Rapitori in apropriere de Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am sa va rog sa continuati cu informatiile despre Valea Vlasiei. Eu am fost, am trecut podul si am luat-o pe malul drept al baltii. Stuf, bradis si iar stuf. Nu tu ochiuri curate, nu tu barci, nu tu debarcader. Si eu am mers tot in urma unei discutii telefonice cu administratorul, in urma anunutului de pe alt site (anunt care acum bag seama ca a disparut). Pe partea stanga nu am remarcat nici un drum de acces cu masina, asa ca am apucat si eu spre alta directie.
Cat despre Valea Cociovalistea, unele din acumulari (ca de fapt asta sunt si Balotesti-Fieni, si Moara Vlasiei 2) mai au sigur ceva stiuci. Eu am prins frumusele, doua de 2.4kg. Problema este insa ca patronii, cel putin la una din balti, cand baga plasele sa scoata (zic ei) fitofagul, scot si cat mai multa stiuca pot, sa nu le distruga cateva kile din puietul pe care il baga primavara...
Cat despre Valea Cociovalistea, unele din acumulari (ca de fapt asta sunt si Balotesti-Fieni, si Moara Vlasiei 2) mai au sigur ceva stiuci. Eu am prins frumusele, doua de 2.4kg. Problema este insa ca patronii, cel putin la una din balti, cand baga plasele sa scoata (zic ei) fitofagul, scot si cat mai multa stiuca pot, sa nu le distruga cateva kile din puietul pe care il baga primavara...
- costica_fishing
- veteran
Valea Vlasiei
Nu este o balta foarte mare, dar este aproape de Bucuresti. Din DN-1, la dreapta la Balotesti, iar dupa ce se termina Moara Vlasiei, la vreo 3-4 km, prima intersectie la dreapta. De acolo, balta este pe partea stanga, la al doilea pod. taxa este de 200 de mii, si 300 de mii pentru barca. De preferat sa dati telefon inainte altfel riscati sa nu gasiti barca. Nu sunt decat 3-4 barci asa ca.. Telefonul este 0788238037 - dl IONICA.
Am luat stiuci, nu mari ( cea mai mare 3,5kg), insa trebuie sa aveti multa rabdare. Stiuca asta e salbatica si foarte- foarte precauta la orice miscare/zgomot.
FIR INTINS
nmmarine
Am luat stiuci, nu mari ( cea mai mare 3,5kg), insa trebuie sa aveti multa rabdare. Stiuca asta e salbatica si foarte- foarte precauta la orice miscare/zgomot.
FIR INTINS
nmmarine
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii
Valea Vlasiei
Micutule,
Iarta-ma frate ca am scris tarziu mesaju'. Ai dreptate, intersectia e in stanga.. iar pentru aia de 4.5kg nu pot decat sa ma oftic ca n-am fost eu la celalalt capat al lansetei.
Iarta-ma frate ca am scris tarziu mesaju'. Ai dreptate, intersectia e in stanga.. iar pentru aia de 4.5kg nu pot decat sa ma oftic ca n-am fost eu la celalalt capat al lansetei.
Nu uitati stiuca trebuie sa.. o prinzi.. fotografiezi..si da-i drumu', ca ai sa vrei sa pescuiesti si saptamana viitoare.. si tu, si altii.. si nepotii
Vorba unui coleg de forum" daca vrei sa mergi la pescuit, trebuie sa mergi la minim 100km departare de Bucuresti.
Duminica am fost cu un prieten pe Pantelimon 1 (Fundeni-Dobroiesti), rezultat: 3 bibani. Nu rezultatul a fost dezamagitor ci faptul ca pe la ora 8 cand am ajuns pe balta concesionari baltii tocmai scoteau 2 saci cu strapi(cca. 200-250g bucata). Cred ca in aceasta situatie incet-incet vom cauta locuri de pescuit prin alte tari!
Duminica am fost cu un prieten pe Pantelimon 1 (Fundeni-Dobroiesti), rezultat: 3 bibani. Nu rezultatul a fost dezamagitor ci faptul ca pe la ora 8 cand am ajuns pe balta concesionari baltii tocmai scoteau 2 saci cu strapi(cca. 200-250g bucata). Cred ca in aceasta situatie incet-incet vom cauta locuri de pescuit prin alte tari!
cred ca valea Dragoiesti ramane de departe balta care poate aduce satisfactii in ce priveste stiuca aproape de Bucuresti
sunt exemplare frumoase si multe fara doar si poate
nu mai departe de ieri am avut inca o data ocazia sa simt asta in fir
in ochiuri de apa am observat cate 6-7 stiuci considerabile ca marime
unde pui ca si mananca bine
pentru 300 pe zi la 35 de km aproximativ de Bucuresti e o solutie pentru o iesire ce are sanse destul de mari sa fie ok
fir intins
sunt exemplare frumoase si multe fara doar si poate
nu mai departe de ieri am avut inca o data ocazia sa simt asta in fir
in ochiuri de apa am observat cate 6-7 stiuci considerabile ca marime
unde pui ca si mananca bine
pentru 300 pe zi la 35 de km aproximativ de Bucuresti e o solutie pentru o iesire ce are sanse destul de mari sa fie ok
fir intins