contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
citizenics
- utilizator constant

Salutare!
Ieri am ajuns pe balta de la Voivodeni. Atatia serpi n-am vazut nici la gradina zoologica. Clean insa n-am vazut. Am data cu rotative in special deorece nu prea era vizibilitate in apa. Paznicul baltii mi-a spus ca este clean mare (am vazut si vreo doua atacuri serioase) si ca nu exista alt rapitor, dar ca nimeni n-a luat clean la artificiale in ultimii vreo doi ani (s-a prins zicea el la musca pe montura buldo). Crapi sunt, cineva tocmai a prins unul de 3 KG si a zis ca vreo 2 nu a putut sa-i scoata. Poate mai incercati careva cu artificiale si veti avea succes, chiar sunt curios.
Fir intins.
-
Razvan V.
- veteran

Si pe malul Muresului sunt foarte multi serpi si destul de mari, nu stiu de unde naiba au aparut, anu trecut nu erau atatia
-
agabi
- veteran

Este cineva care a pescuit (cu succes) mai des in defileul Muresului in ultimii ani?
-
dodo12
- utilizator constant

Buna,as avea nevoie de ajutorul pescarilor de somn,ar trebuii scoase dintr-un lac privat mai multe exemplare.Care ar avea timp sa lase un mesaj privat.multumesc
-
citizenics
- utilizator constant

Ieri a fost prima data cand am avut miscare cat de cat pe Mures anul acesta (zona Gornesti) desi apa nu era limpede. Am prins 4 cleni (mici) si un biban, fiul meu un avatel toti la mepps nr. 1 argintie care se pare ca e naluca buna la toate (anul trecut am luat cu ea si vreo 3 stiuci). La o rotativa mai mare, galbena si antica varul meu a luat un clean de vreo 700 g.
Sper sa ajung si eu pe defileul Muresului anul acesta, am ochit o cabana de inchiriat chiar pe malul apei.

-
kzoli
- veteran

La stiuca meppsurile bune sunt de la nr.3 in sus ... nalucile "universale" dupa 7 iunie ...
-
Razvan V.
- veteran

Tocmai ce am venit de la bunica de la Zau. Erau pe apa doi baieti intr-o barca, dar erau prea departe de mal ca sa ii intreb daca o prins ceva. Daca sunt pe aici, poate ne spun si noua cum de au avut voie sa intre, cat au platit si daca au prins.
-
citizenics
- utilizator constant

Zoli, ai intr-un fel dreptate. Oricum cele mai multe stiuci pe Mures le-am luat cu echipament de clean. Si cel mai mare clean l-am luat cu echipament de stiuca. Mentionez ca anul acesta am retinut un singur peste, o stiuca luata pe o balta si aia pt. ca s-a intors burta in sus la eliberare si nu si-a revenit. Restul sunt in apa.
In alta ordine de idei cea mai halucinanta partida de pescuit am avut-o prin februarie cand pe o portiune de un km
erau vreo 20 de braconieri la agatat si nu-mi gaseam locul printre ei ca sa arunc si eu fiind singurul pescar.... Din pacate se braconeaza la greu, s-au luat scobari (si nu numai) de pe Mures cu sacii primavara asta...
-
kzoli
- veteran

La Zau doar "unii"au voie sa intre pe apa ... "omul de rand"poate pescui doar de pe mal ...
Cat despre cleni in aceasta perioada prefer sa nu ies la pescuit mai ales in zone "unde stiu" ca am sanse mari sa prind si altceva decat stiuca... iar ceea ce priveste braconajul, din pacate toate lumea stie de acest fenomen si " o accepta"...
-
Zamfi
- veteran

Aia de pe Zau nu erau cumva la plantat pentru crap? Pentru ca la spinning...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.