Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
sa umplut zau (cu apa)? cat e taxa acum? as da o tura maine daca tot iasa soarele 

am fost...apa e in crestere, taxa e in crestere(30 de lei) si salai cat palma tot in crestere! 

Pe la Taureni nu ai fost?Multumesc.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nu,poate weekendul urmatorZamfi scrie:Pe la Taureni nu ai fost?Multumesc.

Tocmai vin de la pescuit, vorba vine pescuit, o fost mai mult o plimbare cu bagaj in spate
) Muresul e extrem de jegos, dar la un nivel mai mult decat acceptabil, dupa mine chiar nivelul normal. Atacuri pauza, rapiri la suprafata pauza. Inca vin gunoaie de sus. Iar ca o concluzie, stiti si voi zicala, APA TRECE, GUNOAIELE RAMAN!!

Salut.De balta de la Voivodeni stiti ceva Am auzit ca ar fii clean...Ati pescuit careva la clean pe acolo?
Eu am avut anul trecut doua tentative dar nereusite la Voivodeni. In ambele cazuri am prins apa fie tulbure de la ploi fie de la vegetatie. Dupa ce da vegetatia si caldura apa isi pierde foarte mult din limpezime. In rest, clean este acolo destul.
Anume pt clean ai fost?Stii pe cineva sa fii prins la spining?
Da eu am fost pentru clean.
Din din ceea ce am auzit anterior vizitelor mele acolo s-a prins clean dar la musca vara. Eu cred ca pina nu da vegetatia se poate pescui dar depinde da ploi. Este un parau care alimenteaza lacul si daca ploua si vine paraul mare , il tulbura. In rest dupa ce da vegetatia se inverzeste apa si sansele scad foarte mult.Acum s-ar putea sa fie un moment bun din punct de vedere al apei dar sincer nu cred ca inceput sa manance cleanul.
Din din ceea ce am auzit anterior vizitelor mele acolo s-a prins clean dar la musca vara. Eu cred ca pina nu da vegetatia se poate pescui dar depinde da ploi. Este un parau care alimenteaza lacul si daca ploua si vine paraul mare , il tulbura. In rest dupa ce da vegetatia se inverzeste apa si sansele scad foarte mult.Acum s-ar putea sa fie un moment bun din punct de vedere al apei dar sincer nu cred ca inceput sa manance cleanul.
A iesit careva pe Mures? Cum e apa? Cleanu, avatu mananca?