Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
Am fost zilele astea pe la Voivodeni,pe la lacul de la iesirea spre Breaza.Interesant lac dar culoarea lui este descurajanta.Tulbureeee...Am inteles ca asa e tot timpul din cauza milului de pe fund si pt ca nu a fost veci curatat.Are vreo15-20 cm vizibilitate.Cum se prinde cleanul pe tulbureala asta la spining?Ati prins careva?...si cu ce?Eu eram doar in trecere,fara scule si m-am oprit un pic de curios..
Totusi sa nu uitati, ... inca "suntem in prohibitie" !Razvan V. scrie:Muresul e numa bun![]()
![]()

Victor,parca tu ai fost anul trecut pe la Voivodeni si spuneai ca apa era limpede?..lamureste-ma un pic..ma auzi?..Victoreeee..agabi scrie:Am fost zilele astea pe la Voivodeni,pe la lacul de la iesirea spre Breaza.Interesant lac dar culoarea lui este descurajanta.Tulbureeee...Am inteles ca asa e tot timpul din cauza milului de pe fund si pt ca nu a fost veci curatat.Are vreo15-20 cm vizibilitate.Cum se prinde cleanul pe tulbureala asta la spining?Ati prins careva?...si cu ce?Eu eram doar in trecere,fara scule si m-am oprit un pic de curios..
agabi scrie:Victor,parca tu ai fost anul trecut pe la Voivodeni si spuneai ca apa era limpede?..lamureste-ma un pic..ma auzi?..Victoreeee..agabi scrie:Am fost zilele astea pe la Voivodeni,pe la lacul de la iesirea spre Breaza.Interesant lac dar culoarea lui este descurajanta.Tulbureeee...Am inteles ca asa e tot timpul din cauza milului de pe fund si pt ca nu a fost veci curatat.Are vreo15-20 cm vizibilitate.Cum se prinde cleanul pe tulbureala asta la spining?Ati prins careva?...si cu ce?Eu eram doar in trecere,fara scule si m-am oprit un pic de curios..
asa e mai tot timpul apa aia,da-i la clean linistit ca intra la rotative,baga si voblere ca sigur o sa prinzi,vreau sa merg la o partida de crap acolo in curand,dar nu-ti fa probleme din cauza apei,dute si rupe=i :>
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- citizenics
- utilizator constant
Venind dinspre Breaza spre Voivodeni pe ce parte e lacul? E departe de drumul principal? E cu taxa?
Daca mergi de la Breaza,chiar inainte de a ajunge la tabla de intrare in Voivodeni drumul trece peste un pod cu balustrade metalice.Cum treci podetul se face un drum de pamint la dreapta.Mergi vrea300-400 de metri si vezi balta pe dreapta(e un gard de sirma la intrare)Taxa am inteles ca ar fii 35 pe zi,20pe jumatate.Cred ca se plateste la o casuta aflata in zona barajului.Astea sint amanunte aflate de la citiva pescari de pe mal.Repet:balta e super,locul izolat,foarte frumos dar apa descurajant de tulbure.Poate ajung sa dau si eu o pescuiala pe acolo
- citizenics
- utilizator constant
Mersi pt. detalii. Incerc sa ajung saptamana viitoare la balta de la Voivodeni.
In alta ordine de idei, ieri am fost la Sincrai , la "Balta verde" cred ca-i zice, (apa chiar era verde fara vizibilitate) 15 lei /6 ore C&R sau 20 lei/6 ore cu retinere 1kg. Zice-se ca ar fi stiuca, eu nu am prins. Am avut vreo 2 atacuri puternice nu inteleg de ce nu s-a agatat la oscilanta de 12 g. Dupa ce valuri facea pe apa ma intreb daca nu era somn. Eu nu prea am vazut atacuri de somn. In schimb la pestisor un pescar a luat un somotei de 1 KG. Oricum recomand bat de cel putin 2.40 deorece cu 2.10 nu prea am reusit sa lansez in zona unde era galagie in apa.
In alta ordine de idei, ieri am fost la Sincrai , la "Balta verde" cred ca-i zice, (apa chiar era verde fara vizibilitate) 15 lei /6 ore C&R sau 20 lei/6 ore cu retinere 1kg. Zice-se ca ar fi stiuca, eu nu am prins. Am avut vreo 2 atacuri puternice nu inteleg de ce nu s-a agatat la oscilanta de 12 g. Dupa ce valuri facea pe apa ma intreb daca nu era somn. Eu nu prea am vazut atacuri de somn. In schimb la pestisor un pescar a luat un somotei de 1 KG. Oricum recomand bat de cel putin 2.40 deorece cu 2.10 nu prea am reusit sa lansez in zona unde era galagie in apa.
-
- utilizator constant
Pe "Balta Verde" acele atacuri au fost probabil niste crapi. Eu am pescuit acolo de doua ori, mai mult la gume si de fiecare data am prins avut mai multa "atacuri" am si agatat un crap mai frumos. La prima iesira am prins doua stiuci 1,5 si 2,5 kg la a doua nimic.
- citizenics
- utilizator constant
Daca agatam un crap (la Balta verde) era ok. Macar aveam activitate.
Ieri am fost din nou pe Lut sa-mi testez UL-ul. Am pescuit cu Salmo Tiny si cu mepps nr. 1 da de ataca mai sanatos vreun clean. Numai ciupituri din partea clenilor, noroc cu o stiuca de 1KG care a atacat hotarat rotativa. Am reusit sa o scot desi nu aveam struna. Cu greu mi-am convins copilul sa-i dea drumul inapoi. Deci pe Lut cam trebuie folosita struna (am inteles ca se prinde stiuca frecvent mai ales la pestisor). Sper sa ajung si pe balta de la Voivodeni.
Ieri am fost din nou pe Lut sa-mi testez UL-ul. Am pescuit cu Salmo Tiny si cu mepps nr. 1 da de ataca mai sanatos vreun clean. Numai ciupituri din partea clenilor, noroc cu o stiuca de 1KG care a atacat hotarat rotativa. Am reusit sa o scot desi nu aveam struna. Cu greu mi-am convins copilul sa-i dea drumul inapoi. Deci pe Lut cam trebuie folosita struna (am inteles ca se prinde stiuca frecvent mai ales la pestisor). Sper sa ajung si pe balta de la Voivodeni.