Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 13 Noi 2009, 08:46

La Sacalaia a fost s-a populat saptamana trecuta cu maruntis caras rosioara biban ......si aia morti erau din acele populari, apa este ok la ora asta......cat despre ce se intampla cu pestele nu am un raspuns clar.... :shock:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 13 Noi 2009, 09:18

V-am zis io ca le da de mancare si de aia nu se prinde.... :twisted: :twisted: :twisted:
Sigur umbla si la apa... HA HA HA HA HA
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 13 Noi 2009, 09:54

Tristian scrie:V-am zis io ca le da de mancare si de aia nu se prinde.... :twisted: :twisted: :twisted:
Sigur umbla si la apa... HA HA HA HA HA
Cand ai dreptate ai dreptate , eu ma asteptam sa umbele la conditile meteo dar uite ca m-am inselat. :lol:

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 14 Noi 2009, 18:42

foarte multa lume azi la sacalaia, plin de masini in incinta si afara, numai barca mica am mai gasit, si aia pe mal, am luat o marla la slider si am mai avut vreo 3 atacuri. am vazut mai multe atacuri de suprafata si in buza stufului. de pe fundul apei am scos o ancora. vremea a fost excelenta.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 14 Noi 2009, 20:19

akuma am ajuns si noi akasa . 5 pescari rezultat zero ....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Noi 2009, 23:34

Misto lacu . Am fost si io anu trecut dupa 7 ani de ocna . am si prins niste mirle putin peste kil , una mai mica . Am dat de la unu jumate pin la cinci si ceva ( io am fost in decembrie , coada avea gheata :) ) .
Am luat numa la Lucky Craft B Freeze 100 S Aurora Black, 3 prezentari catre mal si 2 pe mijloc . Nu am dat cu struna , am pus 1,5 m de fluorocarbon de 40 lb , speram la ceva mai baban :) . Colegu care o dat in draci numa in apa dulce in ultimi ani o avut o trasatura scapata la un cauciuc , pe struna .
Un domn cumsecade din Cluj care o luat una la cauciuc . Mai erau niste baieti care dadeau cu niste naluci de semanau cu bomboanele de pe brad , din cite ziceau nu au luat nimic in ziua aia .
Nu aveam Aile Magnet 90 S , si nici Countdown de 11 FMN :) , da mi-ar fi placut , ma oboseste sa dau prea mult cu o naluca , venisem cu un pumn de naluci in buzunar :)

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 15 Noi 2009, 15:09

am fost azi de la 8 la 12, pescari putini, pesti zero, multa multa ploaie :(

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 15 Noi 2009, 15:26

ieri am numarat 21 de barci pe lac parca era concurs. din cate am auzit au fost ft putine capturi vreo 3 4 marlite. ceva se intampla cu pesti de nu mananca . poate din cauza ca se descompune planta . mai asteptam putin sa vedem ce se intampla . o zi pe sacalaia chiar si fara capturi nu este o zi pierduta !

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 15 Noi 2009, 15:45

Cum ziceam... pe Sacalaia chiar iti face placere sa dai gherla cat e de frumos.
La fel si Bezidu` :)

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 15 Noi 2009, 18:24

Am pescuit si eu pe Sacalaia dar si din spusele dumneavoastra as putea face comparatie cu o balta din zona mea.
Stiu ca sunt stiuci...am prins...am eliberat...se pescuieste frecvent...dar lipsesc capturile din anii trecuti si la balta din zona mea.
Eu sunt de parere ca totusi ceva legat de vegetatie e problema.Ca anul asta nu am mai vazut asa mult bradis nicodata.
Nu disper,stiucile sunt acolo, promit foto la momentul oportun.
p.s. Anul trecut am reusit ceva capturi peste metru,culmea ca in aceasi zi Shoco&co au prins tot ceva piese capitale-pe Sacalaia.
:wink:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Scrie răspuns