Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
Daca tot ai fost la gura ariesului nu ai vazut daca era miscare la balta de la podul de cale ferata.As merge la o stiuca weekendul asta si acolo stiu camai este.!
Pai nu stiu cum putea sa vada miscare ...In mod precis balta e inghetata ,iar gheata nu permite sa te urci pe ea deocamdata ...Sau mai stii? 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Balta e inghetata total. Gheata pare groasa, dar cu cele 7 grade de azi nu am avut curiozitatea sa o probez. Cred ca mai bine sa mai astepti inainte sa intri pe gheata
Nu stim pana nu vedem,am fost azi la cumparaturi cu consoarta si am vazut urme de umblatura si 2 copci pe lacul de la Iulius Mol in Cluj..... ma gandesc ca poate poate tine gheata acolo in mijlocul campului.
Pe lacu asta nu erau urme care sa arate ca ar fi intrat cineva, doar niste locuri in care era lovita gheata cu ceva, probabil bolovan. Ai grija ca astazi a fost foarte cald, sa nu faci vreo baie
Partea de catre calea ferata are 2 locuri cu apa de 20-30 cm....incerc acolo prima data... si daca tine mai insist,toamna asta balta aia a dat ceva capturi,mai bine decat baltile de la Captalan carora cineva le-a pus gand rau toamna asta.!Traim in tara nimanui.!
Am fost si eu in toamna si am vazut niste bibanei la 20 de cm de mal. Nu am avut timp sa insist, dar la cum arata are potential. Dupa dezghet 

LA MULTI ANI TUTUROR !
La multi ani Zoli si tie !! si la toti pescarii sportivi din mureskzoli scrie:LA MULTI ANI TUTUROR !

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION