Pescuitul stiuci:metode,secrete...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran
Chiar astazi am cautat in vreo 3 magazine linguri model gipo si nu am gasit ..cred ca o sa-mi comand de pe net. Eu personal de cele mai multe ori am prins la blinker intradevar nu exemplare mari dar bune si alea,Duminica am prins o mierlita la blinker si una chiar foarte mica la carasel si chestia interesanta este ca a fost caraselul aproate cat stiuca de mare de cand am tras-o afara nu mi-am dat seama ca ii mierlita in ac am crezut ca ii pestisorul, va dati seama cat de lacome pot fi..! 

s-a intamplat sa scoti stiuca la baboi fara sa fie intepata.in special la peste momeala mai mare,in urma unei recuperari mai brutale.cred ca din cauza conformatiei danturii(dintii incovoiati spre gura).dar sa revenim la linguri.ti-as recomanda in perioada asta modelul eira.lucreaza la fel de bine la orice viteza de recuperare,nu prea ai bataie de cap cu ea.vezi ca de obicei are doua ancore.eu obisnuiesc sa-i scot ancora de la capat.cele de la gipo au carlig dublu.acum ca apa e inca foarte rece merge binesi "painica"mai ales unde e apa mai mica si curent mai domol.
- haprian ionel
- veteran
- haprian ionel
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
la gipo ai incercat, poate au?haprian ionel scrie:acum am vazut pe net modelul eira si l-am comandat sa speram ca va si ajunge la mine ..! si painica am dar nu am prins nici o data cu ea poate pentru ca nici nu prea am incercatmultumesc oricum!!
eu am luat ieri la Piscot cu Ochi Argintata 13 grame, de la Gipo si la Meps comet gold cu pete rosii nr 4.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
Deocamdata pe Mures nu se poate pescui si abia astept sa se aseze si sa dea un pic caldura ca sa o pot lua la picior prin locuri cat mai neaccesibile.In momentul asta stau cam nehotarat inspre ce balta sa ma orientez in weekendul asta ,am vrut sa merg la noi la Daia dar numai lucruri rele am auzit in ultima vreme ca aproape in fiecare zi trec pe acolo si ii plin de pescari dar peste prins foarte putin si oricum pescuitul crapului nu-i pe gustul meu
. Ati fost cineva anul asta la baltile de la Boz sau Drasov pe acolo ?ce peste este ?care sunt conditiile?