ceea ce era in urma cu un an. Desi Energofish a bagat multa stiuca in lac, desi s-a instituit regimul C&R, totusi paza a fost defectuoasa si multi au plecat cu stiuci acasa. Inca este stiuca, inca poti avea o zi buna in care sa prinzi 5-10 bucati, dar si zile groaznice. Nu mai e ca anul trecut cand au fost multe zile cu 30-40 de stiuci de om, nu au mai fost vazute acele stiuci adevarate, de peste un metru, care s-au prins relativ frecvent in anul precedent.
Pacat!
Nu cunosc decat doua cazuri in care s-a prins un numar asa de mare, si ambele anul acesta in ziua deschiderii.
De regula se prindeau pana in 10 bucati de caciula, in zile exceptionale pana in 20, dar nici vorba de 30-40 bucati.
Si stiuci peste un metru s-au prins destule anul acesta, eu stiu cel putin 5 exemplare cu poze, la peste 100 cm...
Vorbesti.. din nou.. in necunostinta de cauza...
Si ca sa iti mai pe intelesul tau :
Pe Crisul Repede, mai prinzi lipani la orice ?
Pe un rau foarte pescuit, mai pun botu pastravii la orice musca cu bila nenorocita ?
De ce ? Pentru ca s-au educat.