Salau s-a prins si de pe mal asa cum ai intrebat tu toata vara , intre 1-3 kg e adevarat ca multi cu pestisor dar asta mai mult pt ca sunt putini cei care dau cu artificiale poate si din cauza ca plata pe balta e prohibitiva pt pescarii de rapitor.
Faptul ca la o tragere cu navodul se prind 10-15 buc de salau intre 3-6kg iar lacul e plin de strapazani ,aasta indica mult despre potentialul lacului pt.cei care se pricep si care nu isi dau cu parerea asa doar de dragul polemicii.De altfel sa sti ca in general locurile bune sunt tinute secret de majoritatea pescarilor si nu te astepta sa te ia vreunul si sa te duca pe tine special sa prinzi doar pt. a-ti capata bunavointa de a nu-l contrazice pe site
Eu daca am dat anumite amanunte despre locurile unde prind eu am facut-o pt. ca imi face placere sa vad mai multi pesc. cu artificiale cu care sa schimb pareri dar nu am vreo obligatie sa-i bag la vreunul pestele-n lanseta.Asa cum am spus f multi se feresc sa dea prea multe amanunte

Cosmin stie ca in general insista intr-o anumita zona(aproape doar acolo) unde trasaturile strapilor erau dese si ii dadeau de lucru dar cred ca alta ar fi situatia cand lacul ar fi batut mai des si cautate locurile unde stau si salaii adevarati (care sigur exista mai ales ca abunda de strapazani pe care nu i-a introdus nimeni)-pe Floreasca.
Ati amintit parca de IOR ...nu stiu care e situatia acum dar anul trecut la un concurs la care au participat multi pescari (si prieteni de ai mei ) ttoti umplusera aproape ''cate-o sacosa'' de stiuci de inebunise patronul ca a lasat sa se opreasca pestele prins.Cei care au fost atunci stiu intamplarea .Dupa acel concurs am auzit doar de partide slabe pe IOR
In orice caz Caldariusani mi se par ca o delta a bucurestiului mai ales ca are toate conditiile si toti pestii rapitori iar taxa nu e mare comparativ cu altele dar si acolo trebuie sa insisti si nu e obligatoriu sa-l omori de fiecare data .Eu unul l-am omorat anul asta

In orice caz baltile cu rapitor nu abunda in Buc. dar probabil daca ai timp si bani suficienti poti prinde cat sa te simti bine.Apropo as aminti si Mihailestiul pe care multi il ignora dar pe care am facut partide superbe atat la clean dar si la biban si stiuca atat cat mi-a permis timpul