pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Sambata am batut si eu malurile Neajlovului, zona balastierelor si padurea din Calugareni, de dimineata pana aproape de inserare ... Nici macar un atac ... Apa destul de mare (dupa urmele de pe maluri a fost si mai mare) si putin tulbure ... Doar cei care pescuiau la pestisor au avut rezultate ...
Vremurile frumoase au trecut ...
Am fost si eu pe acolo. Prima zi in zona Calugareni, si a doua zi in zona Iepuresti. Nici un atac in mai bine de 12 ore.
Mai era lume la pestisor viu? Aveau vreun rezultat?empatie scrie:Am fost si eu pe acolo. Prima zi in zona Calugareni, si a doua zi in zona Iepuresti. Nici un atac in mai bine de 12 ore.
Putini pescari in ambele zile. Multe locuri libere. Din cei care erau pe acolo si i-am intrebat parca erau 2 cu pestisor viu si mi-au zis ca nimic, ca nu au prins nici ei.
Va tot spun de cateva pagini incoace ca Neajlovul a devenit un rau aproape mort si e pierdere de vreme sa pescuiesti acolo, in zonele mentionate de mine. Ce-ar fi sa dati o tura si pe Sabar, zilele trecute era limpede numa bun de pescuit.
Stii cum e: speranta moare ultima ... In plus eu am ceva accesorii de "testat" si pot s-o fac numai la pestisor viu, anul asta am dat la peste viu doar o noapte in delta (si-atunci am uitat lanseta cu carasel in ea) ... prin alte locuri n-am mai pescuit, doar delta si neajlov ...
- crapmaniacul
- veteran
A mai ajuns cineva prin zona zilele astea ? Se poate pescui cat de cat ?
Unde sa pescuiesti ?E apa Pamant si mare,cel putin o luna de zile sa si revina 

Asa am auzit si eu, acum nu mult timp a invadat islazul de la Branistari (zona balastierelor, primul rond de la Calugareni in stanga) ... Inca nu a reintrat in matca ... O perioada buna probabil va fi pe camp ...
- crapmaniacul
- veteran
Tot asa era si prin Ianuarie si am zis ca intr-o luna se repara ... Era si atunci mult pe camp, prin tufisuri si prin copaci , ceva incredibil ...