Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fdata
junior
junior

Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES

Mesaj de fdata » 06 Iun 2013, 15:55

Muresu` e tot rosu?..

AdrianI
senior
senior

Mesaj de AdrianI » 06 Iun 2013, 15:56

Ai alternative Zetea si Bezid. Muresul nu cred ca va fi practicabil, in special la clean.

citizenics
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de citizenics » 06 Iun 2013, 16:10

Dar cabana e inchiriata .... si e pe malul apei la Stanceni. Ieri mi-am cumparat hornet-uri si mepps-uri mici :headbash:

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 07 Iun 2013, 14:58

du-te fa un pastrav pe Ilva la Lunca Bradului...

citizenics
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de citizenics » 09 Iun 2013, 18:02

M-am intors de la Stanceni. Pe Mures nu se poate pescui. Am dat o fuga pe Ilva. Apa curata, debitul marit, zona superba. Am aruncat de cateva ori fara succes(am prins un singur pastrav pana acum da pe Mures), cred ca nici prea ma pricep la pastrav. Un pescar ce pescuia la musca a spus ca nu a prins nimic. Avea abonament anual zicea el de 250 lei.
Am auzit din nou povesti cu lostrita pe Mures oare cand o sa prin si eu una :D.
Fir intins!

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 10 Iun 2013, 14:32

Merita sa mai mergi pe Ilva,cit de amonte poti.Sint niste animale de pastravi!...Nu-i obligatoriu sa-i si prinzi :) ,locul oricum merita si numai vizitat
La lostritele din defileul Muresului poti sa visezi...De obicei se prind primavara la agatat ,pe linga mal,cind se adapostesc de apa mare...nu incurajez stilul...La imperechere mai urca pe afluenti si se vad uneori in bulboane-le tradeaza culoarea rosiatica,de nunta...asta-i momentul cind sint vinate cu pusca...te crucesti..

citizenics
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de citizenics » 15 Iun 2013, 20:00

Pai nu mai pescuieste nimeni prin zona? Sau eu sunt cel mai "vorbaret"...Riscam ca topicul asta sa devina un fel de jurnal de-al meu :D si chiar n-as vrea! :headbash:
Azi am tras o raita pe Mures si pe Gurghiu. Am coborat pe Mures de la Ideciu de Jos pana la varsarea Gurghiului in Mures si am urcat un pic si pe Ghurghiu. Rezultatul: 5 cleni. Cei mai mari i-am luat pe Gurghiu. Apa pe Mures e murdara, pe Gurghiu e mai curata. Am pescuit in special pe langa maluri. Naluca prinzatoare a fost din nou un hornet de 2.5 cm sinking. Gurghiul chiar cred ca are potential, maine s-ar putea sa incerc zona barajului (in apropiere de Solovastru am inteles), n-am fost niciodata pe acolo.
Fir Intins!

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 15 Iun 2013, 20:26

Eu am iesit joi cam o ora jumate. Muresu era mega explodat, asa curent puternic eu nu am mai prins pe Mures, nici cand era mai mare decat acum. Nici un vobler nu mi-o placut cum functiona, dat fiind ca nu am chestii mai grele de 16 grame.
In consecinta m-am mutat pe o "baltoaca", fostul traseu al Muresului, apa tot puscata, si, ca niciodata, nici macar o rapire la suprafata, nici o miscare, nimic, zero, pauza.

Per total iesirea a fost benefica pentru plamani si mai putin benefica pentru restul corpului, in sensul ca tot m-am zgariat/lovit/julit, plus ca am ratat la limita o baie :))

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Iun 2013, 21:20

Razvane sa inteleg ca vine Muresul mare de sus? Ca la noi e pe scadere ...Merci.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 15 Iun 2013, 22:19

Ca Muresul creaza "dependenta", te'inteleg :wink: ...dar ca tu ai in alternativa si Radestiul :wink:.... si te "plangi" :?: ...Ne'multumitule :wallbash: :respekt: :respekt:

Scrie răspuns