Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- citizenics
- utilizator constant
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
Muresul e in scadere....cel putin la Reghin.
- citizenics
- utilizator constant
Ce regim de pescuit are Gurghiul?citizenics scrie:Pai nu mai pescuieste nimeni prin zona? Sau eu sunt cel mai "vorbaret"...Riscam ca topicul asta sa devina un fel de jurnal de-al meusi chiar n-as vrea!
![]()
Azi am tras o raita pe Mures si pe Gurghiu. Am coborat pe Mures de la Ideciu de Jos pana la varsarea Gurghiului in Mures si am urcat un pic si pe Ghurghiu. Rezultatul: 5 cleni. Cei mai mari i-am luat pe Gurghiu. Apa pe Mures e murdara, pe Gurghiu e mai curata. Am pescuit in special pe langa maluri. Naluca prinzatoare a fost din nou un hornet de 2.5 cm sinking. Gurghiul chiar cred ca are potential, maine s-ar putea sa incerc zona barajului (in apropiere de Solovastru am inteles), n-am fost niciodata pe acolo.
Fir Intins!
De ce asociatie apartine ca nu e al celor de la AJVPS Mures.
Nu am fost pe Gurghiu, cum e de la varsare in mures de la Reghin in sus?
- citizenics
- utilizator constant
Exista o asociatie de pescuit si vanatoare "Valea Gurghiului", cred ca de ei apartine. Dar ei sunt interesati mai mult de vanatoare. Daca pescuiesti de la varsarea in Mures pana in Solovastru, nu cred sa aiba nimeni treaba cu tine.
In mod normal pe Gurghiu poti sa pescuiesti din apa cu cizme pana in sold. Ieri era umflat si tot am reusit sa-l trec dintr-o parte in alta. N-am reusit sa pun un link dar daca te uiti cu streetview pe Reghin str. Garii si urci in sus spre Ideciu de jos la un moment dat ai panorama de pe podul de pe Gurghiu si poti sa-ti faci o idee. Mai multe detalii nu-ti pot da deoarece ieri am pescuit prima data pe Gurghiu.
In mod normal pe Gurghiu poti sa pescuiesti din apa cu cizme pana in sold. Ieri era umflat si tot am reusit sa-l trec dintr-o parte in alta. N-am reusit sa pun un link dar daca te uiti cu streetview pe Reghin str. Garii si urci in sus spre Ideciu de jos la un moment dat ai panorama de pe podul de pe Gurghiu si poti sa-ti faci o idee. Mai multe detalii nu-ti pot da deoarece ieri am pescuit prima data pe Gurghiu.
Tica ...Eu astept Muresul mare! Si anul asta chiat nu ma plang...ticairlandezu scrie:Ca Muresul creaza "dependenta", te'inteleg...dar ca tu ai in alternativa si Radestiul
.... si te "plangi"
...Ne'multumitule
![]()
![]()
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nu era la un nivel extraordinar, dar curgea foarte rapid. Din ce am vazut de la inaltime, de pe pod, o inceput sa scadaZamfi scrie:Razvane sa inteleg ca vine Muresul mare de sus? Ca la noi e pe scadere ...Merci.
Cum e Muresul la culoare mai in sus de Tg-Mures?
La Tg. Mjures e cafea, mai rau ca ieri dimineata, dar nu a crescut vizibil dupa ploaia de ieri.
mai bine nu intrebam...
- citizenics
- utilizator constant
Aseara Muresul era dezastru la Reghin cu toate ca in zona nu a plouat. Am urcat din nou de pe Mures pe Gurghiu, am luat in 2 ore 3 cleni, 1 avatel si biban cu acelasi hornet de 2.5 cm sinking
.