Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
Anu trecut, sau acum 2 ani, nu mai stiu sigur, la noi plutea o vaca pe Mures
)

Viermusi proaspati, direct de la sursaRazvan V. scrie:Anu trecut, sau acum 2 ani, nu mai stiu sigur, la noi plutea o vaca pe Mures)

Tocmai am venit de pe malul Muresului. Vremea e calduta, 5 grade, dar adie un vant care sporeste senzatia de frig. Nu ii problema, se poate sta. Daca dadeam cu mono stateam mai mult, dar asa... textilul ingheata si taie la deget. Apa ii foarte mare, jegoasa (nu se vad ancorele la vobler), nici un atac.
Aici incepe sa "limpezeasca" fata de ieri, insa bate un vant .... la fiecare a doua lansare trebuia sa curet inelele de gheata... 

cum se prezinta muresul in zilele astea s-a mai limpezit? avatul oare cand isi da drumul?
Apa e destul de rece, azi avea 5 grade pe sonar la - 0.8-1 m... culoarea e destul de ok insa pestii sunt apatici.paul_pike scrie:cum se prezinta muresul in zilele astea s-a mai limpezit? avatul oare cand isi da drumul?
- citizenics
- utilizator constant
Am iesit pe Mures zona Reghin. Demult nu l-am vazut asa mare. Apa este tulbure. Ceva miscare era pe la suprafata in apa mai lina pe langa maluri. Cred ca era podut. Am dat cu rotative si oscilante degeaba. Am incercat si pe ceva balti formate pe langa Mures in urma excavatiilor. Nici o actiune. Mai asteptam...
La ce ploi au fost aseara si azinoapte nici nu e de mirare... parca 15 l/mp ...

- citizenics
- utilizator constant
La ce vreme se anunta in aprilie cred ca pe Mures nu o sa pescuim nici macar la stiuca. Ar fi vreo balta in zona Tg. Mures, Reghin cu ceva rapitor ? Faragau vi se pare o solutie? Am fost o data si nu am putut pescui de cei care au cate 4 bete cu momeala vie.
La Faragau in iarna aceasta au murit din lipsa de oxigen sau din cauza unei otraviri o gramada de pesti, stiuci, somni, salai, si o gramada de crepi cteno fitofagi ... pe facebook erau si mai sunt si acum o gramada de poze... am fost si eu de cateva ori si era un peisaj demn de "filmele hitchkook " hoituri de la 3-5 kg pana la 18 ba chiar si 26 kg prinse in gheata devorati pe jumatate de ciori si rozatoare...
La Bala cica se prinde biban si strapazan... pe mures deocamdata pauza la pescuit, cu toate aceasta recomand tuturor cate o plimbare pe malul apei, ca "braconierii sa nu aiba liniste". O poza doua si un apel la 112, poate salva cativa pesti!
La Bala cica se prinde biban si strapazan... pe mures deocamdata pauza la pescuit, cu toate aceasta recomand tuturor cate o plimbare pe malul apei, ca "braconierii sa nu aiba liniste". O poza doua si un apel la 112, poate salva cativa pesti!