Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 08 Noi 2009, 19:21

zander scrie:Azi la Scalaia eu cu un prieten ,vreme deosebit de calda (in jur de 20C) eu nu am avut nici un atac (vobler;gume; spinerbait), colegu 2 marle la zalt.
Am vorbit cu un pescar care insista in larg cu jerckuri mari a zis ca a lut doar o marla......
Apa era ca morta, nici un atac , nu am avut nici o urmarire macar:((
Poate altadata... :roll:
Colegu ,adevarul e ca nu toti ...prinde ... :lol: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Noi 2009, 19:43

Adevarat colegu da ce sa faci trebuie sa mai prinda si incepatorii:))

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 08 Noi 2009, 19:51

[quote="zander"]
Am vorbit cu un pescar care insista in larg cu jerckuri mari a zis ca a lut doar o marla......quote]
salut, cu mine ai vorbit :D ...cu marla aia am ramas...
am dat pana s-a intunecat, cu jerkuri de la salmo si zalt, codate de la zalt, gruburi mari, departe de maluri, inclusiv trena cu zamuri deep. pe la vreo 4.30 am mai avut un atac pe un grub mare. parca se prind din ce in ce mai mici. merge din ce in ce mai rau, nu stie nimeni de ce. mai incercam :wink:

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Noi 2009, 19:55

Ma gandeam eu ca despre tine este vorba :) Da te-am mai vazut insistand in larg ?!! Ai luat bine la apa adanca?....

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 08 Noi 2009, 20:18

zander scrie: Ai luat bine la apa adanca?....
nu, inca mai sper, desi parca is tot mai departe....

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Noi 2009, 20:21

adevarul ca dupa ziua de azi am ramas cam dezamagit nu mai stiu ce sa cred despre lacul asta.. :roll: stiam eu ca nu merde dar nu ma asteptam sa fie chear asa....

ciprianni
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ciprianni » 09 Noi 2009, 23:32

Sunt un pescar vechi pe Sacalaia(15 ani) si sustin ca cunosc destul de bine acest lac. Dupa parerea mea rezultatele slabe din ultimele saptamani(3 sapt) se datoreaza algelor care s-au lasat pe fundul lacului si au inceput sa putrezeasaca. Sincer nu-mi amintesc nici un an cu asa multa vegetatie si ma asteptam la rezultate slabe odata cu venirea frigului. Poate gresesc,dar un lucru este sigur,nu mananca! Asa ca nu are rost sa catalogati in aceasta perioada acest lac de-o frumusete rara! Un lucru va pot spune sigur,este mult peste si-n deosebi stiuca,rabdare!

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 10 Noi 2009, 00:26

bine ar fi sa fie cum zici tu, si nu altceva....rabdare...pana cand? dupa experienta ta, mai prindem ceva anul asta? (stiuca, nu marla)

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 10 Noi 2009, 09:31

ciprianni scrie:Sunt un pescar vechi pe Sacalaia(15 ani) si sustin ca cunosc destul de bine acest lac. Dupa parerea mea rezultatele slabe din ultimele saptamani(3 sapt) se datoreaza algelor care s-au lasat pe fundul lacului si au inceput sa putrezeasaca. Sincer nu-mi amintesc nici un an cu asa multa vegetatie si ma asteptam la rezultate slabe odata cu venirea frigului. Poate gresesc,dar un lucru este sigur,nu mananca! Asa ca nu are rost sa catalogati in aceasta perioada acest lac de-o frumusete rara! Un lucru va pot spune sigur,este mult peste si-n deosebi stiuca,rabdare!
Cine a umblat in anii trecuti pe Sacalaia, si a fost in primavara-vara anul acesta poate sa confirme ca lacul nu a fost niciodata asa de curat !
Efectiv puteai sa vezi la 15-20 de metrii in fata la 3-4 metrii adancime naluca.

Stiucile care le-am prins in ultima perioada, erau mai mult moarte decat vii atunci cand le scoteam din apa.
Tind sa cred ca mai trebuie sa se raceasca si sa cada de tot vegetatia.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 10 Noi 2009, 09:35

mai trebe niste stiuca .....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns