Rapitori in apropriere de Bucuresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
TheFly
veteran
veteran

Re: Rapitori in apropriere de Bucuresti

Mesaj de TheFly » 11 Sep 2013, 18:30

patronul vrea sa scape de rapitor (conform declaratiilor personale la telefon) si inca tine pretul asta de 150 RON (intre noi fie vorba, peste media preturilor pentru crapari care planteaza pe alte balti in zona).

esti sigur ca e in toate mintile ? 150 ron partida de rapitori. Decat sa il ajut pe el sa scape de rapitor mai bine strang un ban gramada si fac o iesire la periprava.

sa o lase si el la 50-60 ron si poate ca in cateva luni scapa de rapitor si se procopseste si cu incasari mai mari.

e minte luminata asta, n-am ce zice ! :)

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 11 Sep 2013, 19:15

Ala de la Cociovalistea e un taran basit care merge pe japca. Daca tine bine, daca nu asta e. Si nici nu mai are peste cum se lauda, la cat peste s-a retinut si nema populari, macar asa de luat ochii. De doua sau trei ori am fost acolo si am ras putin de el cu taxa lui.

DanielD
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de DanielD » 17 Sep 2013, 21:16

Corect, taxa este aberanta, dar este una din putinele balti de langa Bucuresti unde eu am gasit stiuca. Acum inteleg de ce era socat ca eliberam pestii :).

mihaic
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mihaic » 02 Oct 2013, 20:36

DanielD scrie:Corect, taxa este aberanta, dar este una din putinele balti de langa Bucuresti unde eu am gasit stiuca. Acum inteleg de ce era socat ca eliberam pestii :).
Care este balta, stanga sau dreapta podului cum vii dintre Moara Vlasiei?

DanielD
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de DanielD » 05 Oct 2013, 16:29

Pe stanga. Pe dreapta nu am incercat - cred ca este alta bata cu alta administratie. Dar trebuie sa mergi pana aprope de capat pentru rapitor cam 1,5 km de la intrare. Imediat langa intrare sunt pescari de stationar si cred ca si peste mai putin. Am prins o singura stiuca acolo in 3-4 ore.

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Robert517 » 04 Noi 2013, 12:44

Vreo balta (Valea Argovei , Gostilele ..??..) unde sa pot pescui la rapitori (biban macar daca nu salau) de pe mal ...... , aproape de locul de parcare - e vacanta si ala micu' vrea la pescuit...
Sau alta sugestie aproape de Bucuresti ???

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 04 Noi 2013, 13:38

Sangov.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 04 Noi 2013, 15:01

Parcul Carol...gasesti bibani si, poate, cate o stiuca ratacita. E ideal ptr un copil ;)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Robert517
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Robert517 » 04 Noi 2013, 19:54

Nemernic scrie:Parcul Carol...gasesti bibani si, poate, cate o stiuca ratacita. E ideal ptr un copil ;)
Multumesc ..astai chiar in drumul meu (fac naveta la Giurgiu :wallbash: ...din cand in cand) sigur o sa-l incerc !
Da ...pe baltile astea vestite gen Valea Argovei , Gostilele... chiar nu se poate pescui de pe mal (cu folos :D ) , ma gandesc ca ar trebui sa aiba densitate mai mare de rapitori ca deh sunt piste de concurs bla bla bla....

Daniel1m
junior
junior

Mesaj de Daniel1m » 05 Noi 2013, 20:03

Robert517 scrie:
Nemernic scrie:Parcul Carol...gasesti bibani si, poate, cate o stiuca ratacita. E ideal ptr un copil ;)
Multumesc ..astai chiar in drumul meu (fac naveta la Giurgiu :wallbash: ...din cand in cand) sigur o sa-l incerc !
Da ...pe baltile astea vestite gen Valea Argovei , Gostilele... chiar nu se poate pescui de pe mal (cu folos :D ) , ma gandesc ca ar trebui sa aiba densitate mai mare de rapitori ca deh sunt piste de concurs bla bla bla....
salut
poti sa incerci buturugeni magura, dac prinzi o zi buna poti sa prinzi 1-2-3 stiuci, mai intra cateva marlite, ai activitate. malul este curat, la nivelul apei si se poate pescui pe o lungime mare, ideal de mers cu un copil

Scrie răspuns