Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- kriss-wolf
- veteran
Misto lacu . Am fost si io anu trecut dupa 7 ani de ocna . am si prins niste mirle putin peste kil , una mai mica . Am dat de la unu jumate pin la cinci si ceva ( io am fost in decembrie , coada avea gheata
) .
Am luat numa la Lucky Craft B Freeze 100 S Aurora Black, 3 prezentari catre mal si 2 pe mijloc . Nu am dat cu struna , am pus 1,5 m de fluorocarbon de 40 lb , speram la ceva mai baban
. Colegu care o dat in draci numa in apa dulce in ultimi ani o avut o trasatura scapata la un cauciuc , pe struna .
Un domn cumsecade din Cluj care o luat una la cauciuc . Mai erau niste baieti care dadeau cu niste naluci de semanau cu bomboanele de pe brad , din cite ziceau nu au luat nimic in ziua aia .
Nu aveam Aile Magnet 90 S , si nici Countdown de 11 FMN
, da mi-ar fi placut , ma oboseste sa dau prea mult cu o naluca , venisem cu un pumn de naluci in buzunar 

Am luat numa la Lucky Craft B Freeze 100 S Aurora Black, 3 prezentari catre mal si 2 pe mijloc . Nu am dat cu struna , am pus 1,5 m de fluorocarbon de 40 lb , speram la ceva mai baban

Un domn cumsecade din Cluj care o luat una la cauciuc . Mai erau niste baieti care dadeau cu niste naluci de semanau cu bomboanele de pe brad , din cite ziceau nu au luat nimic in ziua aia .
Nu aveam Aile Magnet 90 S , si nici Countdown de 11 FMN

- Catalin M.
- utilizator constant
ieri am numarat 21 de barci pe lac parca era concurs. din cate am auzit au fost ft putine capturi vreo 3 4 marlite. ceva se intampla cu pesti de nu mananca . poate din cauza ca se descompune planta . mai asteptam putin sa vedem ce se intampla . o zi pe sacalaia chiar si fara capturi nu este o zi pierduta !
- storm fish
- veteran
Am pescuit si eu pe Sacalaia dar si din spusele dumneavoastra as putea face comparatie cu o balta din zona mea.
Stiu ca sunt stiuci...am prins...am eliberat...se pescuieste frecvent...dar lipsesc capturile din anii trecuti si la balta din zona mea.
Eu sunt de parere ca totusi ceva legat de vegetatie e problema.Ca anul asta nu am mai vazut asa mult bradis nicodata.
Nu disper,stiucile sunt acolo, promit foto la momentul oportun.
p.s. Anul trecut am reusit ceva capturi peste metru,culmea ca in aceasi zi Shoco&co au prins tot ceva piese capitale-pe Sacalaia.

Stiu ca sunt stiuci...am prins...am eliberat...se pescuieste frecvent...dar lipsesc capturile din anii trecuti si la balta din zona mea.
Eu sunt de parere ca totusi ceva legat de vegetatie e problema.Ca anul asta nu am mai vazut asa mult bradis nicodata.
Nu disper,stiucile sunt acolo, promit foto la momentul oportun.
p.s. Anul trecut am reusit ceva capturi peste metru,culmea ca in aceasi zi Shoco&co au prins tot ceva piese capitale-pe Sacalaia.

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....