Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
LA MULTI ANI !!!! 

La multi ani dragi prieteni mureseni !
Vad ca e tot mai greu sa porti o discutie pe rapitori, indiferent de subiect.
Cu atat mai mult cu cat vrei sa stii ce se intampla in zona ta, am decis alaturi de colegii mei sa facem un loc de intalnire al pescarilor mureseni.
Incepand din Decembrie am lansat Forumul Pescarilor Mureseni : www.pescuitmures.ro/forum
In speranta ca ne putem expune mai ordonat ideile si impresiile despre partidele de pescuit, ne vedem pe forum
Vad ca e tot mai greu sa porti o discutie pe rapitori, indiferent de subiect.
Cu atat mai mult cu cat vrei sa stii ce se intampla in zona ta, am decis alaturi de colegii mei sa facem un loc de intalnire al pescarilor mureseni.
Incepand din Decembrie am lansat Forumul Pescarilor Mureseni : www.pescuitmures.ro/forum
In speranta ca ne putem expune mai ordonat ideile si impresiile despre partidele de pescuit, ne vedem pe forum

nici o miscare nimik?
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Stie cineva cum merge pescuitul pe la Mintia?
As vrea sa merg anul acesta la pescuit la pescuit pe acele "meleaguri". La ce sa ma astept?
As vrea sa merg anul acesta la pescuit la pescuit pe acele "meleaguri". La ce sa ma astept?
La Mintia e ...apa calda ,asa ca poti pescui cu rezultate cred eu bunicele si acum.De la Mintia in jos insa locurile sunt superbe! Vetel,Branisca, Gurasada ...Sau cel putin asa mi le amintesc eu ca am ceva vreme de cand nu am mai pescuit pe acolo...Un lucru e sigur (indiferent de ce ar putea spune altii) :este mai mult peste aval de Mintia ca pe la noi! Si Muresul este un pic diferit ...mai lat ,prunduri multe ,repezisuri frumoase ...Mi-e dor si mie de zona aia deoarece pur si simplu pe acolo am copilarit ... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Receptionat! Se pare ca vizita devine iminenta!Zamfi scrie:La Mintia e ...apa calda ,asa ca poti pescui cu rezultate cred eu bunicele si acum.De la Mintia in jos insa locurile sunt superbe! Vetel,Branisca, Gurasada ...Sau cel putin asa mi le amintesc eu ca am ceva vreme de cand nu am mai pescuit pe acolo...Un lucru e sigur (indiferent de ce ar putea spune altii) :este mai mult peste aval de Mintia ca pe la noi! Si Muresul este un pic diferit ...mai lat ,prunduri multe ,repezisuri frumoase ...Mi-e dor si mie de zona aia deoarece pur si simplu pe acolo am copilarit ...
Muresul este perfect curat, dar cam rece.
Am fost astazi o ora jumate, am probat cateva voblere noi. Taicameo o avut un atac, dar atat.
Sa vina caldura!
Am fost astazi o ora jumate, am probat cateva voblere noi. Taicameo o avut un atac, dar atat.
Sa vina caldura!
Interesant! Ce specie crezi ca a fost ? Eu am fost cam 1 ora si nu am reusit sa provoc decat niste cormorani 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Dar fiind locul, cred ca a fost clean, dar nu is sigur. Mai asteptam putin sa se incalzeasca apa si sa inceapa avatu sa mearga bine