???????copsin scrie:Cum se poate ajunge la Dragoiesti, Ovidiu? Este necesara barca? Care este adancimea apei? Orice alta informatie ar fi bine-venita.
Multumesc si fir intins!
Rapitori in apropriere de Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Bibani si stiuci
La anunturi am pus o poza cu lanseta Cabela`s si bibanii pastrati dupa cateva ore de pescuit in Bucuresti. Pestii prinsi erau de vreo 4 ori mai multi. Si stiuci se gasesc totul e sa ii cauti si mergi la peste.
Ieri rezultatul e fost 4 ore si ceva de pescuit si peste 150 de bibani prinsi, in Bucuresti. Ce e drept, cei mai mari aveau 300 g.
Stiucile care le stiu eu au intre 1 si 4 kile, langa Bucuresti.
Ieri rezultatul e fost 4 ore si ceva de pescuit si peste 150 de bibani prinsi, in Bucuresti. Ce e drept, cei mai mari aveau 300 g.
- daspinningmaster
- utilizator constant
Vesnic pe malurile dambovitei sunt unditarii care prind mai mult sau mai putin. Pot sa-ti spun insa sigur ca akum 2 ani eu prindeam biban dupa biban intre grozavesti si lacul morii la vobler. Anul asta nu am fost pe dambovita decat la obleti si am prins obletoi.Paul scrie:Am si eu o intrebare pentru cei din Bucuresti:
se prinde ceva pe Dambovita? Am fost de cateva ori in Bucuresti si am vazut o multime de pescari prin Regie. Si vara dar si iarna.
toate bune
Re: Bibani si stiuci
Nu ne spui si noua locul daca nu este secret?cristian.ene scrie:La anunturi am pus o poza cu lanseta Cabela`s si bibanii pastrati dupa cateva ore de pescuit in Bucuresti. Pestii prinsi erau de vreo 4 ori mai multi. Si stiuci se gasesc totul e sa ii cauti si mergi la peste.
-
- veteran
Bibani de Bucuresti
E tareee , m-am intalnit cu Liviu pe lac, si am prins cateva suet de bibani care i-am eliberat. A fost distractie la greu dar am avut de invatat. Deh unii nici nu se uita la bibanii. Ei uite de la pastrav eu am coborit la biban si am avut ceva de invatat
. Am pastrat dor cativa.