Pescuitul stiuci:metode,secrete...

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 11 Apr 2010, 21:54

pai cand am ajuns acolo erau niste baieti cu o masina rosie, nu stiu ce era, mai era cineva la gratar si inca un baiat cu prietena,restul nu imi amintesc .Tu erai vreunul dintre ei? ca pe restul nu mi amintesc bine..!

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 11 Apr 2010, 22:42

haprian ionel scrie:Mi sa intimplat de cateva ori sa arunc in apa pestisor mort sau bucata de grasime ramasa de la carnea de gratar si in scurt timp sa fie luata de la suprafata lasand in urma doar un val imens! acuma nu stiu daca o fi fost stiuca sau alte specii, si m-am gandit sa dau cu pluta "buldo" cred ca ii spune care se pune in capatul firului si are rolul sa tina firul la suprafata ,iar pe fir sa pun din loc in loc strune cu bucati de carne sau grasime care sta la suprafata sau bucata de peste ca poate da rezultate metoda si imi recapat dorinta de adrenalina :lol:
Ai aruncat grasime de la gratar si ti-a luat-o un rapitor? Nu stiu in ce masura ar vedea el chestia aia ca hrana. Nu se misca si nici nu miroase a ce stie el ca e mancare..... Pestisor mort da, dar grasime.... mi se pare destul de putin probabil. No offence.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Apr 2010, 07:00

haprian ionel scrie:pai cand am ajuns acolo erau niste baieti cu o masina rosie, nu stiu ce era, mai era cineva la gratar si inca un baiat cu prietena,restul nu imi amintesc .Tu erai vreunul dintre ei? ca pe restul nu mi amintesc bine..!
eu treceam pe linga tine, in camuflaj si ochelari negri, sapoi ai venit sa-ti iei masina, mai eram cu un amic..
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 12 Apr 2010, 07:23

"pescarule nebun" nu am spun ca ar fi fost neaparat rapitorul cel care mi-a luat grasimea dar cert este ca a luato si ce putea sa fie pt ca,crapul nu se prea hraneste la suprafata ,poate vreun caras,rosioara,oblete :? ?! Mariuse acuma imi aduc aminte cine erai dar nu te-am studiat prea bine la fata si nu cred ca o sa te recunosc daca o sa ne mai intilnim ! oricum; au fost mari mierlitele pe care le-ati prins?? :D

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 12 Apr 2010, 07:26

Au fost mai mari decat ale mele?? :lol: :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Apr 2010, 09:46

una cam pe acolo, cealalta care nu o ajuns pe mal, era mai mare. 8)
lasa ca te-am studiat eu din umbra :D .
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Apr 2010, 10:09

O mare parte din capturi le-am avut dimineatza devreme,cand altii inca mai dorm.Imi place pescuitul in aburii diminetzii,in apa pana la brau,sa nu vad mai departe de 10m.Poate parea horror :lol: ,uneori se aude si cate un clantzanit de dinti,dar din fericire sunt ai mei cand nu nimeresc imbracamintea in mod corespunzator :lol: On topic:voblere si rotative mari la stiuca.Si cand am cate o revelatie pun si cate un grub sau twister pe jig de 25,asa in ciuda stiucii :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Apr 2010, 10:13

sincer am incercat si la slidere de la salmo, dar nu le gasesc nici cum evolutia sa le-o imprim, nu stiu unde gresesc,
nu mi se par capitale pentru stiuci, poate mai lasati careva o impresie, sa vad unde gresesc.
care este secretul? 8) :(
Imagine
Fii pescar nu talhar.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Apr 2010, 11:41

Sa fie stiuci in zona sliderului.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 12 Apr 2010, 13:13

Imi place pescuitul in aburii diminetzii,in apa pana la brau,sa nu vad mai departe de 10m.
Si mai ai si prostul obicei de a face niste poze superbe in perioada aia... :lol: Ca sa invartzi cutitu-n rana... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns