pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
m-as duce la falastoaca ,are careva idee cum se prezinta treaba prin zona ?
inca o intrebare - pe canalul din capatul satului falastoaca(cel care seamana cu un brat mort),care arata foarte frumos , este ceva/a mai ramas peste ?
Cam greu sa prinzi acolo ,stau aia din zona zi de zi cu plase si curent
.Sunt uni cu o duba care chiar au bani si in fiecare seara sunt la cascada si la tuburi si la Terente ,dar am avut partide frumoase acolo pana sa vina alti pescari din alte zona care prindeau o marlita si mergeau cu ea pe sus sa vada toata lumea ce au prins ei
.A aflat cine trebui si sa ales praful 

Cum bine zice Leo,am prins bine acolo acum câțiva ani clean la cot unde e malul înalt si stiuca pana in stâna apoi au început sa apara foarte multi stationaristi si nu am mai dat pe acolo.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fantasticeinplastic.webnode.ro
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fantasticeinplastic.webnode.ro
Stie careva cum se prezinta Neajlovul?
Vremurile frumoase au trecut ...
Muci ,mai ales ca a plouat iar 

Careva vreo veste de pe Neajlov?
Vremurile frumoase au trecut ...
- crapmaniacul
- veteran
Foarte foarte limpede, iarba multa si albitura mica moarta pe fundul apei, semn al trecerii electricienilor ... foarte trist.
Confirm, "se curenteaza" la greu, am fost sambata prin zona si de la Comana pana la varsarea in Arges e dezastru. In scurt timp va deveni un rau mort. Pentru cei care cauta cleanul sunt cateva locuri bune unde am prins de fiecare data exemplare mai imbracate, in zona Novaci. Si mai erau niste locuri bune la Mihailesti, aval de baraj vreo 2km, dupa statia aia de nisip,dar si acolo am auzit de la localnici ca "baga curent" in fiecare noapte paznicii de la balastiera.
S-a facut mult current anul asta 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...