Pescuitul stiuci:metode,secrete...

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Apr 2010, 12:29

haprian ionel scrie:Sau macar trage vreun fel de peste pe vreme urata? in afara de crap bineinteles
Pai eu cred ca ...toti! :lol: Salau prind cel mai bine pe vreme urata. Somn cand "bubuie" pe sus de nu stii unde sa te ascunzi . Stiuca si avatul nu fac exceptie .Ideea este sa urmaresti ce face pestele atunci ,deoarece vremea urata vine si cu vanturi care unele sunt benefice si altele nu.In functie si de anotimp ,normal.
Ps: ca sa nu-ti povestesc ce face scobarul cand presiunea este scazuta si ploua mocaneste :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 11 Apr 2010, 13:24

si eu zica ca pestii rapitori mananca bine pe vreme urata mai ales pe balti , vantul provoca valuri care pun in miscare pestisorii drept urmare si rapitorii. pe soare si vreme calduroasa cel mai bine intra doza de bere :lol:
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Apr 2010, 13:36

cel mai bine intra doza de bere
asta la ce trage asa de bine :roll: slidere, oscilante, rotative, voblere sau twistere :lol:
S'altare și bunăstare !

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 11 Apr 2010, 13:45

la "gat uscat " :))
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 11 Apr 2010, 14:35

Te orientezi dupa adancimea apei, apoi structuri, alegi naluca si bagi mare. Dup-aia mai schimbi... :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 11 Apr 2010, 14:41

am intrebat daca trage pe vreme urata ca eu unul nu am prins nici o data pe vreme urata si daca citeam mesajele astea mai de dimineata probabil ca acum eram la pescuit ... :D

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 11 Apr 2010, 14:47

Mi sa intimplat de cateva ori sa arunc in apa pestisor mort sau bucata de grasime ramasa de la carnea de gratar si in scurt timp sa fie luata de la suprafata lasand in urma doar un val imens! acuma nu stiu daca o fi fost stiuca sau alte specii, si m-am gandit sa dau cu pluta "buldo" cred ca ii spune care se pune in capatul firului si are rolul sa tina firul la suprafata ,iar pe fir sa pun din loc in loc strune cu bucati de carne sau grasime care sta la suprafata sau bucata de peste ca poate da rezultate metoda si imi recapat dorinta de adrenalina :lol:

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 11 Apr 2010, 19:56

astazi dupa ce am trimis mesajele de mai sus m-am hotarat pana la urma sa merg totusi la un spining si...:vedeti rezultatul in galeria mea...!

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 11 Apr 2010, 20:16

la stiuca( la fel ca la ceilalti rapitori) trebuie in continuu sa incerci naluci, tehnici, locuri...O sa vezi ca sunt locuri in care stiuca mananca mai bine la oscilante iar altele unde voblerele fac legea...Eu personal iti recomand oscilantele de la Gipo :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Apr 2010, 20:27

haprian ionel scrie:astazi dupa ce am trimis mesajele de mai sus m-am hotarat pana la urma sa merg totusi la un spining si...:vedeti rezultatul in galeria mea...!
domnu haprian, cam tarziu ai ajuns pe balta, e bine ca marlitele au facut astazi legea, totusi...
astazi am vazut balta mai goala, mi-am facut de cap cu un amic, pacat ca nu a vrut sa traga asa bine, 2 marlite, una eliberata la o juma de metru de mal, cealalta, introdusa intr-o baltuta mai mica, sa faca ravagii:d
am vrut sa te abordez, dar daca ne luam cu povesti nu cred ca mai pescuiam,
ai trecut pe linga mine, ghici?? 8) :D
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns