Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
citizenics
utilizator constant
utilizator constant

Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES

Mesaj de citizenics » 19 Apr 2013, 08:33

Am dat cu toate nalucile din trusa insa am prins doar un avat de 10 cm la un mepps nr. 1 argintie. Muresul este inca destul de umflat si fara vizibilitate prea buna in apa (zona Reghin). Nu prea am vazut miscare pe apa. In schimb am prins din nou o marla pe o balta ramasa in urma excavatiilor la un mepps nr. 2 FT, pe inserate. Maine sper sa fac o noua iesire.

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 19 Apr 2013, 13:38

Mai stiti ceva balti cu clean (cit de cit mult)prin judetul Mures?

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 19 Apr 2013, 16:37

Am iesit si eu azi vreo 3 ore pe Mures. Miscare aproape 0, doar 2-3 rapiri timide la suprafata. Un singur atac pe un vobler alb cu rosu de 4 cm. Apa e destul de mare si murdara, vizibilitate circa 10 cm.

citizenics
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de citizenics » 20 Apr 2013, 19:46

Eu personal nu cunosc nici o balta cu rapitori cat de cat nici macar privata. Poate imi dati un pont....
In alta ordine de idei am fost pentru prima data pe Lut intre Breaza si Voivodeni, locuri de un pitoresc aparte, balarii cate vrei + voblere lasate prin tufe. Am incercat la clean, atacuri vreo 3 am avut doar la un strike pro de vreo 2 cm rosu, capturi niciuna :headbash: . Pe voblere de tip insecta nici o actiune. Pt. prima data am simtit nevoia unui bat de 1.80 (am dat cu 2.10). Si tot pentru prima data am vazut un pescarus albastru.... cu siguranta inspre vara o sa revin.

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 22 Apr 2013, 15:45

Pe Lut n-am facut nici eu mare brinza.Mult mai in regula e Niraj sau Tirnave.Nu stiu cum e pe Gurghiu.Cindva era plin de clean.
Balti cu rapitor ar fii bratul mort de la Ludus(plin de rapitor VERSAT),baltile de la intrarea in Iernut,peste Mures(drumul spre Oarba-am prins avat,este o gramada;posibil sa fie si stiuca),fostul brat mort al Nirajului la Miercurea Niraj(are niste cleni destul de amariti dar te distrezi cind nu ai unde pescui)

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 22 Apr 2013, 16:42

agabi scrie:Pe Lut n-am facut nici eu mare brinza.Mult mai in regula e Niraj sau Tirnave.Nu stiu cum e pe Gurghiu.Cindva era plin de clean.
Balti cu rapitor ar fii bratul mort de la Ludus(plin de rapitor VERSAT),baltile de la intrarea in Iernut,peste Mures(drumul spre Oarba-am prins avat,este o gramada;posibil sa fie si stiuca),fostul brat mort al Nirajului la Miercurea Niraj(are niste cleni destul de amariti dar te distrezi cind nu ai unde pescui)
Nu cunosti regimul de pescuit pe baltile de pe drumul spre Oarba? Sunt ale cuiva? Cat e taxa?

citizenics
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de citizenics » 22 Apr 2013, 20:20

Eu pescuiesc mult pe Mures in zona Reghin. Baltile acelea sunt cam departe de mine. O partida memorabila la clean am avut anul trecut pe Mures la Rusii Munti cand am prins din acelasi loc vreo 20 de cleni intr-o ora. Clean mare este si in zona Ideciu dar se braconeaza foarte mult. Din vorbele pescarilor locali si pe Lut ar fi clean mare. Insa cleanul acum nu prea ataca. La vara cred ca altfel se pune problema.

AdrianI
senior
senior

Mesaj de AdrianI » 23 Apr 2013, 09:16

Razvan V. scrie:
agabi scrie:Pe Lut n-am facut nici eu mare brinza.Mult mai in regula e Niraj sau Tirnave.Nu stiu cum e pe Gurghiu.Cindva era plin de clean.
Nu cunosti regimul de pescuit pe baltile de pe drumul spre Oarba? Sunt ale cuiva? Cat e taxa?

Daca te referi la cele imediat dupa pod, cea de pe dreapta este cu taxa , anul trecut era 35 ron pe toata ziua si 20 pe juma' de zi. Este stiuca, avat si salau, dar nu stiu cat de mult. Am luat anul trecut stiuca de 5 kg acolo.
Cea din stanga este libera dar nu stiu daca are ceva peste. Am vazut cea pescari acolo dar la stationar, si pe nimeni sa prinda ceva.

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 23 Apr 2013, 11:42

AdrianI scrie:
Razvan V. scrie:

Daca te referi la cele imediat dupa pod, cea de pe dreapta este cu taxa , anul trecut era 35 ron pe toata ziua si 20 pe juma' de zi. Este stiuca, avat si salau, dar nu stiu cat de mult. Am luat anul trecut stiuca de 5 kg acolo.
Cea din stanga este libera dar nu stiu daca are ceva peste. Am vazut cea pescari acolo dar la stationar, si pe nimeni sa prinda ceva.
Mersi

vel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vel » 29 Apr 2013, 14:59

Salutare!

Cum e Nirajul ?
Care aveti drum peste el, v-as ruga sa postati un mic status.

Multumesc!
Thumbs up for C'n'R

Scrie răspuns