Eu joi am pescuit 2h de pe mal.. De la 12 la 14..eram in trecere.. Iar vineri din barca.. De la 9 la 16..
Am prins de 2x mai mult joi de pe mal in 2h decat vineri din barca 7h..cu precizarea ca logic, din barca am avut accesla cotețe si au fost mai îmbrăcați pestii..
Rapitori in apropriere de Bucuresti
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
- junior
Re: Rapitori in apropriere de Bucuresti
Valeron
-CSPR-
-CSPR-
Valea Cociovalistea este cea mai mare teapa la pescuit rapitori de langa Bucuresti. Ion/Ionut, administratorul care alearga cu Loganul alb pe balta toata ziua si modifica taxa la stiuca dupa cum bate vantul pe balta s-a preocupat in primavara asta cu "recoltarea" a cel putin doua camioane de peste (crap chinezesc in mare parte dar si mai toata stiuca peste 500 de grame din balta). Pacat, pentru ca este o zona foarte frumoasa si cu potential mare pentru stiuca dar a ajuns pe mana unui analfabet care fura din toate pozitiile si mai este si de o nesimtire incredibila.
Lacul Varlaam, este la 25 km de Bucuresti si are cam tot ce inseamna rapitor, nu sunt exemplare foarte mari , media la stiuca este undeva la 2+kg , salaul la 1,5kg,bibanul la200g, cleanul la 0.7kg si avatul la 2kg dar este rar...nu exista somn.
Se pescuieste numai C&R si conditiile se gasesc pe siteul Lacului .
Se pescuieste numai C&R si conditiile se gasesc pe siteul Lacului .
Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam
Administrator Lacul Varlaam