contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Aoleo Zamfi,

M-ai facut sa ma uit in galeria lui Ilie. cum mai reusesc eu acu sa duc saptamana asta de munca la capat si sa astept weekend-ul?

-
haprian ionel
- veteran

-
Cum e Muresul?? exista ceva sperante pe weekend??
-
MARIUS POPA
- veteran

fain, tu vezi aproape wek., pentru unii mai este pina acolo.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
haprian ionel
- veteran

-
Mam gandit ca este in revenire fata de cum a fost ,ca nu am trecut de saptamana trecuta pe acolo si poate avem ceva sperante pe weekend care la uni incepe de Vineri... sau poate... Joi !

-
SVF
- veteran

zamfi scrie:
Si mai ai si prostul obicei de a face niste poze superbe in perioada aia...

Ca sa invartzi cutitu-n rana...

Pai ma pregatesc pentru un vernisaj de arta fotografica cu locuri de pescuit din zona noastra.Cred ca am strans in jur de 50-60 poze.Am si acordul d-nei Udrea care este incantata de idee,mai ales ca e nevoie de promovarea turismului local.Atat ca dorea sa apara ea si Boc in apa langa mine.Cu ea am scos-o la capat ca-i naltutza,dar cu saracul Boc o fost mai greu,o trebuit sa-l ridicam pe o piatra sa nu-l innecam.

-
Zamfi
- veteran

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Zamfi
- veteran

@Ilie
Las-o dreaq mai Ilie ca parca si vad scena!

-
Zamfi
- veteran

ANDREI RIGA scrie:Aoleo Zamfi,

M-ai facut sa ma uit in galeria lui Ilie. cum mai reusesc eu acu sa duc saptamana asta de munca la capat si sa astept weekend-ul?

Pozele din galerie? Alea sunt pepsi!

Bine daca ma refer la pozele cu peisajele adevarate de pe Olt!Ca in rest pestii sunt mai mult decat ok!Insa mi-a trimis omul niste poze de m-a rupt! Gandeste-te am un wallpaper pe PC cu o poza facuta de Ilie...

-
rine
- veteran

haprian ionel scrie:Ati prins careva stiuca pe vreme de ploaie sau noorat afara nefiind apa tulbure ?? ca io unul cam intotdeauna am prins pe vreme calduroasa cu soare puternic,apa calda si in special dupamasa de pe la ora 15 pana la 18 dimineata nici o data ...!
in special pe vreme urata mai ales vara dupa canicula.gandeste ca toamna tarziu cand este varful de sezon la stiuca mai rara vremea frumoasa.cineva a recomandat linguri gipo.sunt cateva modele care au caracteristici propii.de exemplu :un dolinger e cel mai eficient pe cadere fattza de silure care merge bine pe recuoperare continuua.
-
rine
- veteran

si mai sunt dar cum am spus fiecare model e facut sa lucreze pentru o anumita parte a anului ,si au caracteristici proprii.modelele sunt consacrate nu sunt inventii gipo.poate sa le apartina cateva denumiri in rest...atentie la cele argintate au doar 2 sau 3 microni acoperire.daca incerci sa le redai stralucirea cu ceva mai abraziv,ajungi imediat la materialul de baza resp[ectiv alama.