Rapitori in apropriere de Bucuresti
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Fratilor!
Ma lasati cu sutele de bibani!!!
Daca vorbiti de Tineretului +IOR nu sunt in amandoua adunati 500 de bibani!
Am urmarit de cateva ori spiner-ii care se invarteau in jurul lacului(atat Tineretului cat si IOR) si nu am vazut nici un tzac!
NU neg ca ar fi peste in ambele lacuri si ca daca te chinui poti sa aburesti o marlita si 2 bibani dupa o zi de pescuit...., dar hai sa fim seriosi!!!!
Ma lasati cu sutele de bibani!!!
Daca vorbiti de Tineretului +IOR nu sunt in amandoua adunati 500 de bibani!
Am urmarit de cateva ori spiner-ii care se invarteau in jurul lacului(atat Tineretului cat si IOR) si nu am vazut nici un tzac!
NU neg ca ar fi peste in ambele lacuri si ca daca te chinui poti sa aburesti o marlita si 2 bibani dupa o zi de pescuit...., dar hai sa fim seriosi!!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- veteran
Bibani de mahala
Bibanul trebuie protejat pentru ca a ajuns un peste rar se pare, ca orice alt peste. Nu e un loc secret il stiu sufiicenti pescari, oricum acum se raceste si se strange in gropi. Deja frigul l-a anesteziat un pic , bine ca se incalzeste.
Incercati pe Herastrau sau Floreasca nu sunt top, dar se prinde mai pica si un salau printre strapi,pe care e bine sa-i eliberati.
Nu se spune, pentru ca se poate produce genocid. In orele bune si in unele locuri, se puteau scoate lejer 30-50 bibani pe ora, de catre cunoscatori. Intr-un super loc puteai sa scoti binisor si peste 60 pe ora, adica mai mult de unul pe minut tinand cont ca unlanseu de 10m era la distanta.
3 partide am prins peste 500 de bibani, duminica a murit cu frigul si noi la fel.
Martori RoughyBoy si Liviu V.
Incercati pe Herastrau sau Floreasca nu sunt top, dar se prinde mai pica si un salau printre strapi,pe care e bine sa-i eliberati.
Nu se spune, pentru ca se poate produce genocid. In orele bune si in unele locuri, se puteau scoate lejer 30-50 bibani pe ora, de catre cunoscatori. Intr-un super loc puteai sa scoti binisor si peste 60 pe ora, adica mai mult de unul pe minut tinand cont ca unlanseu de 10m era la distanta.
3 partide am prins peste 500 de bibani, duminica a murit cu frigul si noi la fel.
-
- veteran
Jeliboane
Vezi poza atasata la lanseta custom made Cabela`s xxx Eagle IM6 2.65 m e de duminica trecuta cand a mers excelent. A prins bine si sotia lui Adi care nici nu stia sa lanseze
, da stia sa miste jelibonul
.

Re: Bibani de mahala
Asa este!!!!cristian.ene scrie:
- vijelie
- veteran
pai sa le luam in ordine...liviu_v scrie:In Bucuresti.....pe oricare dintre lacuri!
-ene merge cam cel mai mult pe Mihailesti dar vad ca a omis sa zica de clean deci poate nu este asta locul...
-pe tineretului acolo se prinde stiuca si biban
-pe ior la fel
cam asta este lista
sau daca este fara taxa merge pe groapa lui ceausescu de la big berceni unde se prinde stiuca si biban moca

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- vijelie
- veteran
Re: Jeliboane
asta este reclama la vergile pe care le vinzi sau la locul de pescuit?cristian.ene scrie:Vezi poza atasata la lanseta custom made Cabela`s xxx Eagle IM6 2.65 m e de duminica trecuta cand a mers excelent. A prins bine si sotia lui Adi care nici nu stia sa lanseze, da stia sa miste jelibonul
.

PS. pe caldarusani unde mergeai dupa somn la lingura nu prea mai trage.

- vijelie
- veteran
Re: Bibani de mahala
cine crede.............................cristian.ene scrie:Bibanul trebuie protejat pentru ca a ajuns un peste rar se pare, ca orice alt peste. Nu e un loc secret il stiu sufiicenti pescari, oricum acum se raceste si se strange in gropi. Deja frigul l-a anesteziat un pic , bine ca se incalzeste.